2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Allahım burdan hep böyle güzel haberler almamızı nasip etsin etsin inşallah, çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olur insallah

Bend de akıntı var dün adet olacakmıs gibi his vardi bugün yok insallah sıkı sıkı tutunur bebeklerim

Bende ilk 3 gün hep dinlendim günlük islerimi yaptım kendimi cok yormadan tabi. Bugün arkadsima gittim yeni doğum yaptı bebegi sevdim hep icimden dua ettim insallah beimkilerde bu hale gslir diye. Onun dışında bol bol süt içiyorum kuru meyve yemiş ve bol su tüketiyorum inssallah faydası olur

İnşallah alırız canım kaçın cı günün beklemedeki

5. Gün bugün evdeyim annem yanımda bende ilk üç gün hiç çıkmadım dün arkadaşımın doğum günü vardı oraya gittik ama şansızlık kaza yaptık, şimdi dışarı çıkmama eşim müsade etmiyor annemden yerimden kaldırmıyor elimde telefon , karşımda tv öyle oturuyorum sonu güzel olacaksa bir yıl da otururum önemli değil ama belirsizlik çok can sıkıcı

Çok sevindim canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh cuma günü de gittiğinde herşey yolunda olur inşallah.beni de sabırsızlandırdın şimdi. ben de bi test yapsam mı acaba diye geçiyor içimden.

Benimde 5. Gün 11 haziran iki tane 3. Gün embiyosu verildi inşallah beraber aynı gün müjde veririz

Canımm ben cıma günü ilk sonucu eşinle öğrenmek ısteeçmedim duyguları cok yogun yasıyorum cunku oyuzden onceden sonucu bıraz kestırırsem kendımı hazırlamıs olurum dıye dusundum oyuzden karar senın istersen carsamba kan testı yaptırırsın cuma gunu bır daha yaptırdıgında yukselıp yukselmesıgını ogrenırsın en azından :)

Herkese merhaba. Bende Haziran denemecilerindenim. 12 haziranda opu yapıldı 15 yumurta toplandı. 7 tanesi döllenmiş. Bugün 3. Gün. Embriyolog aradı 7 Side bölünmeye devam ediyor. Yarın tekrar kontrol edilecek ve transfer Gününü söyleyecek. Çarşamba yani 5. Gün olur sanıyorum.

Bu arada 31 yaşındayım. Sebepsiz. 5 aydır ciddi istiyorduk Öncesinde özel bir çaba sarfetmemiştik.

Hakkımızda Hayırlısı olsun.

Teşekkürler canım. Hepimiz için olumlu olur inşallah. Bugün 3. Gün çok kötü kabız oldum. Öncekinde böyle olmamıştım
Canım herkeste farklı belırtıler oluyor belkıde senınde belırtın bu ,inşallah güzel güzel tutunuyordue :)

Hoşgeldin aramıza inşallah bu topik hepimize şans getirecek, dediğin gibi hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Oncelıkle tesavın hayırlı ugurlu olsun canım,7 bolunmus cok guzel 5. Gün transferide ayrıca tutunma sansını artırabılır,şansın bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…