• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

canım sen beni ilk tedavimde görecektin kelebek değil midemde filler tepişiyor zannediyordum inşallah hayırlı haberlerin gelecek :)

İnşAllah canim benim inşAllah
Öyle umutluyumki heyecanli midemde kelebekler ucusuyo sankii
allahım gönlündekini önce göbegine sonra kucagına nasip etsin inşallah.

Bende Allahım nasip ederse bu ay 3.denememi yapacağım inşallah herşey güzel gider herkes için :KK51:

canım benimde su gibi akıntım oluyordu sordum ilaçlardan dediler geçen tedavimde daha çok oluyordu hele biraz yürüdüysem iç çamaşırım batıyordu resmen.

Merhabalar benim de geçtiğimiz pazartesi 2 tane blastokist evresine geçmiş embriyom transfer edildi o günden beri evde inzivaya çekilmiş durumdayım.sürekli kendimi dinliyorum.su gibi bir akıntının dışında bir belirtim yok şuanda bugün 5.günüm ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlı ve insanı acayip meraklandıran bir süreç.Rabbim isteyen herkesi de bizi de sevindirsin inşallahh.

yakamoz canım sen de aklımdasın 5. gün erken 8,9,10 daha garanti bide sabah ilk idrar su bile içmeden yap birikiyormuş allahım yüzünü güldürsün haberini bekliyorum...
Cok sevındımm gozun aydınn kan testı sonucunuda bıldırırsın canım,Allah kucafına almayıda nasıp etsın ınsallah.bende bugun dayanamadım tesr yaptım negatıf .ama 5. Gun daha bugun oyuzden uzulmedım

canım sen beni ilk tedavimde görecektin kelebek değil midemde filler tepişiyor zannediyordum inşallah hayırlı haberlerin gelecek :)

canım benimde su gibi akıntım oluyordu sordum ilaçlardan dediler geçen tedavimde daha çok oluyordu hele biraz yürüdüysem iç çamaşırım batıyordu resmen.

yakamoz canım sen de aklımdasın 5. gün erken 8,9,10 daha garanti bide sabah ilk idrar su bile içmeden yap birikiyormuş allahım yüzünü güldürsün haberini bekliyorum...
Tesekkur ederım canım ınsallah bende guzel haberlerle donerım :)senınde Allah sag saglım kucagına almayı nasup etsın Rabbım

Amiiiinnnnn cümlemize inşallahhhh :))

İyi akşamlar arkadaşlar bende 11 haziranda iki tane dondurulmuş embriyo transferim oldu. Bu 3. Denemem 4 yıllık evliyim ilk denemem negatif ikinci 8 haftalık düşük olu. Inşallah bebeklerim sımsıkı tutunur bana. Sizlerinde transferi olanlar inşllah bu ramazan ayında güzel müjdeler veririz. Benim test zmanım 23 haziran rabbim hepimize nasip etsin.

İyi akşamlar arkadaşlar bende 11 haziranda iki tane dondurulmuş embriyo transferim oldu. Bu 3. Denemem 4 yıllık evliyim ilk denemem negatif ikinci 8 haftalık düşük olu. Inşallah bebeklerim sımsıkı tutunur bana. Sizlerinde transferi olanlar inşllah bu ramazan ayında güzel müjdeler veririz. Benim test zmanım 23 haziran rabbim hepimize nasip etsin.
Benimde 13 haziranda oldu canım transfer 23 test günüm aynı seninle benim 4. Denemem inşallah bebeklerimiz bizimledir

OTE="aysena2286, post: 41381966, member: 199308"]Benimde 13 haziranda oldu canım transfer 23 test günüm aynı seninle benim 4. Denemem inşallah bebeklerimiz bizimledir[/QUOTE]
İnşallah canım rabbim nasip etsin seninki 5. Gün galiba benimki 3. Gün iki tane embriyo bugün adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif ağrı var.

OTE="aysena2286, post: 41381966, member: 199308"]Benimde 13 haziranda oldu canım transfer 23 test günüm aynı seninle benim 4. Denemem inşallah bebeklerimiz bizimledir[/QUOTE]
İnşallah canım rabbim nasip etsin seninki 5. Gün galiba benimki 3. Gün iki tane embriyo bugün adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif ağrı var.

OTE="aysena2286, post: 41381966, member: 199308"]Benimde 13 haziranda oldu canım transfer 23 test günüm aynı seninle benim 4. Denemem inşallah bebeklerimiz bizimledir
İnşallah canım rabbim nasip etsin seninki 5. Gün galiba benimki 3. Gün iki tane embriyo bugün adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif ağrı var.[/QUOTE]
Yok canım 5. Gün değil 4. Gün transferi 2 tane bende de bel ağrısı cok

OTE="aysena2286, post: 41381966, member: 199308"]Benimde 13 haziranda oldu canım transfer 23 test günüm aynı seninle benim 4. Denemem inşallah bebeklerimiz bizimledir
İnşallah canım rabbim nasip etsin seninki 5. Gün galiba benimki 3. Gün iki tane embriyo bugün adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif ağrı var.[/QUOTE]
Kızlar tedavınız hayırlı olsun ınsallah kucaklarınıZ dolsun Allah ın ıznıyle

Kızlar cok erken bılıyorum ama dayanamadım her gune idrar testi aldım salı gunune kadar , dun yaptım cıkmadı uzulmedım zaten cok erken dıye , bugun yanı 6. Gun yaptım hayatımda ılk defa hayalet cızgıyı gordum , elım tıtredı resmen duygulandım , genede tam emın olamıyorum yarın sabah bır daha denıcem ınsallah koyulasır bana dua edın , ıkısıde tutarsa belkı erken cıkar dıye dusundum, cunku bugun bas dınmesı ve mıde bulantısı oldu resmen kı ben erken baslayan belırtılerı hep paıkolojık olarak gorurdum , ınsallah her sey cok guzel olur, hepımız ıcın

Kızlar cok erken bılıyorum ama dayanamadım her gune idrar testi aldım salı gunune kadar , dun yaptım cıkmadı uzulmedım zaten cok erken dıye , bugun yanı 6. Gun yaptım hayatımda ılk defa hayalet cızgıyı gordum , elım tıtredı resmen duygulandım , genede tam emın olamıyorum yarın sabah bır daha denıcem ınsallah koyulasır bana dua edın , ıkısıde tutarsa belkı erken cıkar dıye dusundum, cunku bugun bas dınmesı ve mıde bulantısı oldu resmen kı ben erken baslayan belırtılerı hep paıkolojık olarak gorurdum , ınsallah her sey cok guzel olur, hepımız ıcın
Tebrikler canım inşallah kanda da görürsün darısı bizlere olsun inşallah

Iyi aksamlar herkese, benim de 10 haziranda transferim oldu veee heyecandan ölüyorum! Belirti aramak istemiyorum elimde degil bazen haaah tamam diyorum seviniyorum ama bazen de negatif sonuc almış gibi oturup üzülüyorum.goguslerimin siskinligi bugun azaldi:( daha 5.gunum . Allah hakkımızda once hayirlisini sonra gonlumuzdekini verir insallah

Tebrikler canım inşallah kanda da görürsün darısı bizlere olsun inşallah
Amim canım tesekkurler ,amin cemi cümlemıze Rabbım nasıp etsın ınsallah ,inşallah kana daha cok var cuma gunu ınsallah sonucumda guzel olur hepımızın olsun

Iyi aksamlar herkese, benim de 10 haziranda transferim oldu veee heyecandan ölüyorum! Belirti aramak istemiyorum elimde degil bazen haaah tamam diyorum seviniyorum ama bazen de negatif sonuc almış gibi oturup üzülüyorum.goguslerimin siskinligi bugun azaldi:KK43: daha 5.gunum . Allah hakkımızda once hayirlisini sonra gonlumuzdekini verir insallah
Canım hayırlı ugurlu olsun tedavın , transferden sonraı gunden saymaya baslanıtor 4. Gunun bılgın olsun.benımde 8 hazıranda yuklemem yapıldı ,ilk 3 fun adet agrım oldu , ama 2 gundue yok ,ve goguslerım hafıf sıs ve hassaslar, ınsallah sonucun olumlu olur :*

İnşallah sonucun istediğin gibi çıkar bende 8. Gün çok belirgin görmüştüm idrarda ve kanda da pozitif çıkmıştı kan testinde pozitif çıkar inşallah

Bu arada transferi olan arkadaşlar lütfen sakin olmaya çalışın stres heyecan olumlu bi durum yaratmıyor elinizi karnınıza koyun ve bol bol dua edin konuşun meleklerinizle herkes sağlıkla evladına kavuşur inşallahhh

Back