2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

başkent nıv.. cnm..esımde dna hasarı yuzde 47...ve bende genetık ıncelemde 3 gen homozıgot cıktı..pıhtılasma çok yuksek...

Başkent'ten Hukusi Zeyneloğlu İstanbul'a gelip buradaki hastanede benim takiplerini yapmıştı. Ben çok beğenmiştim ama ne yazık ki İstanbul'daki Başkent'te tüp bebek merkezi yoktu Senin doktorun kim canım?

Anladım canim. Artık hayırlısı diyorum ama beklemek çok zor eğer tutarsa benim mucize m olucak. 5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum. Ve zaman benim çok önemli napicam bilmiyorum. .
Al benden de o kadar canım. Seni çok iyi anlıyorum ama öyle hikayeler duydum ki... İnan biz elimizden geleni yapıyoruz ama gerisi Allah'a kalmış...kısmetimizi acısız, zordur bize bahsetsin yarabbim.

En iyisi ben de içimi ferah tutayım canım Sağol. Bu iğneye sen mi karar verdin canım?
Canım faruk bey kahverengıyı cok onemseymıyor zorla ısrarla agzından aldım bu ıgne ısmını , 1 kere ye mahsus verdı ama burdakı doktorum sorun olmaz dedı , bu ıgneyı 9 ay her hafta yaptıranlar var dusuk tehdıdı ıcın bende kalbi duyana kadar devam edeyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…