- 20 Şubat 2015
- 3.002
- 3.274
- 133
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.661
başkent nıv.. cnm..esımde dna hasarı yuzde 47...ve bende genetık ıncelemde 3 gen homozıgot cıktı..pıhtılasma çok yuksek...
Al benden de o kadar canım. Seni çok iyi anlıyorum ama öyle hikayeler duydum ki... İnan biz elimizden geleni yapıyoruz ama gerisi Allah'a kalmış...kısmetimizi acısız, zordur bize bahsetsin yarabbim.Anladım canim. Artık hayırlısı diyorum ama beklemek çok zor eğer tutarsa benim mucize m olucak. 5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum. Ve zaman benim çok önemli napicam bilmiyorum. .
Başkent'ten Hukusi Zeyneloğlu İstanbul'a gelip buradaki hastanede benim takiplerini yapmıştı. Ben çok beğenmiştim ama ne yazık ki İstanbul'daki Başkent'te tüp bebek merkezi yoktuSenin doktorun kim canım?
Amin canim inşallah hepimizin bebiş leri olurAl benden de o kadar canım. Seni çok iyi anlıyorum ama öyle hikayeler duydum ki... İnan biz elimizden geleni yapıyoruz ama gerisi Allah'a kalmış...kısmetimizi acısız, zordur bize bahsetsin yarabbim.
amin cnmRabbim yardımcımız olsun canım biz her yolu deniyorum. Artık tevekkül Allahtan.
Hangi ıldeydin canım başkent Üniv. Demişsin ama?başkent nıv.. cnm..esımde dna hasarı yuzde 47...ve bende genetık ıncelemde 3 gen homozıgot cıktı..pıhtılasma çok yuksek...
Aynen öyle canım. Herşey hayirlisiyla güzel olsun insaallah. ..olumsuzu cagırmayayım yazdım ama sıldım..kendıme ve herkese duacıyım
ıdrarda baktınmı cnm hıçAynen öyle canım. Herşey hayirlisiyla güzel olsun insaallah. ..
7. Günden bu yana bakıyorum ama hiçbirşey yok canım. O yüzden bu kadar ümit sizim. Olsa ıncecik de olsa çıkardı diyorum çünkü daha önceki denememde 7. Günde idrar testinde çıkmıştııdrarda baktınmı cnm hıç
Canım faruk bey kahverengıyı cok onemseymıyor zorla ısrarla agzından aldım bu ıgne ısmını , 1 kere ye mahsus verdı ama burdakı doktorum sorun olmaz dedı , bu ıgneyı 9 ay her hafta yaptıranlar var dusuk tehdıdı ıcın bende kalbi duyana kadar devam edeyım dedımEn iyisi ben de içimi ferah tutayım canım Sağol. Bu iğneye sen mi karar verdin canım?
Insallahh canimm rabbim bu aylarda dualarimizi kabul etsinAllah razi olsun canim moral oldun. Inşallah dediğin gibi olur. ..
benım ılk denemede hıç cıkmadı ve negatıftı zaten..7. Günden bu yana bakıyorum ama hiçbirşey yok canım. O yüzden bu kadar ümit sizim. Olsa ıncecik de olsa çıkardı diyorum çünkü daha önceki denememde 7. Günde idrar testinde çıkmıştı
benım ılk denemede hıç cıkmadı ve negatıftı zaten
ama 3.gun embrıyosuyuz...o zaman 5 gundu...9.gun cok erken cnm...benım ılk denemede hıç cıkmadı ve negatıftı zaten..
Ilk tup bebek düşük oldu.ikincisi dondurulmuş embriyoy du o hiç kanda gozukmediayy cnm kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?