2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Slm, kızlar ben aranızda yeniyim bugün transferinin 9. Günü ilk günlerde sol kasıkta ağrı sonra sağa geçti ve 6. Gün aksami ciddi bel ağrısı başladı sonrasında ara ara giren sağ ve sol kaşığı giren ağrı ve belli belirsiz bel ağrısı devam etmekte. Sonuç alacağım gün rekli gününe denk geliyor çok endiseleniyorum. Benimle aynı durumda olup pozitif cevap alan varmı? Bu arada benim sorunum erken yumurta yetmezliği sadece 2 yumurta toplandı. Ve hamd olsun ikiside transfer edildi.

Sağol canım inşallah öyle kalır ve geçer gider. Dr. bana 14.güne test yaptır dedi. Hemşire 11.güne dedi. Hocanın 14. Gün test yaptır dediğini duyunca onlar da hocanın bir bildiği vardır deyip onlar da 14.gün gelin dedi.

En iyisi ben de içimi ferah tutayım canım Sağol. Bu iğneye sen mi karar verdin canım?

Canim progesteron kullaniyorsan zaten adetin olmaz regl günün de olsa. Ayrıca bu belirtilere çok takılma derim çünkü bunların hepsini yaşayıp olumlu sonuç alan da var olumsuz sonuç alan da. Inşallah hayırlı sonuçlanır seninki de bizim gibi tüm gün sayanlarinki de.

Ins. Canım kimsenin eli boş kalmaz evetprogesteron kullanıyorum hem hazneyehemde iğnesi ni.

Anladım canim. Artık hayırlısı diyorum ama beklemek çok zor eğer tutarsa benim mucize m olucak. 5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum. Ve zaman benim çok önemli napicam bilmiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…