- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.641
Sağol canım inşallah öyle kalır ve geçer gider. Dr. bana 14.güne test yaptır dedi. Hemşire 11.güne dedi. Hocanın 14. Gün test yaptır dediğini duyunca onlar da hocanın bir bildiği vardır deyip onlar da 14.gün gelin dedi.Doktorum kahverengi akinti gelirse korkmamam gerektiğini, ancak renginin pembe ye dönmesi halinde hemen kendisini aramami söylemişti. Korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Senin 12. Gununse test gunun ne zaman canım?
Canım benım transferin ilk gününden beri nerdeyse her gün ya acık sarı ya acık kahverengi akıntım oluyor bugunde geldı hatta baya yogun, ama Faruk beyde burdakı doktorumda onemsemedi , boyle akıntıların normal olucagını soyledı , ama ben ne olur ne olmaz dusuk tehlısesı vardır dıye 2 defa proluton depot iğne vurdurdum.
Canim progesteron kullaniyorsan zaten adetin olmaz regl günün de olsa. Ayrıca bu belirtilere çok takılma derim çünkü bunların hepsini yaşayıp olumlu sonuç alan da var olumsuz sonuç alan da. Inşallah hayırlı sonuçlanır seninki de bizim gibi tüm gün sayanlarinki de.Slm, kızlar ben aranızda yeniyim bugün transferinin 9. Günü ilk günlerde sol kasıkta ağrı sonra sağa geçti ve 6. Gün aksami ciddi bel ağrısı başladı sonrasında ara ara giren sağ ve sol kaşığı giren ağrı ve belli belirsiz bel ağrısı devam etmekte. Sonuç alacağım gün rekli gününe denk geliyor çok endiseleniyorum. Benimle aynı durumda olup pozitif cevap alan varmı? Bu arada benim sorunum erken yumurta yetmezliği sadece 2 yumurta toplandı. Ve hamd olsun ikiside transfer edildi.
canım tedavın nerde yaptırdın..kacıncı gun embrıyosu acabaIns. Canım kimsenin eli boş kalmaz evet progesteron kullanıyorum hem hazneye hemde iğnesi ni.
Tatlım ben denizlide özel sağlıkta babür kaleliye yaptırdım 3. Gün embiryosu. Peki senin kaçın günün belirtilerin nelercanım tedavın nerde yaptırdın..kacıncı gun embrıyosu acaba
3.gun embrıyosu cnmTatlım ben denizlide özel sağlıkta babür kaleliye yaptırdım 3. Gün embiryosu. Peki senin kaçın günün belirtilerin neler
ılk denemenmı ...yoksa belırtı aramazdın cnmTatlım ben denizlide özel sağlıkta babür kaleliye yaptırdım 3. Gün embiryosu. Peki senin kaçın günün belirtilerin neler
Evet canım ilk denemem ve şansım çok azolduğu için korkuyorum. Sen nerde yaptırdın. Sendeki sorun neydi?ılk denemenmı ...yoksa belırtı aramazdın cnm
Bide canım ilkinde sen neler yaşadın benim 6. Gun berrak biraz akıntı geldi. Sık idrarda var.Evet canım ilk denemem ve şansım çok azolduğu için korkuyorum. Sen nerde yaptırdın. Sendeki sorun neydi?
Ins. Canım kimsenin eli boş kalmaz evetprogesteron kullanıyorum hem hazneyehemde iğnesi ni.Canim progesteron kullaniyorsan zaten adetin olmaz regl günün de olsa. Ayrıca bu belirtilere çok takılma derim çünkü bunların hepsini yaşayıp olumlu sonuç alan da var olumsuz sonuç alan da. Inşallah hayırlı sonuçlanır seninki de bizim gibi tüm gün sayanlarinki de.
Az Berrak bi akıntıyla sık idrara çıkmada varmıydi canim ilkinde
Evet canım ilk denemem ve şansım çok az olduğu için korkuyorum. Sen nerde yaptırdın. Sendeki sorun neydi?
Anladım canim. Artık hayırlısı diyorum ama beklemek çok zor eğer tutarsa benim mucize m olucak. 5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum. Ve zaman benim çok önemli napicam bilmiyorum. .evet...ama ıdrarı kış heralde uşuttum gıbı geldiii
Rabbim yardımcımız olsun canım biz her yolu deniyorum. Artık tevekkül Allahtan.başkent nıv.. cnm..esımde dna hasarı yuzde 47...ve bende genetık ıncelemde 3 gen homozıgot cıktı..pıhtılasma çok yuksek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?