• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar ben de dünden beri idrar testi yapıyorum çok çok silik bir çizgi çıkıyor. Bugün 8. Günüm. Kan tahlili için 10. Günümü bekleyeceğim.fotoğraf yükledim. Bakın bakalım görebilecek misiniz? Aslında 6. Gün de çıktı ama varlı yok arasıydı.
6. günde böyle çıkması çok şaşırtıcı silikte olsa pozitif olma ihtimali çok yüksek bugün baktınmı?

Merhaba arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemesi negatif oldu. dünya kadar da test yaptılar hiç bişey bulamadılar. Artık farklı bir yol izlemeye karar verdim.Alternatif tıpba yöneldim :KK45::KK45:

Bu hafta sonu Saraçoğlunun kürlerine başlıycam. Önce 15 gün soğan kürü sonra aslan pençesi yapıcam. Belli mi olur belki olumlu sonuç alırım ve burada sizlerle paylaşırım. Benim gibi hep negatifi görüp üzülenlere de umut olur. :KK50:

6. günde böyle çıkması çok şaşırtıcı silikte olsa pozitif olma ihtimali çok yüksek bugün baktınmı?
bugün bakmadım canım. evet ben de testi yaparken 3. gün embriyosu olduğu için hiç çıkar diye düşünmüyordum. kendimi negatife alıştırmak için yapmıştım testi. aşılamalarımda da öyle yapmıştım. yoksa pat diye negatifi öğrenmek çok üzer beni.
Merhaba arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemesi negatif oldu. dünya kadar da test yaptılar hiç bişey bulamadılar. Artık farklı bir yol izlemeye karar verdim.Alternatif tıpba yöneldim :KK45::KK45:

Bu hafta sonu Saraçoğlunun kürlerine başlıycam. Önce 15 gün soğan kürü sonra aslan pençesi yapıcam. Belli mi olur belki olumlu sonuç alırım ve burada sizlerle paylaşırım. Benim gibi hep negatifi görüp üzülenlere de umut olur. :KK50:
hadi inşaallah olumlu sonuç alırsın canım. rabbim yardımcın olsun. gerçekten de bizlerin durumunda olanlara çok büyük umut olur.

Merhabalar canım, alternatif tıp ile ilgilenmişliğim var, Türkiye'den az da olsa bazı çiftler Çin'e gidip geleneksel Çin tıbbı ile (TCM) tedavi oluyorlarmış. Benim imkanım yok, olsa İnan giderdim. Geleneksel Çin tıbbı, kısırlığa inanmıyor, kadınların doğurganlıklarını yaşamlarındaki bir şeyler yüzünden (hormonlu gıdalar, travmalar, GDO'lu besinler... Kısaca doğal olmayan ve vücuda zarar veren her şeyi kast edebilir.) bu yetilerini kaybettiklerini söylüyor. Kadının özelliği doğurganlıktır zaten, bu elinden gidemez diyor. Çok güzel diyor ama işte bu tedaviye ulaşmak çok zor. ABD'de bu tedaviyi uygulayan Çinli alternatif tıp doktorları varmış.

Belki senin imkanın vardır diye yazdım bunları. Benim olanaklarım yok ama olan birisi bunu denemek isteyebilir diye yazdım. Biraz uç noktada gibi ama şifanın nereden geleceği bilinmiyor işte canım. Allah yüzümüzü güldürsün.

Canim rabbim gonlundekini nasip etsin benimde 1tupbebegim tutmadi 2tupbebegim tuttu 6bucuk haftalik disuk yaptim suan 3tupbebegim 5 haftalik hamileyim asla pes etme ama yumurtalarinda sorunun yoksa o kurlere gerek yok canim

Kizlar bisi soracagim, biz dondurulmuş embriyo ile deniyecegiz ama fiyatlar konusunda hicbir fikrim yok. Normal tup bebek ücreti mi oduyoruz. Daha uygun olmasini umuyorum. Bir de rapor gecerli mi? Bilgisi olan var mi?
Canim ben 2ikinci dondurulmusu yilbasindan once yaptirdim 1800 aldilar bu ayin 15 tekrar koydurdum 2800 aldilar

Merhabalar canım, alternatif tıp ile ilgilenmişliğim var, Türkiye'den az da olsa bazı çiftler Çin'e gidip geleneksel Çin tıbbı ile (TCM) tedavi oluyorlarmış. Benim imkanım yok, olsa İnan giderdim. Geleneksel Çin tıbbı, kısırlığa inanmıyor, kadınların doğurganlıklarını yaşamlarındaki bir şeyler yüzünden (hormonlu gıdalar, travmalar, GDO'lu besinler... Kısaca doğal olmayan ve vücuda zarar veren her şeyi kast edebilir.) bu yetilerini kaybettiklerini söylüyor. Kadının özelliği doğurganlıktır zaten, bu elinden gidemez diyor. Çok güzel diyor ama işte bu tedaviye ulaşmak çok zor. ABD'de bu tedaviyi uygulayan Çinli alternatif tıp doktorları varmış.

Belki senin imkanın vardır diye yazdım bunları. Benim olanaklarım yok ama olan birisi bunu denemek isteyebilir diye yazdım. Biraz uç noktada gibi ama şifanın nereden geleceği bilinmiyor işte canım. Allah yüzümüzü güldürsün.
Çinlilerden hayır mi gelir hiç bizlere müslümanlara zulmedip duruyorlar

amin canım ya dua edin ne olur :)

Hadi bakalım inşallah kalp atışınıda duyarsın canım :)
canım allah korktuguna uğratmasın benim adet tarihim senden önde ama transfere göre bakılmıyor mu gebelik haftası içini ferah tut alttan görmüş ya işte inşallah güzel güzel büyür canını sıkma olur mu dua et bol bol

Benım kan testi sonucum 1670 cıktı yani evet artmıs cuma 727 idi , ama doktora gittim kese gözukmedı :KK43: rahimde belli bekirsiz bir sey ve sol tüpte belli belirsiz bir sey :KK43: dis gebelik ihtimali beni cok korkutuyor , insallah degildir , carsamba gunu bir daha kan testi sonra bir daha bakilacak keseye .ne zormus beklemek bu surecten gecmek, keseyi gorseydim kalp atisi oneu degildi cunku diger arkadasta normale gore biraz erken duymus , indallah senin her dey yolunda gider canim gorursun keseni guzelce
canım ameliyat olupta sonuç aynı olan da var tek dr bağlı kalmayın derim sonuçta 1 sprem ve yumurta yeterli

Kizlar hersey yolunda bizim ama tutmadi.. tek problem esimde varikosel var sperm sayisi dusuk ... doktor vatikosel ameliyati yapalim dedi sayida ve kalitede artis olur dedi siz neler duydunuz bu kinuyla ilgili kafamiz karışık

canım benim 7. gün çıkmıştı hadi gözün aydın olsun...

Arkadaşlar ben de dünden beri idrar testi yapıyorum çok çok silik bir çizgi çıkıyor. Bugün 8. Günüm. Kan tahlili için 10. Günümü bekleyeceğim.fotoğraf yükledim. Bakın bakalım görebilecek misiniz? Aslında 6. Gün de çıktı ama varlı yok arasıydı.

donmuşta fiyat baya fark ediyor sadece çözdürme ve tarnsfer parası alınıyor ben ne kadar verdik hatırlamıyorum ama dolar üzerinden imza atılmıştı..

Kizlar bisi soracagim, biz dondurulmuş embriyo ile deniyecegiz ama fiyatlar konusunda hicbir fikrim yok. Normal tup bebek ücreti mi oduyoruz. Daha uygun olmasini umuyorum. Bir de rapor gecerli mi? Bilgisi olan var mi?
hemşerimmmmmm benim sonuç pozitif sanırım tebrikler...

Ben mersin özel tupbebek merkezinde oldum canim
acilde 1 saatte çıkıyor canım ya
Ben dayanamayıp bugün yine kan verdim ama sonuç yarın çıkacak :KK43:

Merhaba kızlar. Ben de haziran ayı listesine girebilir miyim. 26 sinda öpüyorum ve dün 29 unda transfer yapıldı. 7 yumurta toplandı 3 ü iyi gitti bir tanesi de beşinci güne gidebilirmiş dün 2 embriyo transfer edildi. Dün bu kadar karnım agrimiyordu ama bu sabahtir çok yoğun ağrım var. Adet sancısı ve gaz sancısı birleşmiş gibi. Sizde de olmusmuydu

Merhaba kızlar. Ben de haziran ayı listesine girebilir miyim. 26 sinda öpüyorum ve dün 29 unda transfer yapıldı. 7 yumurta toplandı 3 ü iyi gitti bir tanesi de beşinci güne gidebilirmiş dün 2 embriyo transfer edildi. Dün bu kadar karnım agrimiyordu ama bu sabahtir çok yoğun ağrım var. Adet sancısı ve gaz sancısı birleşmiş gibi. Sizde de olmusmuydu
Bendede oluyo sanci kasik agrisi canim

amin canım ya dua edin ne olur :)

canım allah korktuguna uğratmasın benim adet tarihim senden önde ama transfere göre bakılmıyor mu gebelik haftası içini ferah tut alttan görmüş ya işte inşallah güzel güzel büyür canını sıkma olur mu dua et bol bol

canım ameliyat olupta sonuç aynı olan da var tek dr bağlı kalmayın derim sonuçta 1 sprem ve yumurta yeterli

canım benim 7. gün çıkmıştı hadi gözün aydın olsun...

donmuşta fiyat baya fark ediyor sadece çözdürme ve tarnsfer parası alınıyor ben ne kadar verdik hatırlamıyorum ama dolar üzerinden imza atılmıştı..

hemşerimmmmmm benim sonuç pozitif sanırım tebrikler...

acilde 1 saatte çıkıyor canım ya
Reyyan canım benım sol yumurtalıktada bır sey gordu ama :( oyuzden dış gebelik ihtimali korkutuyor bakalım yarın orataya cıkar her sey heralde , den ne yaptın senıde merak edıyorum kacta gıdıceksın ? Hayırlı haberlerle dön ve neye benzıyor kese benım ıcın dıkkatlı bakarmısın? Benım rahımdekı mınık sıyah yuvarlak , yumurtalıktakı beyaz düz cizgi , oyuxden sordum .bide ben 8 hazıranda transfer oldum senınde 6 idi sanırım aramızda 2 gün var .

6 sında oldum ben canım oğlumda gittiğimde siyah yuvarlak bişeydi tabi ben anlamadığım için sadece bakmıştım dr konuşurken söyle demişti kese düzgün şekle sahip sadece bu ondan sonra çok süremedi kanamam oldu alttan bakıp kalpi duyduk senin için bugun bakarım ama pek anlayacagımı sanmıyorum canım inşallah sorun olmaz bide hcg dışta yükselmez düşer diye biliyorum canım içini ferah tut sanırım 4 ten sonra gidecez ordan iftar daveti var yazamıyabilir bugun ama eşimin tel. bir ara çalarsam nete girerim

6 sında oldum ben canım oğlumda gittiğimde siyah yuvarlak bişeydi tabi ben anlamadığım için sadece bakmıştım dr konuşurken söyle demişti kese düzgün şekle sahip sadece bu ondan sonra çok süremedi kanamam oldu alttan bakıp kalpi duyduk senin için bugun bakarım ama pek anlayacagımı sanmıyorum canım inşallah sorun olmaz bide hcg dışta yükselmez düşer diye biliyorum canım içini ferah tut sanırım 4 ten sonra gidecez ordan iftar daveti var yazamıyabilir bugun ama eşimin tel. bir ara çalarsam nete girerim
tamam canım cok saol hayırlı haberlerını beklıyorum heyecanla.dış gebeliktede bu arada normal gebelık gibi betada artıs oluyormus ama tam 2 katı degıl daha az artıyormus .hayırlısı ne ise o olsun artık .hayırlı iftarlar sımdıden .

Canım tedavi sırasında yumurtalıklar aşırı uyarılmış büyümüş oluyo , bide yumurta toplanması bir ameliyat diye düşünebiliriz.. O yüzden kasık ağrısı herkeste oluyor bir gaz olduğunda baskı artıyor tabi.. Rahat ol canım.. İnşallah müjdeli haberler paylaşırsın bizimle ...

Back