• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

İyi akşamlar.
Cumartesi yumurta toplama işlemi yapıldı bende. Bugün aradılar 8 adet yumurtanın 6sını dölledik diye ama sadece bir tanesi gelişme göstermiş.
Acaba bu durumda olup tek yumurtayla ilk denemede başarılı olan var mı.
Birde transfer gününü yarın söyleyecekler sizce ne zaman olacak. Uzar mı daha bekleyişim. Sakince beklerken yine sabırsızlık çöktü üzerime. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın inşallah iyi haberler verir doktorum.
nuray karahan....tup bebek merkezlerı basarı oranında yazmış son sayfada cnm...bı oku

Kizlar bisi soracagim, biz dondurulmuş embriyo ile deniyecegiz ama fiyatlar konusunda hicbir fikrim yok. Normal tup bebek ücreti mi oduyoruz. Daha uygun olmasini umuyorum. Bir de rapor gecerli mi? Bilgisi olan var mi?

Yakamozcum gozun aydin insallah çarşamba bebidkerini de görürsün.
Pozitifi goren arkadaşlar simdiden hayirli saglikli dogumlar diliyorum . Benim gibi negatifi gören arkadaslar enerji depolayip cok daha iyi hazirlik yapip kolları sıvayacagiz.bi hamile kalsam doguma kadar o çift cizgiyi gormrk icin her ay hamilelik çıbıklarından alıp alıp deniyecegim. Bu gordugum tek çizgilerin acisini çıkaracağım.:KK59::21::21:

Yakamozcum gozun aydin insallah çarşamba bebidkerini de görürsün.
Pozitifi goren arkadaşlar simdiden hayirli saglikli dogumlar diliyorum . Benim gibi negatifi gören arkadaslar enerji depolayip cok daha iyi hazirlik yapip kolları sıvayacagiz.bi hamile kalsam doguma kadar o çift cizgiyi gormrk icin her ay hamilelik çıbıklarından alıp alıp deniyecegim. Bu gordugum tek çizgilerin acisini çıkaracağım.:KK59::21::21:
Canımm cok tesekkur ederım inşallah inşallah ❤️❤️bende oyleydım cift cızgı gorunce her gun yapıyordum idrar trsti :) sende goreceksın ınsallah en yakın zamanda .canım dondurulmuslarda fıyat dusuyor tabıkı bence en az yarıya dusuyordur

Arkadaşlar ben de dünden beri idrar testi yapıyorum çok çok silik bir çizgi çıkıyor. Bugün 8. Günüm. Kan tahlili için 10. Günümü bekleyeceğim.fotoğraf yükledim. Bakın bakalım görebilecek misiniz? Aslında 6. Gün de çıktı ama varlı yok arasıydı.
Canımm gordım ben :))hamilesin gözun aydınn ınsallah degerınde katlanarak artar ❤️❤️❤️

Canım senin ikiz olabilir mi. Biri rahimde biri Tüpte. Öyle bir durumda rahimdekine zarar vermeden tüptekini alabiliyorlar mı. Öyle örnekler var bildiğim kadarıyla. Eğer Tüpte varsa kendiliğinden düşer inşaallah.
Canımm bende sımdı arastıracam benım yumurtalıkta süpheli bir sey gordu ama ımurtalıga kadarda gitme ıhtımalı cok cok az yanı bınde 1 oda bana olduysa nasıptır derim ama genelde dıs gebelık tüplerde oluyormus , ama tüplerde cok fazla inceymıs oyuzden tüpte olmadıgını dusunuyorum cunku her hangı bır agrım yok , ama yumurtalıktaysa onu bılemem, ınsallah hıc bırı degıldır be rahımde gordugu kucuk nokta kesedır ama doktorlarda sanırım tam emın olmadan konusmuyor ve her ıhtımalı sana soyluyor canım sıkılıyor ınsallah carsamba her sey neglesıcek hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Merhaba canım olumlu düşün bence. Bende perşembe gideceğim kese için. Biraz önce işten geldim. Karnımda sağ tarafta göbeğimin yan tarafında batıyo gibî bir ağrı var. Kanama falan hiç olmadı bende. Sende oldumu
Canım o batmalar bence normal genelıktede olur oyuzden kötü bir seye yorma ,bende kahverengı camurumsu akıntı 3 4 günde bir geliyor onun dısında kanamam olmadı , ınsallah persemne günü kesenı gorursun ve sag saglım kucagına alırsın canım

Hasret kan testi için 12. günü bekle bence...
Canım tedaviyi yapan doktorum 12. Gün dedi ama burdaki doktor 10. Gün yaptirabilirsin dedi.
hassas testlerden yapsaydın bari madem erken yaptin. ama gözüküyor ikinci çizgi silikte olsa bu arada catlatma iğneleri hcg içeriyor onlardan yapmadin demi
Yok canım catlatma iğnesinin etkisi geçti mi diye bakmak için yapmıştım transferin 3. Günü. O zaman tek çizgiydi. 6. Gün 2. Çizgi çıkmaya başladı.
Canımm gordım ben :))hamilesin gözun aydınn ınsallah degerınde katlanarak artar ❤️❤️❤️
Sağolasın canım inşaallah öyledir
Canımm bende sımdı arastıracam benım yumurtalıkta süpheli bir sey gordu ama ımurtalıga kadarda gitme ıhtımalı cok cok az yanı bınde 1 oda bana olduysa nasıptır derim ama genelde dıs gebelık tüplerde oluyormus , ama tüplerde cok fazla inceymıs oyuzden tüpte olmadıgını dusunuyorum cunku her hangı bır agrım yok , ama yumurtalıktaysa onu bılemem, ınsallah hıc bırı degıldır be rahımde gordugu kucuk nokta kesedır ama doktorlarda sanırım tam emın olmadan konusmuyor ve her ıhtımalı sana soyluyor canım sıkılıyor ınsallah carsamba her sey neglesıcek hepımızın hakkında hayırlısı olsun
Canım değerin çok güzel katlamış dış gebelik olsa böyle olmazdı diye biliyorum. Insaallah bir daha ki kontrolünde keseyi görürsün. Doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyorlar.

Arkadaşlar iyi bir doktordan şu bilgiyi aldım: Eğer hamilelikte kahve rengi akıntı geliyorsa, o önceki adet kanamalarından rahim duvarında kalanlarmış. Eğer bildiğin kan geliyorsa o bebişe aitmiş. Hemen panik olmayın iyi kötü diye hemen teşhis konmaz demiş. Ben çok stres olmuştum akıntılarda paylaşmak istedim...

Kizlar bisi soracagim, biz dondurulmuş embriyo ile deniyecegiz ama fiyatlar konusunda hicbir fikrim yok. Normal tup bebek ücreti mi oduyoruz. Daha uygun olmasini umuyorum. Bir de rapor gecerli mi? Bilgisi olan var mi?
Raporu bilmiyorum ama 2800 istediler bizden bu ayin 15de trenfer oldum canim

Back