2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Pazar olunca hep yapmiolar testi arkadaslar siz nerde yaptiriosunuz saglik kabinleri yapii o da 3 saatte cikar dedi
Acilde yaparlar diye biliyorum.
Kizlar adet agrisina benzer agrilarim var sanirim olmadi gunler gecmek bilmiyor 24 haziranda transferim olmustu daha erken ama hic umudum yook
Transferin 3. Günü ile 6. Günü arası bende de çok oldu. Hatta adet oldum sanıyordum. Ama dünden beri yok bende çok şükür. Bugün 7. Günüm

Hasret41 bir onceki denemem de ayni seyler olunca istee direk moral bozukluguna sebeb oluyor Allahim hepimizin yuzunu guldursun :)
Amin. O kadar çok işlemden geçtik o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki. Bu ilaçlar zaten hamile değilsen bile hamilelik belirtilerini yaşatıyor. Rabbim sonumuzu Hayır etsin.
Kizlar bu ilaclari test gunune kadar mi kullanmak lazimmis ?
test gününe kadar kullanılacak. Insaallah gebelik olursa ilk 3 ay devam edilecek. Olmazsa kesilecek ilaçlar.

Yarin kimler test yapio arkadaslar ben mercan benim bildiklerim bunlar ??
K kbrcpr mercankara Yakamoz5424
Bizler kan vercesss çok heyecanlıyım bir yanım umut dolu bir yanım da kötü habere hazırlıklı ol diyor..
Allah a tevekkül olduk neylerse güzel eyler..hiçbişey dünyanın sonu değil .. Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun...
Şimdi sabaha kadar uyu uyuyabilirsen :))

Rabbim hepimizin yüzünü guldur sun insaallah. Müjdelerinizi bekliyoruz.

Bi

Bizde bir yıllık evliyiz. Yazdıkların sanki beni anlatıyor. Uç hafta sonra başlayacak bizim tedavide. Eşimin spermi çok AC hizi hiç yok ve morfolojisi kotu. İnşallah bu sorunlara rağmen sonumuz güzel olur

Canım bizde de sperm var ama normal morfolojisi sperm bulunamadı diye çıkmıştı sonuç.
Dün operasyon geçirdik eşimde bende.
Eşimden tek yerinde sperm bulundu çok şükür, yumurtayı döllemek için ayırıp kalanını dondurdular.
Benden de 8 tane yumurta aldılar. Hayırlısı yarın inşallah güzel haberi verirler de transfer günümüz belli olur.
Sende endişe etme, hayırlısıyla olur inşallah.
Ben doktora ya sperm bulunmazsa dediğimde o ihtimali düşünmüyoruz Allahın izniyle kesin çıkacak sper sayısı çok demişti ki gerçekten de öyle oldu çok şükür.

İnşallah bunlara gerek kalmadan sonucu alacağız. Donduracak kadar sperm bulundu. Şimdi transfer gününü bekliyoruz, hayırlısı bakalım.

Aynen uyu uyuyabilirsen artik mercan canm adet agrim basladi yine belki yarin adet olurum hic teste gerek kalmaz artik gulerek soluorum cunku krndime kotu duruma alistirdim ben

İnşallah hepinizin güzel haberlerinizi alırız canım.

Kızlar ilaç kullandıgımız ıcın adet görmezmısız zaten doktorum oyle soylemıstı , bende cok heyecanlıyım keseyı gorecekmıyım goremıcekmıuım değerlerım düzene girdımı umutla beklıyorum yarını , Rabbım hepımızın yardımcısı olsun sızdendd guzel haberler alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…