- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.101
Acilde yaparlar diye biliyorum.Pazar olunca hep yapmiolar testi arkadaslar siz nerde yaptiriosunuz saglik kabinleri yapii o da 3 saatte cikar dedi
Transferin 3. Günü ile 6. Günü arası bende de çok oldu. Hatta adet oldum sanıyordum. Ama dünden beri yok bende çok şükür. Bugün 7. GünümKizlar adet agrisina benzer agrilarim var sanirim olmadi gunler gecmek bilmiyor 24 haziranda transferim olmustu daha erken ama hic umudum yook
ahh dualarim sizlerle insallah rabbim yuzumuzu guldursunCanim ayni agrilar bende de var bende olmadi die umitsizim yarin test gunum dua et
Amin. O kadar çok işlemden geçtik o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki. Bu ilaçlar zaten hamile değilsen bile hamilelik belirtilerini yaşatıyor. Rabbim sonumuzu Hayır etsin.Hasret41 bir onceki denemem de ayni seyler olunca istee direk moral bozukluguna sebeb oluyor Allahim hepimizin yuzunu guldursun :)
test gününe kadar kullanılacak. Insaallah gebelik olursa ilk 3 ay devam edilecek. Olmazsa kesilecek ilaçlar.Kizlar bu ilaclari test gunune kadar mi kullanmak lazimmis ?
K kbrcprYarin kimler test yapio arkadaslar ben mercan benim bildiklerim bunlar ??
Rabbim hepimizin yüzünü guldur sun insaallah. Müjdelerinizi bekliyoruz.K kbrcprmercankara Yakamoz5424
Bizler kan vercesss çok heyecanlıyım bir yanım umut dolu bir yanım da kötü habere hazırlıklı ol diyor..
Allah a tevekkül olduk neylerse güzel eyler..hiçbişey dünyanın sonu değil .. Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun...
Şimdi sabaha kadar uyu uyuyabilirsen :))
Bi
Bizde bir yıllık evliyiz. Yazdıkların sanki beni anlatıyor. Uç hafta sonra başlayacak bizim tedavide. Eşimin spermi çok AC hizi hiç yok ve morfolojisi kotu. İnşallah bu sorunlara rağmen sonumuz güzel olur
Asilsoy eşin maca kullanabilir. Türkiye de pahalı ama yurtdışından bulabilirseniz daha uygun. Birde kesinlikle keçiboynuzu pekmezi. Biz kızımıza keçiboynuzu pekmeziyle kavuşutuk. 3 aylık kürle hareketli sperm sayısı 5 katına çıkmıştı.
Aynen uyu uyuyabilirsen artik mercan canm adet agrim basladi yine belki yarin adet olurum hic teste gerek kalmaz artik gulerek soluorum cunku krndime kotu duruma alistirdim benK kbrcprmercankara Yakamoz5424
Bizler kan vercesss çok heyecanlıyım bir yanım umut dolu bir yanım da kötü habere hazırlıklı ol diyor..
Allah a tevekkül olduk neylerse güzel eyler..hiçbişey dünyanın sonu değil .. Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun...
İnşallah hepinizin güzel haberlerinizi alırız canım.K kbrcprmercankara Yakamoz5424
Stresten kasıkların ağrıyodur.. Canım senin son adet tarihin neydi ? Normalde adet görmen gereken gündemisin şimdiAynen uyu uyuyabilirsen artik mercan canm adet agrim basladi yine belki yarin adet olurum hic teste gerek kalmaz artik gulerek soluorum cunku krndime kotu duruma alistirdim ben
Dur bakalım yaaa yarın ola hayrola...Evet cnm yarin adet gunum normal de ondan bu umitsizligim zaten
Ins hayrola canmm yuzumuz gulsun uyuyamiorum resmen heyecandanDur bakalım yaaa yarın ola hayrola...
Adet sancısı die boşyere kendini üzüyorsun dün sabah test vermeye giderkrn o kadar adet olacakmış gibi hissediyodum ki ağlıcaktım ama pozitif çıktı üzme kendiniEvet cnm yarin adet gunum normal de ondan bu umitsizligim zaten
Canim insaallah senin gibi olurum dua et ...Adet sancısı die boşyere kendini üzüyorsun dün sabah test vermeye giderkrn o kadar adet olacakmış gibi hissediyodum ki ağlıcaktım ama pozitif çıktı üzme kendini
hadi bakalım rabbim yüzünü güldürsün inşaallah. bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine hepiniz pozitif sonuçlarla gelin. AMİİNNNKuzlar kanimiverdim 1 bucuk saate cikacak sonuclar heyecan basti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?