- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.061
Kanımı verdim geldim kızlar bir saate sonucu alıcam çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR, GÜZEL HABERLER GELDİKÇE MUTLULUĞUNUZU PAYLAŞMAK GÜZELL....Kanımı verdim geldim kızlar bir saate sonucu alıcam çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Aaa senin test günün bugünmüydüüüü inan çok heyecanlandım haber bekliyoruuuuzzKanımı verdim geldim kızlar bir saate sonucu alıcam çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Tek oruç tutan benim galiba. Ben orucu da namazı da bırakmadım. Ananas bulamadım ben. Özel yiyip ictigim bir şey de yok. Zaten bir ton ilaç içiyorum yeter dedim :)) ilk günden beri de doğru düzgün yatamadım. Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca ben kendime hiç bakmamışım diyorum. Bugün 7. Günüm. Bakalım sonuç ne olacak.Insallah canim. Bende oruc tutmuyorum. Tutma dediler daha dogrusu.transeferim cuma yapildi ama ben ramazan basladigindan beri kabizlik sikintisi yasiyordum duphalac surup kullaniyorum o yuzden.sordum simdide kullanabilirmisim. Hurmayida oyle elime gectikce atiyorum agzima. Ananasi oncekinde yemistim ama simdi hic aklima gelmedi. Marketlerdede gormeyince unuttum gitti valla hangi ilaclari kullaniyosun peki. Ben estrofem progestan corasprin folidoce ve david damla kulkaniyorum.
Ins. Ilerleyen gunlerde gusel haberleri veririz burdan
haydi pozitif sonuçlarla gel inşaallah.Kanımı verdim geldim kızlar bir saate sonucu alıcam çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Canim cok heyacanlandim senin adinaKanımı verdim geldim kızlar bir saate sonucu alıcam çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Canım bende pek dinlenmedim valla ... Ama doktorum kesin bi dille oruç tutma deyince de cesaret edip tutamadım.. Namaza devam amaTek oruç tutan benim galiba. Ben orucu da namazı da bırakmadım. Ananas bulamadım ben. Özel yiyip ictigim bir şey de yok. Zaten bir ton ilaç içiyorum yeter dedim :)) ilk günden beri de doğru düzgün yatamadım. Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca ben kendime hiç bakmamışım diyorum. Bugün 7. Günüm. Bakalım sonuç ne olacak.
haydi pozitif sonuçlarla gel inşaallah.
Canım ya sen de benim gibi olumsuz haber almak istemiyosun dimiKuzlar benim bugun 12. Gunum ama pazar olunca pzt gel dediler sizce baska yerde yaptirayim mi sglik kabininde felan 3 saatecikar demislerdi? Gerci icimden yaptirmak gelmio olumsuz die hissediorum
Merhaba canım ben regl olmadan öncede çok kabız olurdum. Transferden sonrada oldum hemde kanama yaptı. Duphalac önerdi doktorum. Onunla biraz rahatladım. Kayısı yiyorum ama hurma yemiyorum. Hurma rahîm kaslarını gevşettiği îçindoğuma birkaç ay kala yiyîn dîyorlar. Düşüğe sebep olur diye yemedim. Oruç tutmuyorum susuz kalmamak için.Yaa kızlar bu tedavimde benim bağırsaklarım hızlı çalışıyor.. Estrıfemden şüpheleniyorum bu konuda ama.. Hurma falanda yiyorum ondanda olabilir.. Sizde kabızlık yaşayan oldu mu
Benim tutmazsa hurma yüzünden tutmaz o zaman :)Merhaba canım ben regl olmadan öncede çok kabız olurdum. Transferden sonrada oldum hemde kanama yaptı. Duphalac önerdi doktorum. Onunla biraz rahatladım. Kayısı yiyorum ama hurma yemiyorum. Hurma rahîm kaslarını gevşettiği îçindoğuma birkaç ay kala yiyîn dîyorlar. Düşüğe sebep olur diye yemedim. Oruç tutmuyorum susuz kalmamak için.
aman Allah korusun benimki sadece bir öngörü. Doktoruna sor istersen. Aşırı tüketmeBenim tutmazsa hurma yüzünden tutmaz o zaman :)
Canım oncelıkle gözün aydın ama neden üzüldüm anlamadım sonucun 9. Güne göre gayet güzel .. Bak bir oncekı tedavınde normalden fazla cıkmıs ama düşük olmuş ..sımdı cıkan deger ise normal cıkması gereken değer 11. Gün nir daha yaptırrırsın ıcın rahat ederSonucum çıktı 9. gün tabi bugün benim 80,2 değerim. Umarım devamı gelir.Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Bi önceki tedavimde 9. gün değerim 227 çıkmıştı düşük oldu onda ama bu seferde değer düşük gibi geldi sevinemedim
Canım Allah razı olsun cok güzel bende cok cekerım el evveli ama duasını bılmıyordum.dünya dua üzerine kurulu bızde dua ıle ayakta duruyoruz .el evvel ya varis ya mümin ya müheymin ya hay bunlarda benım bebek ıcın cektıgım tesbıKitabın sayfalarından bir kaçını paylaşıyorum