- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.121
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah , hakkında hayırlısı ne ise o olsunKuzlar kanimiverdim 1 bucuk saate cikacak sonuclar heyecan basti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah , hakkında hayırlısı ne ise o olsunKuzlar kanimiverdim 1 bucuk saate cikacak sonuclar heyecan basti
Hadi Rabbim nasip etsin inşaallahKuzlar kanimiverdim 1 bucuk saate cikacak sonuclar heyecan basti
Hayırlı haberlerle inşallah.Kuzlar kanimiverdim 1 bucuk saate cikacak sonuclar heyecan basti
Hadi hayırlı haberlerle canım inşallah.Günaydın kızlaaar bende kan verdim şimdi eve geldim, heyecan doruktaaaaa
Ayyy çok heyecanlı bir gün. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaallahGünaydın kızlaaar bende kan verdim şimdi eve geldim, heyecan doruktaaaaa
Sen bugün kan vericek misin canım yoksa keseyi mi bekliyorsunMercan merakla beklıyorum ben bıle heyecanlandım :))hayırlı haberlerle dön
Canım bugun benım 21. Günüm önce bir kere daha beta yapıcam sonra keseyı gormeyw gıdıcem Allah ın ısnıyle her say yolunda gıder ınsallah bır hamıleyım dıye sevınemedımSen bugün kan vericek misin canım yoksa keseyi mi bekliyorsun
Hadi güzel haberler ver Yakamoz5424 inan kendim negatif alsam bile seninpozitif haberin beni çok mutlu edecekCanım bugun benım 21. Günüm önce bir kere daha beta yapıcam sonra keseyı gormeyw gıdıcem Allah ın ısnıyle her say yolunda gıder ınsallah bır hamıleyım dıye sevınemedım
Ah canım Allah RaZı olsun bugun hıc bırımızın umutları bıtesın ınsallah en mutlu gunuzmuz olsun, bende 3.30 gıbı verıcemHadi güzel haberler ver Yakamoz5424 inan kendim negatif alsam bile seninpozitif haberin beni çok mutlu edecek
neden sevinmeyeceksin sevin tabiki. gözün aydın olsun, rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. hadi güzel haberler almaya devam edelim :)))))))Kızlar benim betahcg 172 çıktı :))) doktoruma ulaşamadım sevineyim mi bilemedim
kaçıncı gün canım? Hadi hayırlısıKızlar benim betahcg 172 çıktı :))) doktoruma ulaşamadım sevineyim mi bilemedim
kaçıncı gün canım? Hadi hayırlısıKızlar benim betahcg 172 çıktı :))) doktoruma ulaşamadım sevineyim mi bilemedim
Tabiki sevin canım hayırlı olsun :)Kızlar benim betahcg 172 çıktı :))) doktoruma ulaşamadım sevineyim mi bilemedim
çok üzüldüm canım. Allah sabır versin sana.Benm negatf
İnşallah bi daha ki denemende güzel sonuçlar alırsın canım. Ne desem boş Allah sabır versin.Benm negatf
Canım hayırlısı olsun. Herkesin bir sınavı var bu dünyada. Bu da bîzîm sınavımız. Gücümüz yettiği kadar mücadele edeceğiz.Benm negatf