2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kitabın kapağını paylaştım belki temîn etmek isteyen olur diye. Elinizden düşürmeyeceğimiz bir kitap

Canım bende pek dinlenmedim valla ... Ama doktorum kesin bi dille oruç tutma deyince de cesaret edip tutamadım.. Namaza devam ama
ALLAH KABUL ETSİN CÜMLE İBADETLERİ
amin canım. Ben doktora sormadım. Doktorların tut dediğini hiç duymadım zaten. Araştırdım ve bir sıkıntı olmayacağına kanaat getirdim. Insaallah da olmaz. Iftardan önce yapılan dualar kabul olurmuş. Ben de oruçlu ağızla dua etmek istedim :)) Rabbim kabul eder insaalah.

tebrik ederim canım. Rabbim kat kat katlasin insaalah. Darısı biz bekleyenlere. Ama ben idrarda pozitifi görmeden kan tahlili yaptırmayacagım. O kadar cesur değilim

Teşekkür ederim Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah. Bu arada benim doktorum oruçla ilgili hiç bi sıkıntı olmaz demişti ama ben cesaret edemedm çünkü oruc tutunca hep kabız oluyorum :)

Orucu tutma dediler canim. Napim her dediklerine uyuyoruz mecbur. Yoksa gonlum tutmaktab yana. Namazida birakmadim cok sukir ama oturarak kiliyorum. Karnim kasiliyor.bazen secde yaparken.allahim kabul etsin gonlumuzden gecwnleride hakkimizda hayirli eyleyerek kbul eylesin ins.

Şimdi napıyoruz pozitif çıktığı için pozitif oluyoruz:) slogan bu:)

K kbrcpr yaptırdın mı test canım.. Özel hastanelerin acik bölümlerinde pazar günü yapıyor olmaları lazım ama yne de bişey diyemem...
Pozitifi gören arkadaşlar belirtileriniz başladı mı ? Topiğimiz sessiz kalmasın :))

Ben de halsizlik ve uyku hali var, özellikle de biraz iş yapayım hemen gözlerim kapanıyor. Bir de adet ağrılarına b

Ben de halsizlik ve uyku hali var, özellikle de biraz iş yapayım hemen gözlerim kapanıyor. Bir de adet ağrılarına benzer ağrılarım var(artık beni korkutamıyorlar) Akıntı hep tahriş etti birde..

Uykun geldikçe uyu canım ararsın bu rahat uyudığun günleri :)))) şimdiden uykuları stokla... Tatlı bi mızırdanmayla ağlamayla çok bölünür uykun ...

Hurmayi doktorum önerdi canim. Ilk üç ay için. Kayısı ve hurma karışımı ni daha doğrusu. Kafam karıştı şimdi

estrofem 3 tane
progestan
aspirin
cronel jel
folik asit asit

bende tutuyorum canım allah kabul etsin.

tebrikler darısı kucagınıza almaya olsun

acilde 1 saatte çıkıyor yapmak isterseniz..
Yaptiadim canim yarini bekliycem artik ldrar yapcaktim ondan da vazgectim ... korkuoum en azindn bole umid ediorum bilmiorum neden bole hissediorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…