• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım Allah razı olsun cok güzel bende cok cekerım el evveli ama duasını bılmıyordum.dünya dua üzerine kurulu bızde dua ıle ayakta duruyoruz .el evvel ya varis ya mümin ya müheymin ya hay bunlarda benım bebek ıcın cektıgım tesbı
Canım Allah razı olsun cok güzel bende cok cekerım el evveli ama duasını bılmıyordum.dünya dua üzerine kurulu bızde dua ıle ayakta duruyoruz .el evvel ya varis ya mümin ya müheymin ya hay bunlarda benım bebek ıcın cektıgım tesbı
Kitabın kapağını paylaştım belki temîn etmek isteyen olur diye. Elinizden düşürmeyeceğimiz bir kitap

Canım bende pek dinlenmedim valla ... Ama doktorum kesin bi dille oruç tutma deyince de cesaret edip tutamadım.. Namaza devam ama
ALLAH KABUL ETSİN CÜMLE İBADETLERİ
amin canım. Ben doktora sormadım. Doktorların tut dediğini hiç duymadım zaten. Araştırdım ve bir sıkıntı olmayacağına kanaat getirdim. Insaallah da olmaz. Iftardan önce yapılan dualar kabul olurmuş. Ben de oruçlu ağızla dua etmek istedim :)) Rabbim kabul eder insaalah.

Sonucum çıktı 9. gün tabi bugün benim 80,2 değerim. Umarım devamı gelir.Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Bi önceki tedavimde 9. gün değerim 227 çıkmıştı düşük oldu onda ama bu seferde değer düşük gibi geldi sevinemedim
tebrik ederim canım. Rabbim kat kat katlasin insaalah. Darısı biz bekleyenlere. Ama ben idrarda pozitifi görmeden kan tahlili yaptırmayacagım. O kadar cesur değilim

amin canım. Ben doktora sormadım. Doktorların tut dediğini hiç duymadım zaten. Araştırdım ve bir sıkıntı olmayacağına kanaat getirdim. Insaallah da olmaz. Iftardan önce yapılan dualar kabul olurmuş. Ben de oruçlu ağızla dua etmek istedim :)) Rabbim kabul eder insaalah.

tebrik ederim canım. Rabbim kat kat katlasin insaalah. Darısı biz bekleyenlere. Ama ben idrarda pozitifi görmeden kan tahlili yaptırmayacagım. O kadar cesur değilim
Teşekkür ederim Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah. Bu arada benim doktorum oruçla ilgili hiç bi sıkıntı olmaz demişti ama ben cesaret edemedm çünkü oruc tutunca hep kabız oluyorum :)

Tek oruç tutan benim galiba. Ben orucu da namazı da bırakmadım. Ananas bulamadım ben. Özel yiyip ictigim bir şey de yok. Zaten bir ton ilaç içiyorum yeter dedim :)) ilk günden beri de doğru düzgün yatamadım. Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca ben kendime hiç bakmamışım diyorum. Bugün 7. Günüm. Bakalım sonuç ne olacak. :110:

haydi pozitif sonuçlarla gel inşaallah.
Orucu tutma dediler canim. Napim her dediklerine uyuyoruz mecbur. Yoksa gonlum tutmaktab yana. Namazida birakmadim cok sukir ama oturarak kiliyorum. Karnim kasiliyor.bazen secde yaparken.allahim kabul etsin gonlumuzden gecwnleride hakkimizda hayirli eyleyerek kbul eylesin ins.

Sonucum çıktı 9. gün tabi bugün benim 80,2 değerim. Umarım devamı gelir.Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Bi önceki tedavimde 9. gün değerim 227 çıkmıştı düşük oldu onda ama bu seferde değer düşük gibi geldi sevinemedim
Şimdi napıyoruz pozitif çıktığı için pozitif oluyoruz:) slogan bu:)

K kbrcpr yaptırdın mı test canım.. Özel hastanelerin acik bölümlerinde pazar günü yapıyor olmaları lazım ama yne de bişey diyemem...
Pozitifi gören arkadaşlar belirtileriniz başladı mı ? Topiğimiz sessiz kalmasın :))

Ben de halsizlik ve uyku hali var, özellikle de biraz iş yapayım hemen gözlerim kapanıyor. Bir de adet ağrılarına b
K kbrcpr yaptırdın mı test canım.. Özel hastanelerin acik bölümlerinde pazar günü yapıyor olmaları lazım ama yne de bişey diyemem...
Pozitifi gören arkadaşlar belirtileriniz başladı mı ? Topiğimiz sessiz kalmasın :))

Ben de halsizlik ve uyku hali var, özellikle de biraz iş yapayım hemen gözlerim kapanıyor. Bir de adet ağrılarına benzer ağrılarım var(artık beni korkutamıyorlar) Akıntı hep tahriş etti birde..:(

Ben de halsizlik ve uyku hali var, özellikle de biraz iş yapayım hemen gözlerim kapanıyor. Bir de adet ağrılarına b

Ben de halsizlik ve uyku hali var, özellikle de biraz iş yapayım hemen gözlerim kapanıyor. Bir de adet ağrılarına benzer ağrılarım var(artık beni korkutamıyorlar) Akıntı hep tahriş etti birde..:KK43:
Uykun geldikçe uyu canım ararsın bu rahat uyudığun günleri :)))) şimdiden uykuları stokla... Tatlı bi mızırdanmayla ağlamayla çok bölünür uykun ...

Merhaba canım ben regl olmadan öncede çok kabız olurdum. Transferden sonrada oldum hemde kanama yaptı. Duphalac önerdi doktorum. Onunla biraz rahatladım. Kayısı yiyorum ama hurma yemiyorum. Hurma rahîm kaslarını gevşettiği îçindoğuma birkaç ay kala yiyîn dîyorlar. Düşüğe sebep olur diye yemedim. Oruç tutmuyorum susuz kalmamak için.
Hurmayi doktorum önerdi canim. Ilk üç ay için. Kayısı ve hurma karışımı ni daha doğrusu. Kafam karıştı şimdi

estrofem 3 tane
progestan
aspirin
cronel jel
folik asit asit

DİKKAT DİKKAT
yaaa arkadaşlar bişey sorcam Pozitif sonuç alanlar
Transferden sonra hangi ilaçları kullandınız
Lütfen paylaşırmısınız
reyyan87 reyyan87 S Shngulsen @nuclear Yakamoz5424 Yakamoz5424 @oznur65
Ve ismbi hatırlamadığım diğer arkadaşlar lütfen zahmet olacak ama
bende tutuyorum canım allah kabul etsin.

Tek oruç tutan benim galiba. Ben orucu da namazı da bırakmadım. Ananas bulamadım ben. Özel yiyip ictigim bir şey de yok. Zaten bir ton ilaç içiyorum yeter dedim :)) ilk günden beri de doğru düzgün yatamadım. Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca ben kendime hiç bakmamışım diyorum. Bugün 7. Günüm. Bakalım sonuç ne olacak. :110:

haydi pozitif sonuçlarla gel inşaallah.
tebrikler darısı kucagınıza almaya olsun

acilde 1 saatte çıkıyor yapmak isterseniz..
Yaptiadim canim yarini bekliycem artik ldrar yapcaktim ondan da vazgectim ... korkuoum en azindn bole umid ediorum bilmiorum neden bole hissediorum ..

Back