2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Merhaba kizlar nerden baslasam bilemedim hep sizleri takip ediyordum ama simdi yazma ihtiyaci duydum cunku bizi bizden baskasi anlayamiyor neyse benim hikayeme gelince 8 senelik evliyim ilk yillar istemedik oyle boyle zaman gecti ara ara kontrole gittigimde hicbir sorunumun olmadigini anne olmam icin bedenen ve ruhen hazir oldugumu soylesede doktorlar ben her ayi bos geciriyordum taa ki cikolata kisti teshisi konulana kadar evet bende artik tup bebege dogru yol almaya baslamistim ilk kabullenememe sendromu falan derken baktim ki 3 asilamayi negatif kucaklamistim gectigimiz aralik ayina 1 tup bebegide sikistirmisim zaman su gibi gecmis vee cevremde ki herkes bu guzel duyguya ikinci bebeklerini de eklemisler ben hala yasayamamisim guzel baslayan tedavimden 13 yumurta elde.etmistik yanliz sadece 1 tane 5 gune ulasti 24 haziranda transfer oldu simdi en zoru aylarca yillarca beklersiniz ama bir kac gunu beklemeye tahammulunuz kalmaz 6 temmuzu bekliyorumm hepimiz icin hayirlisi ohhh rahatladim bee

MERHABA HANIMLAR ; 15 HAZİRANDA İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM YAPILDI, 3. GÜN EMBRİYOSUYDU BEN YARAMAZLIK YAPIP TRANSFERİN 9. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM VE SONUÇ TABİİKİ NEGATİF Tİ, YARIN TEST GÜNÜM AMA HİÇ UMUDUM YOK ,HİÇ BİRŞEY HİSSETEMİYORUM VE HİÇ BİR BELİRTİM DE YOK, UMARIM BİR SÜRPRİZ OLUR DA BU MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞIRIM...

Canım öncelikle tesavin hayırlı olsun.. Bak ne mübarek bir ayda başlamış tedavin rahmet ayındayız ..
Canım hiç bir tane kaldı diye üzülme benim oğlumun tedavisinde de sadece 1 kaliteli emb elde etmiştik hatta 5. Günü beklemeye bile cesaret edemeyip doktorum 4. Gün transfer olmuştu...
Çok şükür şimdi 4 yaşında Allah cümlenize tattırsın yaşatsın inş
Allah kolaylığını versin canım müjdeli haberlerini bekliyoruz

Haberini bekliyoruz canım Allah yüzünü güldürsün inşallah

Canimm tesekkur ederim. Allahim bu mubarek gunlerde herkesin muradini versin.. evet 1 embriyo ile hamile kalan cok var ama cikolata kistinden dolayi endiseliyim ne bilim sanki olmadi kafam karisik cook yoruldumm hos hangimiz iyiyiz ki hayirlisi canimm

Son düzenleme:
Canım oncelıkle tedavin hayırlı olsun.bende aynı dertten müzdaribim sağ overde 3.5 cm cıkolata kisti , normal yolla hamılelık benımde olusmadı bu mendebur yuzunden.tüp bebege gırıstım ,doktoruma ozellıkle sormustum tüp bebek basarı oranını etkılermı dıye kesınlıkle etkilemez dedi ,ki kendısı cok ıyı bır profesör .o yuzden sende sakın olumsuz dusunup canını sıkma sonucta bu kist döllenmeyı etkılıyor ama tutunmayı etkıledıgıne dair bir sey yok .keyfını cıkart bu gunlerının , umarım ılk denemende tutar

Hayırlı olsun tedavın canım , 3. Gun embrıyosu oldugu ıcın testte cıkmamıs olabılır sakın umudunu yıtirme , insallah guzel haberlerını alırız

Hayırlı olsun tedavın canım , 3. Gun embrıyosu oldugu ıcın testte cıkmamıs olabılır sakın umudunu yıtirme , insallah guzel haberlerını alırız
TEŞEKKÜRLER; BENDE ZATEN ÖYLE DÜŞÜNEREK KENDİMİ AVUTUYORUM, OLUMSUZ HİÇ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM. HERŞEY GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH....

Yakamoz canimm insallah bu sefer olur bu ikinci tup bebek deneyimim ins son olur tamam pozitif dusunmeye calisicam iyi ki sizler varsiniz senin hamileliginde hayirli olsunn betayla baya ugrasmistin dime canim

Yakamoz canimm insallah bu sefer olur bu ikinci tup bebek deneyimim ins son olur tamam pozitif dusunmeye calisicam iyi ki sizler varsiniz senin hamileliginde hayirli olsunn betayla baya ugrasmistin dime canim
Tesekkur ederım canım , ben kendımı hala hamıle gibi hissetmıyorum ki betada bir tutarsızlık var keseyı görmeden emin olamıcam oyuzden .inşallah ger sey tolunda gider sanada umut olur çikolata kisti olan birinin tüp bebekte başarılı olması , ben cok tevekkul ve dua ettim sonuc ne olursa olsun Allah tan gelen her sey kabulum kendımı boyle rahatlattım , bugun güzel bir sonuc aldım , Allah ım ınsallah devamınıda getırır.cümlemize nasıp olsun ınsallah

Nasıl sevindim anlatamam. Çok güzel bir haber. Daha güzellerinî de duyacağız înşallah senden:)

Ben sevinemiyorum, inşallah dediğin gibi olur şimdide karın ağrısı başladı.

Canım okadar çok sevindim ki allahım sırasıyla kesesini ve kalp atışlarını da göstersin sonrada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım tedavin hayırlı olsun haklısın o kadar badire atlatiyoruz disimizi sokuyoruz ama şu beklemek yok mu insanı deli ediyor, hayırlı haberler verirsin insalllah

Canım 9. Gün erken ama çıkmaya bilir, kan verince bizleri de haberdar et. Hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah

Canim dua et ve moralini yüksek tut. Test günümüz aynı. Benim de 25 haziran dondurulmuş transferim yapıldı. Rabbim her seye kadirdir elbet.Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah. ..

Canım cok tesekur ederım aynı sekılde benım dualarımda sen ve senın gibilerde , inşallah senden de guzel haber alacaz merakla beklıyorum

Gözün aydıııın çok sevindim, demistim demeyi sevmem ama demistiiiiimbüyük ihtimal bebuskerden biri tutunamayinca degerin hafif dustu ama digeri sana sıkı sıkı tutunmus inşallah.hafataya da keseyi görürsün. Kafani dağıt iyi düşün, bak bu kadar uzuldun olumsuz dusundun ama kaygilarin fooss çıktı ☺Artik kaygilarini azalt.

Bu arada guzel haberlerinizi okudukca eskimo bebekleri gidip gobisime yerlestirmeye sabirsizlanuyorum. Allahin izniyle bayramdan sonra kollari siviyacagiz tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…