- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Canım öncelikle tesavin hayırlı olsun.. Bak ne mübarek bir ayda başlamış tedavin rahmet ayındayız ..Merhaba kizlar nerden baslasam bilemedim hep sizleri takip ediyordum ama simdi yazma ihtiyaci duydum cunku bizi bizden baskasi anlayamiyor neyse benim hikayeme gelince 8 senelik evliyim ilk yillar istemedik oyle boyle zaman gecti ara ara kontrole gittigimde hicbir sorunumun olmadigini anne olmam icin bedenen ve ruhen hazir oldugumu soylesede doktorlar ben her ayi bos geciriyordum taa ki cikolata kisti teshisi konulana kadar evet bende artik tup bebege dogru yol almaya baslamistim ilk kabullenememe sendromu falan derken baktim ki 3 asilamayi negatif kucaklamistim gectigimiz aralik ayina 1 tup bebegide sikistirmisim zaman su gibi gecmis vee cevremde ki herkes bu guzel duyguya ikinci bebeklerini de eklemisler ben hala yasayamamisim guzel baslayan tedavimden 13 yumurta elde.etmistik yanliz sadece 1 tane 5 gune ulasti 24 haziranda transfer oldu simdi en zoru aylarca yillarca beklersiniz ama bir kac gunu beklemeye tahammulunuz kalmaz 6 temmuzu bekliyorumm hepimiz icin hayirlisi ohhh rahatladim bee
Haberini bekliyoruz canım Allah yüzünü güldürsün inşallahMERHABA HANIMLAR ; 15 HAZİRANDA İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM YAPILDI, 3. GÜN EMBRİYOSUYDU BEN YARAMAZLIK YAPIP TRANSFERİN 9. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM VE SONUÇ TABİİKİ NEGATİF Tİ, YARIN TEST GÜNÜM AMA HİÇ UMUDUM YOK ,HİÇ BİRŞEY HİSSETEMİYORUM VE HİÇ BİR BELİRTİM DE YOK, UMARIM BİR SÜRPRİZ OLUR DA BU MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞIRIM...
Canım oncelıkle tedavin hayırlı olsun.bende aynı dertten müzdaribim sağ overde 3.5 cm cıkolata kisti , normal yolla hamılelık benımde olusmadı bu mendebur yuzunden.tüp bebege gırıstım ,doktoruma ozellıkle sormustum tüp bebek basarı oranını etkılermı dıye kesınlıkle etkilemez dedi ,ki kendısı cok ıyı bır profesör .o yuzden sende sakın olumsuz dusunup canını sıkma sonucta bu kist döllenmeyı etkılıyor ama tutunmayı etkıledıgıne dair bir sey yok .keyfını cıkart bu gunlerının , umarım ılk denemende tutarMerhaba kizlar nerden baslasam bilemedim hep sizleri takip ediyordum ama simdi yazma ihtiyaci duydum cunku bizi bizden baskasi anlayamiyor neyse benim hikayeme gelince 8 senelik evliyim ilk yillar istemedik oyle boyle zaman gecti ara ara kontrole gittigimde hicbir sorunumun olmadigini anne olmam icin bedenen ve ruhen hazir oldugumu soylesede doktorlar ben her ayi bos geciriyordum taa ki cikolata kisti teshisi konulana kadar evet bende artik tup bebege dogru yol almaya baslamistim ilk kabullenememe sendromu falan derken baktim ki 3 asilamayi negatif kucaklamistim gectigimiz aralik ayina 1 tup bebegide sikistirmisim zaman su gibi gecmis vee cevremde ki herkes bu guzel duyguya ikinci bebeklerini de eklemisler ben hala yasayamamisim guzel baslayan tedavimden 13 yumurta elde.etmistik yanliz sadece 1 tane 5 gune ulasti 24 haziranda transfer oldu simdi en zoru aylarca yillarca beklersiniz ama bir kac gunu beklemeye tahammulunuz kalmaz 6 temmuzu bekliyorumm hepimiz icin hayirlisi ohhh rahatladim bee
Hayırlı olsun tedavın canım , 3. Gun embrıyosu oldugu ıcın testte cıkmamıs olabılır sakın umudunu yıtirme , insallah guzel haberlerını alırızMERHABA HANIMLAR ; 15 HAZİRANDA İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM YAPILDI, 3. GÜN EMBRİYOSUYDU BEN YARAMAZLIK YAPIP TRANSFERİN 9. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM VE SONUÇ TABİİKİ NEGATİF Tİ, YARIN TEST GÜNÜM AMA HİÇ UMUDUM YOK ,HİÇ BİRŞEY HİSSETEMİYORUM VE HİÇ BİR BELİRTİM DE YOK, UMARIM BİR SÜRPRİZ OLUR DA BU MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞIRIM...
AMİN İNŞALLAH CANIM, ALLAH KİMSİNİN ELİNİ BOŞ BIRAKMASIN ...Haberini bekliyoruz canım Allah yüzünü güldürsün inşallah
TEŞEKKÜRLER; BENDE ZATEN ÖYLE DÜŞÜNEREK KENDİMİ AVUTUYORUM, OLUMSUZ HİÇ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM. HERŞEY GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH....Hayırlı olsun tedavın canım , 3. Gun embrıyosu oldugu ıcın testte cıkmamıs olabılır sakın umudunu yıtirme , insallah guzel haberlerını alırız
Bana da minuset verdi ama faydası olmuyor gibi oturup kalkarken bile ağrıyor ayrıca kan sulandirici ıgne de vuruyorum gobekten onun agrisi da baskaEvet olur canım hatta epey devam edebilir ara ara... Bana parol alabilirsin demişlerdi...
Tesekkur ederım canım , ben kendımı hala hamıle gibi hissetmıyorum ki betada bir tutarsızlık var keseyı görmeden emin olamıcam oyuzden .inşallah ger sey tolunda gider sanada umut olur çikolata kisti olan birinin tüp bebekte başarılı olması , ben cok tevekkul ve dua ettim sonuc ne olursa olsun Allah tan gelen her sey kabulum kendımı boyle rahatlattım , bugun güzel bir sonuc aldım , Allah ım ınsallah devamınıda getırır.cümlemize nasıp olsun ınsallahYakamoz canimm insallah bu sefer olur bu ikinci tup bebek deneyimim ins son olur tamam pozitif dusunmeye calisicam iyi ki sizler varsiniz senin hamileliginde hayirli olsunn betayla baya ugrasmistin dime canim
Bedish tesekkur ederım canım benım durumu bılıyorsundur oyuzden tam sevınemıyorum paArtesı gunu sevınıcegım ınsallahYAKAMOZ; HAMİLELİĞİN HAYIRLI OLSUN CANIM....
Clexan mı oksapar mıBana da minuset verdi ama faydası olmuyor gibi oturup kalkarken bile ağrıyor ayrıca kan sulandirici ıgne de vuruyorum gobekten onun agrisi da baska
Nasıl sevindim anlatamam. Çok güzel bir haber. Daha güzellerinî de duyacağız înşallah senden:)
KIzlar şimdi geldım doktordan kısaca bir daha yazayım ; 7. Gün : 43 -- 9. Gün :124 -- 11. Gün :229 16. Gün : 458 18. Gün yani bugün : 725 . Hem çok mutlu oldum hem sevınemedım kızlar en azından düşmemiş ve bir öncekıne göre cok guzel artmış , ümid edıyorum ama kendımi kaptırmakta istemiyorum , hemen burdakı doktoruma yetistık baktı henuz gormek için cok erken dedi sadece benzetti , ama bir sey dıyemem su an her sey olabılır dedı , dış gebelıkte rahim ince olur senınkısı kalın cok ıhtımal vermıyoeum dedı , kızlar sımdıde pazartesıyı beklıyorum , bana dua edin , inşallah hakkımda hayırlısı olur ,
Merhaba kizlar nerden baslasam bilemedim hep sizleri takip ediyordum ama simdi yazma ihtiyaci duydum cunku bizi bizden baskasi anlayamiyor neyse benim hikayeme gelince 8 senelik evliyim ilk yillar istemedik oyle boyle zaman gecti ara ara kontrole gittigimde hicbir sorunumun olmadigini anne olmam icin bedenen ve ruhen hazir oldugumu soylesede doktorlar ben her ayi bos geciriyordum taa ki cikolata kisti teshisi konulana kadar evet bende artik tup bebege dogru yol almaya baslamistim ilk kabullenememe sendromu falan derken baktim ki 3 asilamayi negatif kucaklamistim gectigimiz aralik ayina 1 tup bebegide sikistirmisim zaman su gibi gecmis vee cevremde ki herkes bu guzel duyguya ikinci bebeklerini de eklemisler ben hala yasayamamisim guzel baslayan tedavimden 13 yumurta elde.etmistik yanliz sadece 1 tane 5 gune ulasti 24 haziranda transfer oldu simdi en zoru aylarca yillarca beklersiniz ama bir kac gunu beklemeye tahammulunuz kalmaz 6 temmuzu bekliyorumm hepimiz icin hayirlisi ohhh rahatladim bee
MERHABA HANIMLAR ; 15 HAZİRANDA İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFERİM YAPILDI, 3. GÜN EMBRİYOSUYDU BEN YARAMAZLIK YAPIP TRANSFERİN 9. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM VE SONUÇ TABİİKİ NEGATİF Tİ, YARIN TEST GÜNÜM AMA HİÇ UMUDUM YOK ,HİÇ BİRŞEY HİSSETEMİYORUM VE HİÇ BİR BELİRTİM DE YOK, UMARIM BİR SÜRPRİZ OLUR DA BU MUTLULUĞUMU SİZLERLE PAYLAŞIRIM...
Canim dua et ve moralini yüksek tut. Test günümüz aynı. Benim de 25 haziran dondurulmuş transferim yapıldı. Rabbim her seye kadirdir elbet.Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah. ..Merhaba kizlar nerden baslasam bilemedim hep sizleri takip ediyordum ama simdi yazma ihtiyaci duydum cunku bizi bizden baskasi anlayamiyor neyse benim hikayeme gelince 8 senelik evliyim ilk yillar istemedik oyle boyle zaman gecti ara ara kontrole gittigimde hicbir sorunumun olmadigini anne olmam icin bedenen ve ruhen hazir oldugumu soylesede doktorlar ben her ayi bos geciriyordum taa ki cikolata kisti teshisi konulana kadar evet bende artik tup bebege dogru yol almaya baslamistim ilk kabullenememe sendromu falan derken baktim ki 3 asilamayi negatif kucaklamistim gectigimiz aralik ayina 1 tup bebegide sikistirmisim zaman su gibi gecmis vee cevremde ki herkes bu guzel duyguya ikinci bebeklerini de eklemisler ben hala yasayamamisim guzel baslayan tedavimden 13 yumurta elde.etmistik yanliz sadece 1 tane 5 gune ulasti 24 haziranda transfer oldu simdi en zoru aylarca yillarca beklersiniz ama bir kac gunu beklemeye tahammulunuz kalmaz 6 temmuzu bekliyorumm hepimiz icin hayirlisi ohhh rahatladim bee
Canım cok tesekur ederım aynı sekılde benım dualarımda sen ve senın gibilerde , inşallah senden de guzel haber alacaz merakla beklıyorumBen sevinemiyorum, inşallah dediğin gibi olur şimdide karın ağrısı başladı.
Canım okadar çok sevindim ki allahım sırasıyla kesesini ve kalp atışlarını da göstersin sonrada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Canım tedavin hayırlı olsun haklısın o kadar badire atlatiyoruz disimizi sokuyoruz ama şu beklemek yok mu insanı deli ediyor, hayırlı haberler verirsin insalllah
Canım 9. Gün erken ama çıkmaya bilir, kan verince bizleri de haberdar et. Hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah
Gözün aydıııınKIzlar şimdi geldım doktordan kısaca bir daha yazayım ; 7. Gün : 43 -- 9. Gün :124 -- 11. Gün :229 16. Gün : 458 18. Gün yani bugün : 725 . Hem çok mutlu oldum hem sevınemedım kızlar en azından düşmemiş ve bir öncekıne göre cok guzel artmış , ümid edıyorum ama kendımi kaptırmakta istemiyorum , hemen burdakı doktoruma yetistık baktı henuz gormek için cok erken dedi sadece benzetti , ama bir sey dıyemem su an her sey olabılır dedı , dış gebelıkte rahim ince olur senınkısı kalın cok ıhtımal vermıyoeum dedı , kızlar sımdıde pazartesıyı beklıyorum , bana dua edin , inşallah hakkımda hayırlısı olur ,
canım güzel haberlerle gelmişsin çooook sevindim bende pazartesiyi bekliyorumCanım cok tesekur ederım aynı sekılde benım dualarımda sen ve senın gibilerde , inşallah senden de guzel haber alacaz merakla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?