2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

kızlar bir bakarmısınız benim durumumu biliyorsunuz ama baştan yazayım

9. gün : 44
12. gün : 81
13. gün : 61
14. gün: 71
ve bugun tekrar test yaptırdım
16. gün : 152

hemşire çok olumlu konuştu ama ben umutlansam mı bilemedim bütün forumları okudum hiç böyle olan görmedim. Hatta hemşire haftaya cuma gel keseye bakalım dedi ama pazar bir daha yaptırıcam ben . Deger düştüğü gün o kadar çok ağladım ki tekrar umutlanmak istemiyorum ama içimde yeni umut oldu offff ne zor bir sınav allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aaa ama en son değerin çok iyi çıkmış maşallah.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım merakla bekliyoruz...

Canım 14 16 arası 2 kat olmus bu cok guzel doktorunun kendısı ne dıyor, belkı bebegın sana gec tutunmustur yavas ılerlıyordur ,benımde durumum senın gıbı su an kan verdim sonucunu beklıyorum 18. Gunum bakalım benım ne olucak Allah yardımcımız olsun

Canım ya maşallah çok güzel bugün sonucun ben 2 kimyasal yaşadım önce hep yükselip sonra bir anda düştü seninki düşüp yükselmiş ikizlerin biri tutunmaya çalışıp sonra bıraktığı anda değerin düşmüş diğer bebisin seninle diye düşünüyorum inşallah öyledir

Aaa ama en son değerin çok iyi çıkmış maşallah.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım merakla bekliyoruz...

Allah razı olsun kizlar, iyi dilekleriniz için teşekkürler Yakamoz5424 canım sana da dua ediyorum durumunu biliyorum inşallah bebisin sıkı sıkı tutnmustur @öznur65 doktorum da senin gibi kimyasal olsa düşüş olurdu ama iki katı artması beni umutlandırdı dedi. Normalde cuma gel kese bakalım dedi ama ben pazar bir daha test yaptiralim dedim. Bakalım hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun

Nasıl sevindim anlatamam. Çok güzel bir haber. Daha güzellerinî de duyacağız înşallah senden:)

KIzlar şimdi geldım doktordan kısaca bir daha yazayım ; 7. Gün : 43 -- 9. Gün :124 -- 11. Gün :229 16. Gün : 458 18. Gün yani bugün : 725 . Hem çok mutlu oldum hem sevınemedım kızlar en azından düşmemiş ve bir öncekıne göre cok guzel artmış , ümid edıyorum ama kendımi kaptırmakta istemiyorum , hemen burdakı doktoruma yetistık baktı henuz gormek için cok erken dedi sadece benzetti , ama bir sey dıyemem su an her sey olabılır dedı , dış gebelıkte rahim ince olur senınkısı kalın cok ıhtımal vermıyoeum dedı , kızlar sımdıde pazartesıyı beklıyorum , bana dua edin , inşallah hakkımda hayırlısı olur ,

kızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
Canım göZün aydınn cok sevındım , doktorun ne dedı acaba ? İnşallah ıkızlerın ıkısıde tutmustur

Drm tatile çıkmış diğer drn hemşiresiyle konuştum,tebrik etti normalin üstünde sonuç dedi,şu ikiz mi tek mi anlayamayız ancak keseyi görünce dedi. Hatta 10 gün sonra gelin keseye bakalım dedi beklemedeyim canım...

Canım gözünaydın süper bir haber.. Dualarımız seninle Allah rast getirsin OL emriyle olduruversin inşallah canım

Canım gözünaydın süper bir haber.. Dualarımız seninle Allah rast getirsin OL emriyle olduruversin inşallah canım
Tesekkur ederım mercan , ınsallah pazartesi günüde 1500 leri görürürm ve beta hikayesi benım ıcın bıter , hepımız ıcın güzel seyler olsuN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…