- 14 Şubat 2015
- 127
- 107
- 23
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
maşallah güzel değer kaçıncı gün test yaptınızkızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
Kötü olur mu hiç süper değer senaryo yazayım hemen 2 embriyo 2 side 2 ye bölündü yani 4 üz şaka i yana ikiz kesin de fazlasida olabilir sankikızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
Maşallah subhanallah barekallah .. İkiside tutunmuş sanırım 12.gün mü test yaptın canım? Doktorunla görüştün mü ?kızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
Ne güZel bi şok canım tebrikler hemencik tutunmuşlar anneciğine be katlanarak 12. Güne gelmişler.. Rahat ol bence12. günümdü bugün, şoktayım cidden :) bi an okuyamadım rakamı!!!
Öznur 65 bende acaba kimyasal falan mı dedim ilk? Üçüz gelmemişti aklımaİnşallah devamı gelir...
Maşallah subhanallah barekallah .. İkiside tutunmuş sanırım 12.gün mü test yaptın canım? Doktorunla görüştün mü ?
Ağır iş ve spor yapma yeter canım . Aslonda nasıl davrandığın değil ne kadar sakin ve huzurlu olduğun daha önemli. Bekleme dönemini stressiz sakin geçirmeye çalış. Umarım güzel haberler alırsınBir tane canım 3 tanede dondurduk, nasıl davranmam getektiğinide bilmiyorum nasıl yatsam nasıl kalksam bilgi verin kızlar çok heycanlıyım ya allahım hepimizi sevindirsin
Canım ben Transferden sonra 7. günte kanda baktırdım negatif çıktı malesef
çok zor bir dönem zaman geçmiyor Allah yardımcın olsun.Kizlar gunaydin benimde adetime 3 gun var test gunumede yani belki ayni gun adet olabilirim ... belirtilerim hala devam edio agrim var .. lavobaya surekli gidiorumm bakiorum sadece su. Gibi akinri oluo
bizde öyle hemşire muhattap oluyor doktorla pek görüşmüyoruz hatta hiçççAllah razı olsun canım mübarek ayda mübarek günde ve saatte kalpten dua ediyorum rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah 15 haziranda transfer yapıldı bugün 12. gün. dr aramadım henüz çünkü öğle arasındalar, bağlamıyorlar. Bir de bizi öyle drla görüştürmüyorlar, onun hemşiresi var onunla görüşüyoruz. Sizde de böyle mi?
Ben esk acıbademde de ist medicalparkta da dr görüşüyırum cepten ulaşabiliyorum çok yoğun operasyonda falan değillersebizde öyle hemşire muhattap oluyor doktorla pek görüşmüyoruz hatta hiççç
Inş canım rabbim yardımcımız olsunAğır iş ve spor yapma yeter canım . Aslonda nasıl davrandığın değil ne kadar sakin ve huzurlu olduğun daha önemli. Bekleme dönemini stressiz sakin geçirmeye çalış. Umarım güzel haberler alırsın
Hayırlı olsun canım bence ikizlerin olacak :)kızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
tebrik ederim canım değerin çok iyi maşallah tekrarlanmasına bile gerek yok rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
Canim rabbim neylerse guzel eyler.. bende de ayni durum var gibi hic bsy hissetmiorum idrar teai yptim 8. Gun negatif cikti.. bigun 10. Gunum birdaha yapsam mi ki idrar testi die dusunuorum ama cok korkuorum ve ndednse icimde olmadi die bi his varCanım ben Transferden sonra 7. günte kanda baktırdım negatif çıktı malesefbelki erkendir dedim 22 sinde de idrarda baktırdım gene negatif çıktı. Yani ümidim kalmadı dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz bekliyorum artık.
Rabbim kismetimize ne yazmissa onu yaşıyoruz canim. Kiminin taze kiminin dondurulmuş tutuyor. Rabbim hayirlisiyla evlatlarimiza kavuşursun hepimizi...Kizlar dondurulmusum yok benim olsaydi bi umut olurdu ne guzel sanslisiniz
Hemen ekliyorum canim bnm, birde jacinci gun embriyosuydu?Canim beni d ekle listeye. 2. Dnemem (dondurulmuş olarak ilk) transfer günüm 25 haziran. Test tarihim 6 temmuz . Şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?