2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

kızlar test sonucu 1057 çıktı, şok oldum, 5 günlük 2 tane embiryo transfer edildi bana. İyi mi, kötü mü ?bilemedim yardım edin lütfen...
Kötü olur mu hiç süper değer senaryo yazayım hemen 2 embriyo 2 side 2 ye bölündü yani 4 üz şaka i yana ikiz kesin de fazlasida olabilir sanki

12. günümdü bugün, şoktayım cidden :) bi an okuyamadım rakamı!!!
Öznur 65 bende acaba kimyasal falan mı dedim ilk? Üçüz gelmemişti aklıma İnşallah devamı gelir...
Ne güZel bi şok canım tebrikler hemencik tutunmuşlar anneciğine be katlanarak 12. Güne gelmişler.. Rahat ol bence

Maşallah subhanallah barekallah .. İkiside tutunmuş sanırım 12.gün mü test yaptın canım? Doktorunla görüştün mü ?

Allah razı olsun canım mübarek ayda mübarek günde ve saatte kalpten dua ediyorum rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah 15 haziranda transfer yapıldı bugün 12. gün. dr aramadım henüz çünkü öğle arasındalar, bağlamıyorlar. Bir de bizi öyle drla görüştürmüyorlar, onun hemşiresi var onunla görüşüyoruz. Sizde de böyle mi?

Bir tane canım 3 tanede dondurduk, nasıl davranmam getektiğinide bilmiyorum nasıl yatsam nasıl kalksam bilgi verin kızlar çok heycanlıyım ya allahım hepimizi sevindirsin
Ağır iş ve spor yapma yeter canım . Aslonda nasıl davrandığın değil ne kadar sakin ve huzurlu olduğun daha önemli. Bekleme dönemini stressiz sakin geçirmeye çalış. Umarım güzel haberler alırsın

Canım ben Transferden sonra 7. günte kanda baktırdım negatif çıktı malesef belki erkendir dedim 22 sinde de idrarda baktırdım gene negatif çıktı. Yani ümidim kalmadı dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz bekliyorum artık.

bizde öyle hemşire muhattap oluyor doktorla pek görüşmüyoruz hatta hiççç

Canim rabbim neylerse guzel eyler.. bende de ayni durum var gibi hic bsy hissetmiorum idrar teai yptim 8. Gun negatif cikti.. bigun 10. Gunum birdaha yapsam mi ki idrar testi die dusunuorum ama cok korkuorum ve ndednse icimde olmadi die bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…