2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Teşekkürler yakamoz insan bunları duyunca bi rahatlıyor benim akşamları olması ilginç, eşim çocuklar şimdiden senle dalga geçiyor diyo:) bakalım yarın herşey belli olacak inşallah...
Rica ederim canım ben bu sorunun cevabını cok aradım benımle aynı seylerı yasayanlar olmusmu forumları arıya arıya artık ezberlemıstım yazılanları , benımde baskalarına faydam olsun,yarınkı sonucun cok guzel olucak ınsallah ınanıyorum

Benim arkadaşım öyle olmuştu. Hep de aynı saatlerde lekelenmem oluyor diyordu. Yerleşme kanamasıymış. Insaallah seninki de öyledir canım.

Kızlar günaydın ,
Bugün kan verecek arkadaşlar umarım yüzünüz güler ..
Bugün ben de kasık ve bel ağrısıyla uyandım bi de adet olacağım zamanki gibi hafif bacak uyuşmalarım var... Allah hayretsin bakalım..

Gunaydin mercan , insallah sonuclar guzel olur , seninkide yerlesmeye calisiyorlar iyice onunla alakalidir kensini dinleme

Canım yaaa aklımda sende valla
Bugün güzel haberler bekliyorum senden... Hatta sayfalardan birinde bişey okudum aklıma sen geldin .. Bulursam paylaşırım
ne yaziyordu canim , bende okadar cok karistirdimki kendimle ilgili bir sey bulmak icin , bulursab paylasirsin , gerci bugun belli olacak her seyde insan genede umid ariyor.

"" ALINTIDIR ""23.01.2015 de embrio transferim yapildi.
11. Gun bhcg degerim 61 cikti. Sonra 2 gunde bir baktirmaya devam ettim. Sonuclar bazen 2 katindan az bazen cok cikti. Nitekim dojtorumun cagirdigi gunde keseyi gorduk ve daha sonraki donemlerde kalp atislari olmak uzere hersey yolunda gitti. Bugün itibariyle 25 haftalik gebeyim cok şükür.
Herkese soylemek istedigim bisey var. Dogal olarak surecte kimin neler yasadigini ne olduğunu merak edip forumlara bakiyoruz. Bende baktim. B hcg 2 kati degilse düşük olur yazanlar vardi moralim bitti. Ilk deger 61 ise yalanci gebeliktir yazanlar vardi.. vs vs. Nitekim aslinda hersey yolunda giderken ben okuduklarim yuzunden perisan oldum.
Bu nedenledir ki öncelikli ricam bu alanda net olduğunu bilmediginiz bilgileri özelliklede olumsuz ise paylasmayin.
Birde Allah ne derse o olur. Yapacağimizi yaptiktan sonra ondan medet umar ondan yardim isteriz. O ne güzel ikram edendir. Teslim olup beklersek verir inşaallah.
Ramazan ayı hürmetine Rabbim hepimizin kucağini sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşaallah. Yakamoz5424

Mercan cok tesekkur ederim canim ugrastin benim icin , cok dogru soylemis arkadas , zaten Allah im yazdiysa olacak sadece ol demesi yeterli , olmazsada hayirlisi boyle oldugu icin olmamistir .oyuzden iyiyim iki gundur sonuc ne olursa olsun tevekkul edicem , Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin

Ins mubarek cuma gunu birbirimize dua edelim cnm guzel haberler alalim ins bu belirtilerde adet belirtisi olmaz umarim yakin bi ark var o da adet belirtisi yasamis ama su an coktatli bi oglu var
Mübarej cuma saatinde rabbim çocuk ateşiyle yanan tüm kardeşlerime gönlünün muradını versin
Allah cc emeklerimizi hiçbirimizin boşa çıkarmasın , hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ümmeti Muhammed'e (SAV)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…