• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar kafayı yiyecem 3 gündür akşama kadar bişi yok tertemiz, bu saatlerde akıntı şeklinde kan geliyor sürekli değil ama anlamadım ya tam diyorum şükür bitti akşam yakalıyor beni. Benim gibi böyle cinsliği olan var mı? Yarın da test günüm tam umutlanmıştım, yine karamsarım :(

Canlaaaar bugun iki kisinin tahlil gunuydu biri
oznur65 oznur65 digeride @sevgi_cmr
oznur65 oznur65 hayirlisiyla hamis gozukuyor ama diger arkadasimizdan haber alamadim bilginize umarim mutluluklarimiz daim olur rabbim hayirla hepimizin kucaklarini doldurur
Canim beni d ekle listeye. 2. Dnemem (dondurulmuş olarak ilk) transfer günüm 25 haziran. Test tarihim 6 temmuz . Şimdiden tesekkurler

Olumlu sonuç alan arkadaşlar sizin bu tutunma kanaması ne kadar sürdü,nasıl oldu?İftar vakti çok canım sıkıldı yine
Canım, benim 2. Günden 9. Gune kadar surdu kahverengiler , sonra kesildi arada 1 gunde 2 damla falan kan gelmıstı , benim idrarda cıkmıstı 7. Gunde oyuzden yerlesme kanamasına yordum , 11. Gun degerımde 229 cıkmıstı .lekeyı cok kafana takma herkesın bınyesı farklı testte meydana cıkacak her sey ;)

merhaba kızlar çok şükür ikinci kan değerim de iyi çıktı doktor bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 11. gün 262 bugün 14. gün 909 haftaya cumartesi kalp atışı ve keseyi göreceğiz
Maşşalllah barekallah rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah hissettiğiniz bişeyler varmı belirtiler falan

Teşekkürler yakamoz insan bunları duyunca bi rahatlıyor benim akşamları olması ilginç, eşim çocuklar şimdiden senle dalga geçiyor diyo:) bakalım yarın herşey belli olacak inşallah...

Maşşalllah barekallah rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah hissettiğiniz bişeyler varmı belirtiler falan
amin canım allah razı olsun darısı isteyenlere inşallah. belirtilerim koku alma duyum baya bi arttı çok hafif bulantı oluyor ve ilk günden beri göğüslerim şiş sızım sızım sızlıyorlar. başka bişey yok belirti aramak için daha erken. bunlarında ilaçlardan dolayı olduğunu düşünüyorum bulantı hariç.

Kaderdaslarim ben de donmus 2 bebisimi aldım geldim hastaneden. Bakalım 6 temmuz kadar zaman nasıl geçecek :) Rabbim hepimizi guldur sun insaallah. ..

Hayırlı olsun canım dilerim güzel haberler alırsın

Kızlar kafayı yiyecem 3 gündür akşama kadar bişi yok tertemiz, bu saatlerde akıntı şeklinde kan geliyor sürekli değil ama anlamadım ya tam diyorum şükür bitti akşam yakalıyor beni. Benim gibi böyle cinsliği olan var mı? Yarın da test günüm tam umutlanmıştım, yine karamsarım :KK43:

Canım doktorunla görüştün mu kan sulandırıcı da yapabilir benim de olmuştu ve dr clexani kez dedi

Back