- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Canim malesef doktorum cok acimasiz konusti nerdeyse hic ihtimal vermedi , muhtemelen dusecek dediCanım bak en son cümlen en doğru cümlen olmuş ... Belkide Hcg sürekli pik yapmaz.. Sonuçta geri de düşmemiş ... Doktırundan gelen haberi merakla bekliyorum cnm.. Şu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün inşallah
canım inşallah hiç bişeycik olmaz bebeğine olumsuz düşünüp sitrese girme senin moralli olman çok önemli elini karnına koy allahın hayat veren hay ismini oku sürekli rabbim sana bağışlasın. hem değeri yavaş artıp sorunsuz gebeliği olan birsürü kişi varİnsallah dedigin gibidir canim insallah hic bir sey yoktur , dun kahverengi akinti gelince bir aksilik oldugunu anlamistim zaten , olmusla olecege care yok Tevekkul ediyorum
Allah razi olsun canim cok saol, su an soktayim yatiyorum oyle aksamcanım inşallah hiç bişeycik olmaz bebeğine olumsuz düşünüp sitrese girme senin moralli olman çok önemli elini karnına koy allahın hayat veren hay ismini oku sürekli rabbim sana bağışlasın. hem değeri yavaş artıp sorunsuz gebeliği olan birsürü kişi var
Allah yardımcınız olsun canım... Sana ve eşine uzun ömür versin... Bebişin ucu göründü yakında gelecek Allahın izniyleCanim malesef doktorum cok acimasiz konusti nerdeyse hic ihtimal vermedi , muhtemelen dusecek dedibekledigimiz kadar artmamis artis dusuk dedi , herhangi bir igne yada ilacta vermedi ,sadece progestana devam , persembe gunu tekrarliyacam.umutlarim
Cok kirildi ama genede Allah tan umit kesilmez diyorum .cok umutlanmistim o kotu oldu .bide aileler umutlandi au an en kotusu onlara aciklamak .Allah kimseye yasatmasin , sizlerin gebeligi sorunsuz gecsin insallah
Amin canim cok yesekkur ederim , Allah cemi cumlemize nasip etsin anne olmayiAllah yardımcınız olsun canım... Sana ve eşine uzun ömür versin... Bebişin ucu göründü yakında gelecek Allahın izniyle
Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semiuddua iCanim malesef doktorum cok acimasiz konusti nerdeyse hic ihtimal vermedi , muhtemelen dusecek dedibekledigimiz kadar artmamis artis dusuk dedi , herhangi bir igne yada ilacta vermedi ,sadece progestana devam , persembe gunu tekrarliyacam.umutlarim
Cok kirildi ama genede Allah tan umit kesilmez diyorum .cok umutlanmistim o kotu oldu .bide aileler umutlandi au an en kotusu onlara aciklamak .Allah kimseye yasatmasin , sizlerin gebeligi sorunsuz gecsin insallah
Dur bakalım canım yaa. Üzme kendini dua edip bekle bence. LütfenKan testi yaptırdım 700 lü bir sey beklerken 389 cıktı .bugun 15. Gunumdu . 11. Gun degerim 229 du .2 kati bile artmamis .ogrendigimden beri agliyorum cok moralim bozuldu, her sey yolundayken birden neden oldu , kaptirmistik kendimizi artik tek mi ikizmi diye dusunurkendoktorum daha dinmedi insallah kaybetmem onlari
Cekıcem canım cok tesekkur ederım , cok haklısın Rabbım in ol demedı yeterli , dua etmekten baska yapıcagım bır sey yok artık , moralımı yuksek tutmaya calısıyorum,Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semiuddua i
Bu tesbihi çek canım inşallah bişey olmaz Allah ın izniyle değerin yavaş ilerliyor olabilir sonuçta bi düşme yok değerde Rabbim ol dedi mi isterse bütün dünya olmaz desin herşey O nun elinde.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..
Ilk ogrendıgımde cok kotu oldum canım da sımdı bıraz daha iyiyim eşim hala cok umıtlı bır yandanda uzuluyorum bu halıne hayal kırıklıgı daha buyuk olucak.Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp eylesınDur bakalım canım yaa. Üzme kendini dua edip bekle bence. Lütfen
Seni cok iyi anliyorum, benim de esim gozkerimin onunde aglamisti, o an sadece onun icin pozitifi gormeyi istemistim. Evet hersey istedigimiz gibi gitmeyebiliyor ama su gercegi unutma nice kanamasi olan insanlar ve degeri düşüp tekrar yukselip saglikla bebeklerini kucaklarina alan insanlar var,sen şuan olumlu düşünmelisin. Bir yerde okumustum, bazen ikiz gebeliklerde bebeklerden bir tanesi dsha keseler gorunmeden anne karninda eriyip gidiyormus. Boyle bir durumda deger ilk birkac gun yukseliyormus sonra yukselmesi yavasliyormus ama diger bebek buyumeye devam ettigi icin kese gorundukten sonra deger tekrar iki katyuksrlmeye devam ediyormus. Umari anlatabilmisimdir. Her zaman bir umut vardır, kaygilanmamak imkansiz ama kaygilarini azaltmaya çalış. Dualarım seninle, güzel haberlerle geleceğine inanıyorum.Ilk ogrendıgımde cok kotu oldum canım da sımdı bıraz daha iyiyim eşim hala cok umıtlı bır yandanda uzuluyorum bu halıne hayal kırıklıgı daha buyuk olucak.Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını nasıp eylesın
Gönlüme su serptin resmen , akşamdan beri ağlamaktan gözlerim şişti tam yatağıma yattımkı mesajını gordum, oyle olur yada olmaz ama umıt doldu ıcıme en azından bu gece umutla uyuyaycam, Allah razı olsun .Rabbım sanada nasıp etsın saglıklı gebelıkler.ınsan eşi için uzuluyor en cok kendımden cok o uzulecek dıye uzuluyorum , Allah ım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın , olmazsada olana kadar dua ederızSeni cok iyi anliyorum, benim de esim gozkerimin onunde aglamisti, o an sadece onun icin pozitifi gormeyi istemistim. Evet hersey istedigimiz gibi gitmeyebiliyor ama su gercegi unutma nice kanamasi olan insanlar ve degeri düşüp tekrar yukselip saglikla bebeklerini kucaklarina alan insanlar var,sen şuan olumlu düşünmelisin. Bir yerde okumustum, bazen ikiz gebeliklerde bebeklerden bir tanesi dsha keseler gorunmeden anne karninda eriyip gidiyormus. Boyle bir durumda deger ilk birkac gun yukseliyormus sonra yukselmesi yavasliyormus ama diger bebek buyumeye devam ettigi icin kese gorundukten sonra deger tekrar iki katyuksrlmeye devam ediyormus. Umari anlatabilmisimdir. Her zaman bir umut vardır, kaygilanmamak imkansiz ama kaygilarini azaltmaya çalış. Dualarım seninle, güzel haberlerle geleceğine inanıyorum.
Haklısın canım zaten Allah tan baskda sıgınacagım liman yok .sanada tavsiyem idrar testi yapsanda hemen moda girme benım deferlerım hep guzeldı 6. Gun ıdrarda cıktı 7. Gun kanda cıktı .11. Gun degerım güzeldi , ama anladımkı ondan sonrakı yukselıs onemlıymıs ınsallah guzl haberler verırsın sorunsuz bır gebelık nasıp olurCanim bencedr umidini kesme Allah de otesini birak
Amin cnm insaallah beligin bi cizgi mi gordun cnm nasil bi cizgiydiHaklısın canım zaten Allah tan baskda sıgınacagım liman yok .sanada tavsiyem idrar testi yapsanda hemen moda girme benım deferlerım hep guzeldı 6. Gun ıdrarda cıktı 7. Gun kanda cıktı .11. Gun degerım güzeldi , ama anladımkı ondan sonrakı yukselıs onemlıymıs ınsallah guzl haberler verırsın sorunsuz bır gebelık nasıp olur
korkma evet beta 2ye katlamalı derler ama önemli olan artış göstermesi üzülme Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsinAllah razi olsun canim dualarinizi esirgemeyin , ister istemez cok uzuldum umutsuzluga kapildim , doktorum bir donus yapsin ozaman icimi rahatlatir insallah
tebrik ederim darısı başımızaArkadaşlar evde test yaptım çok silik olsa da bir çizgi gördüm(nihayet) bugün 10. günüm 2 gün kaldı teste inşallah böyle devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?