- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi mormenekse0101
Canım Allah razı olsun senden bu güzel düşüncelerin ve tavsiyelerinden dolayı...Kızlar destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, bu süreç çok zor ve yıpratıcı. Allaha hergün dua ettim hepimiz için allah hayirlisini versin diye ,
poztif sonuç alan arkadaşlarım için çok çok mutluyum ne kadar zor bir süreç olduğunu çok iyi bildiğimiz için burada ki her poztif bizi deli gibi mutlu ediyor ve umutlandırıyor.
Negatif sonuç alan arkadaşlarım için ise üzülüyorum elbet, o kadar emek o kadar hayal gelgitler çok zor.
Ben ilk defa pozitifi gördüm iki gün sürdü mutluluğum şimdi sudan çıkmış balık gibiyim, gözlerim sisene kadar ağladım, ama gücüm oldukça şansım var oldukça umudumu yitirmiyicem, içimi dökmek istedim sizlere, beni sizden başka kimse anlayamaz, allah hepinizden razı olsun.
Son olarak, Sonuç bekleyen arkadaslarim zaman geçirmek düşünmemek çok çok zor biliyorum ama nolur o on iki gün test yapmadan sabırla duayla beklemeye çalışın lütfen, dr bekleyin demek de varmis bir bildiği, ben erken test yaptım ve erken sevindim. Kendinize bir uğraş bulun ve çok zor biliyorum ama dusunmeye çalışın, dilerim hepiniz hayırlı pozitif sonuçları görürsünüz.
Şu mübarek günler hürmetine Allah sana en kısa zamanda inşallah doğal yoldan gebelik nasip etsin...