• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, bu süreç çok zor ve yıpratıcı. Allaha hergün dua ettim hepimiz için allah hayirlisini versin diye ,

poztif sonuç alan arkadaşlarım için çok çok mutluyum ne kadar zor bir süreç olduğunu çok iyi bildiğimiz için burada ki her poztif bizi deli gibi mutlu ediyor ve umutlandırıyor.

Negatif sonuç alan arkadaşlarım için ise üzülüyorum elbet, o kadar emek o kadar hayal gelgitler çok zor.

Ben ilk defa pozitifi gördüm iki gün sürdü mutluluğum :KK43: şimdi sudan çıkmış balık gibiyim, gözlerim sisene kadar ağladım, ama gücüm oldukça şansım var oldukça umudumu yitirmiyicem, içimi dökmek istedim sizlere, beni sizden başka kimse anlayamaz, allah hepinizden razı olsun.

Son olarak, Sonuç bekleyen arkadaslarim zaman geçirmek düşünmemek çok çok zor biliyorum ama nolur o on iki gün test yapmadan sabırla duayla beklemeye çalışın lütfen, dr bekleyin demek de varmis bir bildiği, ben erken test yaptım ve erken sevindim. Kendinize bir uğraş bulun ve çok zor biliyorum ama dusunmeye çalışın, dilerim hepiniz hayırlı pozitif sonuçları görürsünüz.
Canım Allah razı olsun senden bu güzel düşüncelerin ve tavsiyelerinden dolayı...
Şu mübarek günler hürmetine Allah sana en kısa zamanda inşallah doğal yoldan gebelik nasip etsin...

Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Eğer gelen kıpkırmızı şakır şakır adet kanaması gibi değilse lütfen rahat olun... Kahveeengi kanama eski kan kalıntıları demek
Benim oğlumun hamileliğinde 10 hafta kadar sürmüştü genellikle kahverengi bazen kırmızı akıntılar

Kizlar kahverengi akintim oldu aksam ya cok canim skldi :KK43: biliyorsunuz 9. Gune kadarda hep vardi 5 gundur tertemizdi bugun gene geldi .esimede soglemek istemedimabartir diye erkenden yattim cok canim skldi :KK43:acaba yarin kan testi baktirsammi , neden gelirki kahverengi durduk yerde :KK43:

Canım Allah razı olsun senden bu güzel düşüncelerin ve tavsiyelerinden dolayı...
Şu mübarek günler hürmetine Allah sana en kısa zamanda inşallah doğal yoldan gebelik nasip etsin...

Iyi dileklerin icin de Allah senden razi plain ama Benin tuplerim alındı canım yani doğal yoldan gebe kalmam için bir mucuzie lazım

Hadi hayırlısı canım 25 inde mutlu haberlerini bekliyoruz inş
İlk denemenmi bir de nerede yaptırdınız tedavinizi
Çok sağol canım bu 3. deneme Bahçeci Fulyada yaptırdım. Aslında dayanamayıp transferden sonra 7. gün kanda beta hcg yaptırdım negatif çıktı genede bir umut bekliyorum 25 ini

Merhaba...
Ben 1,5yıllık evliyim ve sebebsiz infertilite durumuyla bu ay tup bebek yaptirmaya karar verdik. Cok yorgun yipranmis bir surec yasadim fakat umudum oyle cokki rabbim ikiz evlat versin saglikla inşAllah. Doktorum Aytug Kolonkaya. İlk muayenesi ucretsiz, daha once yaptirmis oldugum butun kan idrar ultrason hsg ve esimin spermiogramini inceledikten sonra normal kadin dogum muayenesi gerceklestirdi. Cok sukur bi sıkınti olmadigini iletti. Zaman ve para kaybi olmamasi icin asilama onermek istemedigini paylasti, direkt tup bebek uygulamasi hakkinda bilgi verdi. Muayene sonrasi uygulama ve uygulama fiyatlandirmasi icin bilgi aldik. Beklenen adet tarihim 9haziran(keske gelmese tabiki) da kirmizilari gorunce randevu almak icin ariycam. Reglimin 2 yada 3 gunu ilaca baslanacakmis o gun kullanim bilgisinide aktaracaklarmis. Ve seruvenimiz baslayacak...
Çok umutlu bir o kadarda heyecanliyim. Rabbim sen yardim et sen bizleri evlat ile imtahan etme. Benim gibi seruvene katilanlar varsa yada olucaksa burda surecimizi konusabilir
liste yapılıyor sanırım. neler yazmam lazım tam bilmiyorum ama bu 4. tedavim olcak. hazıran 26 da adet olacağım. 4 aydır dhea kullanıyorum. 2. tedavimden bir kızım var. Antalyada tedavi olacağım. sıkıntım rezerv azlığı.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Eğer gelen kıpkırmızı şakır şakır adet kanaması gibi değilse lütfen rahat olun... Kahveeengi kanama eski kan kalıntıları demek
Benim oğlumun hamileliğinde 10 hafta kadar sürmüştü genellikle kahverengi bazen kırmızı akıntılar

Arkadaşım teşekkür ederim moral cümlelerin için bugün pek bi akıntı yok gibi jel geliyor kahvemsi ama akıntıya tahammülüm yok. Bütün gün karnımı tutup sıkı tutunun dayanın bebişleri diyorum :) Allah hepimize nasip eder inşallah

merhaba herkese bende bugun ikici deneme için hastaneye gidiyorum 3 tane embriyo oluşmuş gidip alıp gelicem bebişlerimi umarım herşey yolunda gider ve güzel haberler verebilirim size herkese bu yolculukta sabır ve bol şans diliyorum.
Hadi hayırlısı olsun canım sana sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah

Kizlar doktorumla gorustum hic onemsemedi , merak etmeyin dedi sadece:( isterseniz betaya baktirabilirsiniz dedi .ne igne ne arti bir ilac hic bir sey vermedi .dun biraz geldikten sonrada hic gelmedi kahve akinti bekliyorum surekli wc ye gidiyorum bugun 15. Gun sanirim bi beta daha baktiricam

canım merhaba benden sana tavsiye tüp bebek doktorunu dinleme ben kendime doğuma kadar gidecek bir doktor bulmuştum ki kendisi benim diğer tüm tadavilerimi yapan doktordu oğlumda kanda pozitifi gördükten 8 gün sonra kanamam oldu merkezi aradım yapacak bişey yok bekleyin dediler eşimle hemen kendi doktoruma gittik durumu anlattık hemn allatan muayne ve keseye baktı ardından yatış yaptırdı ve ilaçlarımı düzenledi gitmesem sonuç değişirmiydi bilmiyorum ama gittim ve doktorum ne derse yaptım içine sinmediyse başka doktora git ayaklarını altına yastı koy ve uzan geçmiş olsun...bide bende senin gibi doktora hocam hemen kanda bakalım gebelik var mı demiştim bana dediği kanı boşver alttan muayne ile görürüz keseyi demişti...

Kizlar kahverengi akintim oldu aksam ya cok canim skldi :KK43: biliyorsunuz 9. Gune kadarda hep vardi 5 gundur tertemizdi bugun gene geldi .esimede soglemek istemedimabartir diye erkenden yattim cok canim skldi :KK43:acaba yarin kan testi baktirsammi , neden gelirki kahverengi durduk yerde :KK43:
canım her kelime boş rabbim yardım etsin bebekle mukafatlardırsın seni inşallah tedavisiz gelsin bu sefer...

Kızlar destekleriniz için hepinize teşekkür ederim, bu süreç çok zor ve yıpratıcı. Allaha hergün dua ettim hepimiz için allah hayirlisini versin diye ,

poztif sonuç alan arkadaşlarım için çok çok mutluyum ne kadar zor bir süreç olduğunu çok iyi bildiğimiz için burada ki her poztif bizi deli gibi mutlu ediyor ve umutlandırıyor.

Negatif sonuç alan arkadaşlarım için ise üzülüyorum elbet, o kadar emek o kadar hayal gelgitler çok zor.

Ben ilk defa pozitifi gördüm iki gün sürdü mutluluğum :KK43: şimdi sudan çıkmış balık gibiyim, gözlerim sisene kadar ağladım, ama gücüm oldukça şansım var oldukça umudumu yitirmiyicem, içimi dökmek istedim sizlere, beni sizden başka kimse anlayamaz, allah hepinizden razı olsun.

Son olarak, Sonuç bekleyen arkadaslarim zaman geçirmek düşünmemek çok çok zor biliyorum ama nolur o on iki gün test yapmadan sabırla duayla beklemeye çalışın lütfen, dr bekleyin demek de varmis bir bildiği, ben erken test yaptım ve erken sevindim. Kendinize bir uğraş bulun ve çok zor biliyorum ama dusunmeye çalışın, dilerim hepiniz hayırlı pozitif sonuçları görürsünüz.
bol şans rabbim önce karnına sonra kucagına almayı nasip etsin...

merhaba herkese bende bugun ikici deneme için hastaneye gidiyorum 3 tane embriyo oluşmuş gidip alıp gelicem bebişlerimi umarım herşey yolunda gider ve güzel haberler verebilirim size herkese bu yolculukta sabır ve bol şans diliyorum.

Back