• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Bide kizlar bende surekli devam eden bi adet agrim var anlamis degilim sanki herhan adet olucam adet gunumede daha bi hafta var aslinda bole agri cekmemde normal degil
canım sakin olmaya çalış daha 8. gün böyle stres ve üzüntü yapman da senin için zararlı biz elimizden geleni yaptık gerisi tevekkül rahat tut kendini

8. Günde ancak kanda dolaşmaya başlıyor beta hcg idrara geçmesi daha sonraki günlerde oluyor. Ben 10. Günde yaptım silik çıktı. Ekteki dökümanları inceleyebilirsin 3. Gün embriyosu için
Canım çok güzel bilgiler bunlar nerden ulaştın .. Valla bana çok güzel ışık tuttu teşekkürler

Bide kizlar bende surekli devam eden bi adet agrim var anlamis degilim sanki herhan adet olucam adet gunumede daha bi hafta var aslinda bole agri cekmemde normal degil
Canım benim bi sakin ol benim de kasık ağrım oluyo... Az buz bi aşamalardan geçmedi bedenmiz.. Operasyonlar geçirdik ... Sakinleş canım kasık ve bel ağrısı halsizlik hepimizde var..

Evt 3. Gundu benimkisi cnm yinede umidim var ? 8. Gunu yapip silik cizgi gorenler gordum bnmki neden bole anlamadim doktor da 12. Gun yapacakmis testi
Canım bak şuan ikinci çizgiyi görmen imkansıza yakın...
Eğer bu kadar doktor profesör 7. 8. Günde çıkacağını bilseydi testi bugünlerde önerirdi... 12. Günün bi esprisi var.. Ayrıca 12. Gün kanda benim 470 çıjtığı halde idrar testinde ikinci çizgi oldukça silik çıkmıştı

I
Canım bak şuan ikinci çizgiyi görmen imkansıza yakın...
Eğer bu kadar doktor profesör 7. 8. Günde çıkacağını bilseydi testi bugünlerde önerirdi... 12. Günün bi esprisi var.. Ayrıca 12. Gün kanda benim 470 çıjtığı halde idrar testinde ikinci çizgi oldukça silik çıkmıştı
Dogru soyluosun canm bende ikna oldum baya ins oledir. Bide aacaba 3. Gun embriosu olmasindan dolayi mi cikmadi die dusndum belki cikanlarin 5. Gun embriosudur

Kızlar yarın 10.30 da transfer için aradılar 3.gün olacakmış beşinci gün transfer yapılır inş diyordum , çok fark yoktur değil mi
canım eğer embriyo kaliteli ise 3. 5. farketmez bunu embriyologlar anlıyor zaten nasıl ilerleyeceğini tahmin ettikleri için erkende doğal ortamına bırakıyorlar. benim ilk denemem 2 tane 5. gün en iyi kalite embriyo ile oldu hiç tutmadı. ikinci denemem 3. gün 3 tane embriyo ile oldu iki tanesi tuttu 8 hafta da kaybettim. bu 3. denemem yine 3. gün 2 embriyo verildi çok şükür pozitifi gördüm inşallah bu sefer kucağıma alırım. inşallah sen ve transfer için bekleyen arkadaşların güzel geçer meleklerinize kavuşursunuz

canım eğer embriyo kaliteli ise 3. 5. farketmez bunu embriyologlar anlıyor zaten nasıl ilerleyeceğini tahmin ettikleri için erkende doğal ortamına bırakıyorlar. benim ilk denemem 2 tane 5. gün en iyi kalite embriyo ile oldu hiç tutmadı. ikinci denemem 3. gün 3 tane embriyo ile oldu iki tanesi tuttu 8 hafta da kaybettim. bu 3. denemem yine 3. gün 2 embriyo verildi çok şükür pozitifi gördüm inşallah bu sefer kucağıma alırım. inşallah sen ve transfer için bekleyen arkadaşların güzel geçer meleklerinize kavuşursunuz
İnşallah canım yanlış hatırlamıyorsam 5 hücreli dedi iyimi sizce kızlar

Back