- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Dün akşam yapmıştım canım 2. Çizgii sîliktiBide evde kendin test yapsana cnm idrar la bak bakalım ikinci çizgi görünecek mi ?
Maşallah tebrikler..Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.Arkadaşlar bugün 11. Günüm test günümdü. Sonuç 109,7 :)
Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim hayırlısını versin hakkınızda inşallah güzel haberlerinizide alırız burdanmerhaba herkese bende bugun ikici deneme için hastaneye gidiyorum 3 tane embriyo oluşmuş gidip alıp gelicem bebişlerimi umarım herşey yolunda gider ve güzel haberler verebilirim size herkese bu yolculukta sabır ve bol şans diliyorum.
hadi darııs karnına sonra kucagına almana olsunKızlarrrr şimdi telefon geldi 9 taneden 6 tanesi dolu çıkmış 4 tanesi döllenmiş çok mutluyum yarabbim mübarek günler hürmetine hepimizi sevindirsin.
Amin canım inş. Hepimizin duaları kabul olsun dileğim Allah'tanMaşallah tebrikler..Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.
Tabrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaşlar bugün 11. Günüm test günümdü. Sonuç 109,7 :)
Haklısın canım kahverenfı akıntıyı doktoeum hıc onemswmıyor ve benı rahatlatmıyor.pazartesı gunu burda bır doktora baslıyacam zaten ama genede bugun betaya baktırayım dedım ıcım rahat etmedi haberadar ederım tesekkur ederım cevabın ıcıncanım merhaba benden sana tavsiye tüp bebek doktorunu dinleme ben kendime doğuma kadar gidecek bir doktor bulmuştum ki kendisi benim diğer tüm tadavilerimi yapan doktordu oğlumda kanda pozitifi gördükten 8 gün sonra kanamam oldu merkezi aradım yapacak bişey yok bekleyin dediler eşimle hemen kendi doktoruma gittik durumu anlattık hemn allatan muayne ve keseye baktı ardından yatış yaptırdı ve ilaçlarımı düzenledi gitmesem sonuç değişirmiydi bilmiyorum ama gittim ve doktorum ne derse yaptım içine sinmediyse başka doktora git ayaklarını altına yastı koy ve uzan geçmiş olsun...bide bende senin gibi doktora hocam hemen kanda bakalım gebelik var mı demiştim bana dediği kanı boşver alttan muayne ile görürüz keseyi demişti...
canım her kelime boş rabbim yardım etsin bebekle mukafatlardırsın seni inşallah tedavisiz gelsin bu sefer...
bol şans rabbim önce karnına sonra kucagına almayı nasip etsin...
oyle tabi cnm para aklıma bile gelmio yeter ki bebeğim bana tutunsun çok merka ediorum yine hafifi adet ağrısına benzer ağrım devam edio kasıklarıma iğneler batıo bugun 7. günüm test yapsam mı ki sizce kızlar?Sen nerede yaptırdın canım ? Benımde ılaclar dahıl 6 000 tl tttu ben daha pahalılarını duydugum ıcın bu daha makul geldı , sonucta hayatta en cok istedıgımız sey ıcın ugrasıyoruz oyuzden adı duyulmus hastahane ve hekımlere gıtmek ıstıyoruz dolayısıyla parayıda goze alıyoruz Allah hıc bırımızın eneklerını bosa cıkarmasın
Canim islem tqrihi kacinci gun embriyosu ve kac yumurta konuldugunu ilerliyen surecte yazarsin ben bilgilerinizi takipteyom :)liste yapılıyor sanırım. neler yazmam lazım tam bilmiyorum ama bu 4. tedavim olcak. hazıran 26 da adet olacağım. 4 aydır dhea kullanıyorum. 2. tedavimden bir kızım var. Antalyada tedavi olacağım. sıkıntım rezerv azlığı.
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al inşAllahArkadaşlar bugün 11. Günüm test günümdü. Sonuç 109,7 :)
tebrik ederimArkadaşlar bugün 11. Günüm test günümdü. Sonuç 109,7 :)
Teşekkürler canım:)tebrik ederim
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al inşAllah
Amin canım isteyen herkes inşHayirli olsun canim saglikla kucagina al inşAllah
Allah razi olsun canim dualarinizi esirgemeyin , ister istemez cok uzuldum umutsuzluga kapildim , doktorum bir donus yapsin ozaman icimi rahatlatir insallahhemen umutsuzluğa kapılma arkadaşım, dur bir doktoru dinle Dualarım seninle şu an...
Canım lütfen çok üzme kendini doktorunla konuş bian önce değer 2 ye katlamamış ama geriye de düşme yok şuanda hiç belli olmaz eğer bişey yoksa boşu boşuna üzeceksin kendini de bebeği de dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma.Kan testi yaptırdım 700 lü bir sey beklerken 389 cıktı .bugun 15. Gunumdu . 11. Gun degerim 229 du .2 kati bile artmamis .ogrendigimden beri agliyorum cok moralim bozuldu, her sey yolundayken birden neden oldu , kaptirmistik kendimizi artik tek mi ikizmi diye dusunurkendoktorum daha dinmedi insallah kaybetmem onlari
İnsallah dedigin gibidir canim insallah hic bir sey yoktur , dun kahverengi akinti gelince bir aksilik oldugunu anlamistim zaten , olmusla olecege care yok Tevekkul ediyorumCanım lütfen çok üzme kendini doktorunla konuş bian önce değer 2 ye katlamamış ama geriye de düşme yok şuanda hiç belli olmaz eğer bişey yoksa boşu boşuna üzeceksin kendini de bebeği de dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma.
Canım bak en son cümlen en doğru cümlen olmuş ... Belkide Hcg sürekli pik yapmaz.. Sonuçta geri de düşmemiş ... Doktırundan gelen haberi merakla bekliyorum cnm.. Şu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün inşallahİnsallah dedigin gibidir canim insallah hic bir sey yoktur , dun kahverengi akinti gelince bir aksilik oldugunu anlamistim zaten , olmusla olecege care yok Tevekkul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?