- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
tebrik ederim ne güzel darısı ben ve tüm bekleyenlere inşallah benimde kızımda 11. gün sonucum 112 idi. sağlıkla al kucağına.Arkadaşlar bugün 11. Günüm test günümdü. Sonuç 109,7 :)
Boyle bır cızgıydı cnmAmin cnm insaallah beligin bi cizgi mi gordun cnm nasil bi cizgiydi
Tebrikler canım bende 10. Günde yapmıştım 2. Çizgi silikti. Dün yani 11. Günde kan testim 109 çıktı. Yarın yeniden bakılacak. İnş artmıştır.Arkadaşlar evde test yaptım çok silik olsa da bir çizgi gördüm(nihayet) bugün 10. günüm 2 gün kaldı teste inşallah böyle devam eder...
Teşekkürler canım. Yarın tekrar yapılacak. İnş artmıştır:) senin kaçıncı günün şimditebrik ederim ne güzel darısı ben ve tüm bekleyenlere inşallah benimde kızımda 11. gün sonucum 112 idi. sağlıkla al kucağına.
Amin canım inşallah , herkesin sevincine üzüntüsüne ortak oluyosun Allah seni de en kısa zamanda sevindirsin canımGünaydin canlar bol mutlu , hakkimizda hayirli haberler aldigimiz bir gun olsun. Rabbim yasadigimiz sıkıntili sureci gunahlarimiza kefaret saysin inşAllah
Büyük merakla bekliyoruzYarın test günüm benimde hicbir belirtim yok ama ben yinede umutsuzluğa kapilmiyorum bakalım rabbim bana da nasip etmiş mi çok heyecanlıyım
ben tedavi için adet olmayı bekliyorum. bahsetmiş olduğum sonuç 3,5 sene önceki sonuç :)Teşekkürler canım. Yarın tekrar yapılacak. İnş artmıştır:) senin kaçıncı günün şimdi
Aaa:) hadi bakalım inş güzel haberleri bekliyoruz bizdeben tedavi için adet olmayı bekliyorum. bahsetmiş olduğum sonuç 3,5 sene önceki sonuç :)
Güzel haberlerını beklıyoruz canım ınsallah senı mutlu edıcek bır sonuc alırsın.neden saat 3 te cnm daha erken cıkıyor normaldeKızlar günaydın kan verdim 3 gibi belli olacak.
8. Günde ancak kanda dolaşmaya başlıyor beta hcg idrara geçmesi daha sonraki günlerde oluyor. Ben 10. Günde yaptım silik çıktı. Ekteki dökümanları inceleyebilirsin 3. Gün embriyosu içinKuzlae bugun 8. Gunum oldu. Test uaptim ama solik cizgi felan cikmadi yine umutsuz degilim kimisinin cikio anlamadim ama
Lütfen stres olma canım bence gayet normal cıkmaması senın 3. Gün embrıyosuydu dımı , 10 gün bır daha tekrarlarsın .kan testi en geçerlisi oyuzden idrar testine canını sıkmaKuzlae bugun 8. Gunum oldu. Test uaptim ama solik cizgi felan cikmadi yine umutsuz degilim kimisinin cikio anlamadim ama
hayırlı haberlerle dön canımKuzlae bugun 8. Gunum oldu. Test uaptim ama solik cizgi felan cikmadi yine umutsuz degilim kimisinin cikio anlamadim ama
Kızlar günaydın kan verdim 3 gibi belli olacak.
Herkesin bünyesi bir olmaz canım kımısının idrarına geç dusuyormuş en onemlısı kan testi istersen 10. Gun kan testi yaptırısın 12. Gun yaptıgında hem ıkı kar artmısmı onu kontrol edersın .sakın olEvt 3. Gundu benimkisi cnm yinede umidim var ? 8. Gunu yapip silik cizgi gorenler gordum bnmki neden bole anlamadim doktor da 12. Gun yapacakmis testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?