2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Cani ben oyle dusunmuyorum, karsindaki neden uzulsun ki anlamiyorum! Aslinda umut oluyor.ben bu aralar tupe baslamayi dusunmuyordum ama kuzenim 43 yasinda tuple hamile kalinca bize gazi verdi . Biz de sevinc heyecan karisik tedaviye basladik. Ama bizden saklasalardi tedaviyi daha coook ertelerdik. Sonuc negatif oldu ama olsun tevekkül etmek lazim.guzel hikayelere her zaman ihtiyacimiz var ama tabiii kıskananları Allah ıslah etsin ona birsey diyemem.

ben evlendim aradan zaman geçti sorun yok gebelite yok ama çevremde herkes 6 ay içinde gebe kaldı duyunca elimde dğil kıskanmak değil ama ağladığım çok oldu hatta bir ara bebek görmeye gitmemeye başladım bu benim hissettiğim herkes böyle hissetmiyebilir bu kıskanclık değil rabbim bana da ver diye çok ağladım salih yada saliha olsun ddim sağlıklı olsun dedim ama düşünsene aynı zamanda evlendiğimiz bir sürü insan karşıma geçiyordu ve ne hikmetse korunarak hamile kaldığını anlatıyordu sen olsan ne hissederdin...

ben seni anliyorum kiskanmak bu degil, bizim ki imrenmek. Yaa hayattan ne bekledigimizle ilgili bi durum sanirim. Herkes evlat sahibi olacak diye birsey yok ki ama Allah gonlumuzdekini hayırlıya kılıp nasip etsin diyelim. Ben gecen sene boyumun ölçüsünü aldım, tup yapacagimiz ay esim kaza yapti kalıcı hasarlar kaldı, ölümden döndü. Cocuk çocuk derken esimden oluyordum, Allah onu bagisladi bana, evlada gelince nasip hersey .neyse Allah yavrunu kucagina almayi nadip etsin insallah.

Gozun aydin , neden yazmafim ne guzel bize moral olurdu. Cevremde de insanlar gebeliklerini sakliyorlar uzulecegimi düşünüp ama sonra sakladiklarini ogrendigimde daha cok uxuluyorum ve sitem ediyorum.
Canım ben aslında 9. Gün de aldığım değeri betahcg 109.7 diye paylaşmıştım.2 gün sonra tekrarlanacak falan diye de eklemiştim.ama dün ben topiğe girdiğimde negatif açıklayanlar vardı ben de onun üzerine 2. Sonucu yazmayı erteledim biraz. saklama niyetim hiç olmadı.bende burda güzel hikayeler okudukça çok seviniyordum.moral depoluyordum resmen. hatta bugün üşenmeyip uzun uzun 1 günde neler yaptığımı yazdım.yanlış anlamaya sebep olmak istemem.hakkınızı helal edin

Yok canim benim sohbet ettik, kirilacak bir durum yok, hoşgörü herseyin ilaci. Insallah hepimizin guzel haberlerini birgun sen de okursun. Burda hep beraber cocuklarin yemek kaprislerini yaramazliklarini uyku duzenlerini uykusuzluklarimizi konusacagimiz günler de gelecek :) bunları dusunup hamileliginin tadini cikar. Senin dogumuna yakin biz de kocaman gobislerimizle sana yetisiriz inşallah

ay Allah ım bi cvp yazdırmadı siteden mi kaynaklandı benim telde mi sorun var anlamadım neyse. canım amin inşallah o dediklerinin hepsini hep beraber yaşarız inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin.

Son düzenleme:
Canım genel anesteziden korktuğun için mi istenedin? Zaten ağır bir anestezi değil kısa süreli uyku diyorlar bu anestezi için.. Yine de sen bilirsin tabi doktorunla istişare et bence...
Hayırlı olsun canım kısa ve basit operasyon bebişlerimiz için herşeye değer
Sakin ol bak yumurta toplamadan şikayet eden duydunmu hiç yok dimi ... Allaha emanet ol cnm

Genel anestezi istemeyince bel altından uyuşturuyorlar dediler bende o yüzden gerek yok o zaman dedim ama istemedim diye bel altı uyuşturmazlarsa çok zor geçer, rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize mübarek günlerin hürmetine emeklerimizi Boşa çıkartmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…