2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar bizde dün 11.gün testi için tekrar hastaneye gittik çok şükür herşey yolunda betahcg 9.günde 109.7 di.11.günde 258.9 çıktı.dün yazacaktım olumsuz haber alan arkadaşlar olunca yazamadım.ara ara girip okuyorum yazılanları inanın isimlerinizi bilsem ismen tek tek dua edicem ama yinede toplu dua ediyorum hepinize ne kadar üzülmeyin desemde çok zor biliyorum ama nolur kendinizi yıpratmayın her gecenin bi sabahı vardır bunu unutmayın.birde çok güzel günlerdeyiz nolur çok dua edin.düzenli bir şekilde hergün yaptığınız dualarınız olsun mesela ben hergün tedavi sürecine başladığımdan beri hergün öğlen ve yatsı namazlarından sonra 4 rekat hacet namazı kılardım şimdi yatsıdan sonra hergün1 kere kılıyorum hala.hergün öğlen namazından sonra yasin suresini yatsı namazından sonra fetih suresini okuyorum.ayrıca transfer günümden beri hatime başladım.hergün bir cüz okuyorum.ayrıca daha önce duydunuz mu hiç bilmiyorum esma i ashabı bedir diye bedir savaşına katılan sahabelerin isimlerini okumak duanın kabulunu hızlandırıyormuş çok faziletleri var.hergün öğlen ve yatsıdan sonra da onları okuyorum.2-3 günde bir onu da hatim ediyorum ve onları vesile kılarak Rabbime dua ediyorum.inşallah faydalı olur sizlerede.bekleme sürecinde olan arkadaşlarda belirti aramayın gerçekten bi belirti olmuyor bugün 12. Günüm hala bişey yok bende ara da karnından aşağısına iğne batar gibi hafif şeyler oluyor o kadar.yemenize dikkat edin kabız olmayın bu çok önemli.ananas yiyin bol bol.Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah.haklarımızda hayırlısı neyse hepimiz içinde o olsun inşallah.ayy baya yazmışım ya hakkınızı helal edin.

Tebrikler ne guzel yazmissin canim Allah razi olsun. Allahim saglikla kucavina almayi nasip eylesin inşAllah

Kızlar yeniden merhaba
Yazilan 500e yakin yorumu yeniden okudum liste için.
Yazabilenler lutfen mesaj ile bilgilerini atabilir mi ?
İşlem tarihi
Kaçıncı deneme
Kaç günlük embriyo
Kaç tane yumurta konuldu
Yazarsaniz çok memnun olurum?

Tebrik ederim canım ilk ultrason deneyimini ve sevincini de merakla bekliyoruz.. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Transfer tarihi 17.06.15
3. Denemem ( 1 oğlum var)
3. Gün embriyo
1 tane transfer oldu

Kolay gelsin canım ellerine sağlık

Liste asagidaki gibidir cankarim. Kesin ve net bilgiler degildir. Eger geri donus yaparsaniz net olur ve listemiz kesinlesir

Eklentiler

• 1434816563412-1942815562.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 91
  • 1434816622073-308867346.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 77
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkl kucağına almayı nasip eder inşallah.

Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ignelere devam ediyorum +doktor dün yumurtaların çatlamaması için igne verdi onlarda vuruluyorum akintim fazlalasti peynir gibi diyebilirim bu normal mi

Canim cok zahmet etmissin keske erken soyleseydin sana bilgilerimizi ozelden atardik dsha kolay olurdu. Okumana gerek kalmazdi. Ellerine saglik.sen bilgilerimi bulmussun zaten yine de yazıyorum.
Islem tarihi (transfer): 10 haziran
Kacinci deneme: 1. tüp bebek denemesi
5. Gun embriyosu blastokist
2 emriyo transfer edildi.
test tarihi ve sonucu: 20 haziran - negatif

Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ignelere devam ediyorum +doktor dün yumurtaların çatlamaması için igne verdi onlarda vuruluyorum akintim fazlalasti peynir gibi diyebilirim bu normal mi
Bende akinti oldu ama kokusuz ve şefaftı doktorum normal dedi. Peynir gibi olmasi mantari animsatiyor ama en kisa zamanda doktoruna soylemen lazim,

Gozun aydin , neden yazmafim ne guzel bize moral olurdu. Cevremde de insanlar gebeliklerini sakliyorlar uzulecegimi düşünüp ama sonra sakladiklarini ogrendigimde daha cok uxuluyorum ve sitem ediyorum.

CEmremm kan tahlılımı yaptın canım negatif demıssıın , kac cıktı , Allah tan umıt kesılmez ınsallah en yakın zamanda kavusursun bebegıne canım hakkında hayırlısı olsun

Gozun aydin , neden yazmafim ne guzel bize moral olurdu. Cevremde de insanlar gebeliklerini sakliyorlar uzulecegimi düşünüp ama sonra sakladiklarini ogrendigimde daha cok uxuluyorum ve sitem ediyorum.
canım aslında saklamıyorlra emin ol bende bu duyguyu çok yaşadım ama hamile kalınca ben çevremdeki kimseye demedim üzülen olur kırılır diye çünkü biliyorum ki ne kadar çok emek ediyor istiyor ama olmuyor söylesen sorun söylemeyen sorun oluyor yani

Canim hosgeldin
Sen ne zmn transfer oldun? Kacinci denemen ? kacinci gun embriyosu transfer oldu? Ve test tarihin nedir canim Liste hazirliyorum sonuclar netlesincede ondan canim benim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun saglikli kucagina al insAllah.
Benide listene alır mısın canım. 16 Haziran transfer. Ilk deneme 4. Gün embriyosu 29 Haziran test

CEmremm kan tahlılımı yaptın canım negatif demıssıın , kac cıktı , Allah tan umıt kesılmez ınsallah en yakın zamanda kavusursun bebegıne canım hakkında hayırlısı olsun
Sagol canim insallah, haftaya kontrole gideceğim, dondurulmuslari yakin zamanda kullanmayi dusunuyoruz bakalim doktorumuz ne diyecek? Degerim 1,2 cikti doktor vitamin ve folik asit haric öbür ilaçları bırakmamı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…