• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Bi
Merhabalar.
Bu süreci ne kadar çok yaşayan varmış. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben 1 yıllık evliyim, geçen ay hastahane-dostor araştırmaya başladık ve 10 Haziran itibariyle tedavi sürecim başladı. Ben o günden itibaren lucrin iğne , folbiol ve corasprin kullanıyorum. Dün itibariyle adetim oldu yarın menegon iğnesine başlayacağım ve Pazartesi günü usg için hastaneye gideceğim. yumurta toplama süresi haftaya başlayacak benim için.
Şuan tek endişem eşim. Ocak ayında muayenede az sayıda sper vardı ancak masıy ayında hiç canlı sperm çıkmadı. Ankaraya gittik ordaki doktor ölü sper değil hareketsiz sperm dedi ve eşimede iğne, vitamin verdi. Benimle beraber iğne vurunuyor ilaç alıyor.
Nasipse olur değilse Allah sabrını verir diyorum. Bu süreçte en çok düşündüğüm eşimin psikolojisi. Çünkü benden çok çocuk istiyor ve bu süreçte benden çok yıpranıyor. Dilerim Allah' ım o güzel insanı ve onun vesilesiyle de beni mutlu eder, hayırlı bir çocuk verir bize.
Allah tüm ağlayan gözlere derman olacak hayırlı evlatlar versin, başta çocuk sahibi olmak için o kadar uğraşanlara inşallah.
Bizde bir yıllık evliyiz. Yazdıkların sanki beni anlatıyor. Uç hafta sonra başlayacak bizim tedavide. Eşimin spermi çok AC hizi hiç yok ve morfolojisi kotu. İnşallah bu sorunlara rağmen sonumuz güzel olur

Benim transferim bugün yapıldı arkadaşlar. Tarih değişti. 22.06 yazmıştım 21.06 oldu
Hayirli olsun ttansferin yavruna saglikla kavus insAllah
İlk denemendi dimi?
Kacinci gun embriyosu konuldu ve kac tane konuldu? Sormamin nedeni bu ay icin tablo hazirliyorum tatlim bilgilerini ekliyim seninde

Kizlar lutfen bilgilerinizin eksik kisimlarini paylasabilir misiniz?
Güzel bir takip listemiz olsun
Hepimizin elinde guzel bir bilgi deposu olmuş olur, bu ayki durumu örneği olur
Yardimlarinizi bekliyorum❤❤❤

Yani ben hala kendimi pozitif almış gibi göremiyorum 9. Gün değerin 44 pazartesi tekrar edicez bakalım

İlaçlar gonal f 375. Menapur enjeksiyon, estradiol tb. Son üç gün kala da orgalutran eklendi canım bir de sabah akşam bir çorba kaşığı soğuk press keçi boynuzu pekmezci içtim ilk defa yedi yumurta oluştu beşi dollendi. Dolerim sen dollenen yumurtalarinda çift rakamları görürsün ve hepsi kaliteli olur

Kaçıncı denemen bu? Daha önce kaç yumurta oluşuyordu
Benim 4. Denemem. En fazla 4 gordum ondan da nasip olan bir evladim var. 4 veya daha fazla yumurta ve yuksek kalite diye dua ediyorum dondurulmusum olmasını cok isterdim simdiye kadar hic donduramadim 5. Gune gitmesini de cok istedim ama en fazla 3. Gun oldu hayirlisi Allahtan

13 haziranda 5.gün 2 embriyo transfer edildi.bugün 8.günüm kan testim negatif çıktı depişmez artık di mi sonuç
Canim merhaba oncelikle kacinci denemeniz?
Doktorun verdigi tarihi bekleyelim(25.06 olmasilazim)
Umudunu yitirme rabbim yar ve yardimcin olsun

Benimde 8. denemem 2tane 5. Gün embriyosu konuldu bugün 8. günüm heyecanla bekliyorum
canım sende de adet ağrısı var mı ? adet olacakmışım gibi ağrım var bu da beni endişelendirio daha 6. günüm bugun doktorumu aradım normal dedi hatta iyi bşy bile diyebilirim dedi napcam bilemedim :(

Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. Transfer öncesi pıhtılaşma ignesi kullanmaya baslayacagım da bu igneyi herhangi bir kadın doğum uzmaninin raporu ile alabiliyormuyuz yoksa heyet raporu mu lazım? Bir de gebelik öncesi bu rapor çıkarılabilir mu?

Canim benim de. 4. Deneme 8. Günüm belirtilerin var mı bende merakla salı günü bekliyorum
Bende perşembe yapi cam bakalım sende var mi belirti sayılabilecekbirşeyler

canım sende de adet ağrısı var mı ? adet olacakmışım gibi ağrım var bu da beni endişelendirio daha 6. günüm bugun doktorumu aradım normal dedi hatta iyi bşy bile diyebilirim dedi napcam bilemedim :KK43:
Malesef hiçbir belirtim yok adet belirtisiyle gebelik belirtileri birbirine karışıyor o yüzden endiselenmecanım

Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. Transfer öncesi pıhtılaşma ignesi kullanmaya baslayacagım da bu igneyi herhangi bir kadın doğum uzmaninin raporu ile alabiliyormuyuz yoksa heyet raporu mu lazım? Bir de gebelik öncesi bu rapor çıkarılabilir mu?
Bahsettiğin iğnenin clexane yada hibor tarzı bir iğne olduğunu düşünüyorum eğer özellikli farklı bir iğne değilse aile hekimi bile yazsa ödüyor rapora falan gerek yok canım

Bahsettiğin iğnenin clexane yada hibor tarzı bir iğne olduğunu düşünüyorum eğer özellikli farklı bir iğne değilse aile hekimi bile yazsa ödüyor rapora falan gerek yok canım
Tesekkur ederim canım evet fraksiparin 0.4 ıgne nin adı. Söylediğin iğnelerin muadili.

Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz tedaviye başlayanlar hayırlı olsun Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben test yapsam mı yapmasam mı derdine düşünce eşim haftasonu için kısa bir tatil planlamış kafam dağılsın diye yeni döndük çokta iyi geldi hala beklemedeyim hiç bir belirtim yok Allahtan hayırlısı
Mormenekse bu bizim ilk denememiz

Üf ya ben anestezi alayım adet ağrılarım bile çok ağır geçiyor tansiyonum Düşüyor bayılıyorum, birde kızlar eşin sperminden kaynaklanan bir sorun varsa yumurta dondurmuyorla diye duydum bu konuda bilginiz var mı dua edin yarın sabah toplanacak

Back