- 26 Mart 2012
- 35
- 71
- 38
- Konu Sahibi mormenekse0101
Kızlar bizde dün 11.gün testi için tekrar hastaneye gittik çok şükür herşey yolunda betahcg 9.günde 109.7 di.11.günde 258.9 çıktı.dün yazacaktım olumsuz haber alan arkadaşlar olunca yazamadım.ara ara girip okuyorum yazılanları inanın isimlerinizi bilsem ismen tek tek dua edicem ama yinede toplu dua ediyorum hepinize ne kadar üzülmeyin desemde çok zor biliyorum ama nolur kendinizi yıpratmayın her gecenin bi sabahı vardır bunu unutmayın.birde çok güzel günlerdeyiz nolur çok dua edin.düzenli bir şekilde hergün yaptığınız dualarınız olsun mesela ben hergün tedavi sürecine başladığımdan beri hergün öğlen ve yatsı namazlarından sonra 4 rekat hacet namazı kılardım şimdi yatsıdan sonra hergün1 kere kılıyorum hala.hergün öğlen namazından sonra yasin suresini yatsı namazından sonra fetih suresini okuyorum.ayrıca transfer günümden beri hatime başladım.hergün bir cüz okuyorum.ayrıca daha önce duydunuz mu hiç bilmiyorum esma i ashabı bedir diye bedir savaşına katılan sahabelerin isimlerini okumak duanın kabulunu hızlandırıyormuş çok faziletleri var.hergün öğlen ve yatsıdan sonra da onları okuyorum.2-3 günde bir onu da hatim ediyorum ve onları vesile kılarak Rabbime dua ediyorum.inşallah faydalı olur sizlerede.bekleme sürecinde olan arkadaşlarda belirti aramayın gerçekten bi belirti olmuyor bugün 12. Günüm hala bişey yok bende ara da karnından aşağısına iğne batar gibi hafif şeyler oluyor o kadar.yemenize dikkat edin kabız olmayın bu çok önemli.ananas yiyin bol bol.Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah.haklarımızda hayırlısı neyse hepimiz içinde o olsun inşallah.ayy baya yazmışım ya hakkınızı helal edin.