• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Üf ya ben anestezi alayım adet ağrılarım bile çok ağır geçiyor tansiyonum Düşüyor bayılıyorum, birde kızlar eşin sperminden kaynaklanan bir sorun varsa yumurta dondurmuyorla diye duydum bu konuda bilginiz var mı dua edin yarın sabah toplanacak
Anestezi al bencede
Dondurulacak kalitede embriyo oluşmuşsa doldurabilirsiniz diye söylüyorlar canım onunda ek ücreti var

Kafamda deli sorular ben yumurta toplatmaya eşimle gidicem, toplandıktan sonra ayaga kalkmada bir sorun oluyor mu tuvalet falan sıkıntı olur mu Yanımda birine ihtiyaç var mı ?
Yok canım 15 dk falan sürüyor işlem uyandığında normal hayatına geri dönüyorsun biraz ağrı ve hafif kanama olabilir ama dayanilmiycak bir ağrı değil oda çok az

Benim 4. Denemem. En fazla 4 gordum ondan da nasip olan bir evladim var. 4 veya daha fazla yumurta ve yuksek kalite diye dua ediyorum dondurulmusum olmasını cok isterdim simdiye kadar hic donduramadim 5. Gune gitmesini de cok istedim ama en fazla 3. Gun oldu hayirlisi Allahtan

Benim hep öyle oluyordu canım hep 3 4 yumurta hatta ilk tesaviyi tek yumurtayla yapmıştık malesef dış gebelik oldu. Dediğim gibi ilk defa bu kadar yumurtam oldu ve 5. Günü gördüler hatta 2 tanesi donduruldu, bence keçi boynuzu pekmezci ise yaradı, sende sene istersen inşallah şifa olur sana da.

Benimde 8. denemem 2tane 5. Gün embriyosu konuldu bugün 8. günüm heyecanla bekliyorum

Tedavin hayırlı olsun canım, bebisin sımsıkı tutunur inşallah sana

13 haziranda 5.gün 2 embriyo transfer edildi.bugün 8.günüm kan testim negatif çıktı depişmez artık di mi sonuç

Canım tam olarak kaç çıktı sonucun?

Kafamda deli sorular ben yumurta toplatmaya eşimle gidicem, toplandıktan sonra ayaga kalkmada bir sorun oluyor mu tuvalet falan sıkıntı olur mu Yanımda birine ihtiyaç var mı ?

Eşimle gitmek yeterli canım biraz kasiklarinda ağrı oluyor ama günlük hayatını etkilemez, rahat ol ama mutlaka anestezi al canım, işlem esnasında ağrı duyarsın zaten öyle bildiğimiz anestezilerden vermiyorlar, hemen uyaniyorsun .

canım sen 2013 haziran topiğindensin dimi o zaman gebe kalmıştın sanırım nasılsın

13 haziranda 5.gün 2 embriyo transfer edildi.bugün 8.günüm kan testim negatif çıktı depişmez artık di mi sonuç
canım germe kendini zaten aç karna gidiceksin güzelce banyonu yap ve kafanı boşalt anestezi al yada lama demem ama banm ağrı eşiğim düşüktür yani bnen kesinlikle anestezi olmadan girmezdim ve tavsiye de etmedi doktorum bol yumoşun olsun san sıkıca tutunsun bide yumurta kaliteli ise dondurulur dert etme bol şans...

Kızlar çok rahatladım Allah razı olsun iyice gerilmiştim ya baya ameliyat olmuş gibi olucam sandım

Benim hep öyle oluyordu canım hep 3 4 yumurta hatta ilk tesaviyi tek yumurtayla yapmıştık malesef dış gebelik oldu. Dediğim gibi ilk defa bu kadar yumurtam oldu ve 5. Günü gördüler hatta 2 tanesi donduruldu, bence keçi boynuzu pekmezci ise yaradı, sende sene istersen inşallah şifa olur sana da.

Tedavin hayırlı olsun canım, bebisin sımsıkı tutunur inşallah sana

Canım tam olarak kaç çıktı sonucun?

Eşimle gitmek yeterli canım biraz kasiklarinda ağrı oluyor ama günlük hayatını etkilemez, rahat ol ama mutlaka anestezi al canım, işlem esnasında ağrı duyarsın zaten öyle bildiğimiz anestezilerden vermiyorlar, hemen uyaniyorsun .
Keçiboynuzu pekmezini ne zaman yedin adetime 5 gun var. Adetle tedaviye baslayacagim gec kalmis olur muyum igneleri vurulurken devam edebilir miyim sen nasil kullandin

canım sen 2013 haziran topiğindensin dimi o zaman gebe kalmıştın sanırım nasılsın

canım germe kendini zaten aç karna gidiceksin güzelce banyonu yap ve kafanı boşalt anestezi al yada lama demem ama banm ağrı eşiğim düşüktür yani bnen kesinlikle anestezi olmadan girmezdim ve tavsiye de etmedi doktorum bol yumoşun olsun san sıkıca tutunsun bide yumurta kaliteli ise dondurulur dert etme bol şans...
Ssğol bitanem inş yarın anlatırım gelince rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Üf ya ben anestezi alayım adet ağrılarım bile çok ağır geçiyor tansiyonum Düşüyor bayılıyorum, birde kızlar eşin sperminden kaynaklanan bir sorun varsa yumurta dondurmuyorla diye duydum bu konuda bilginiz var mı dua edin yarın sabah toplanacak
Ilk defa duydum ama bence yanlış çünkü bizim sperm sayi hiz ve morfoloji sorunu vardi ve dondurulmus emriyolarimiz var.

Pardon yaaa sanirim yanlış anladım yumurta dondurup dondurmadiklarini bilemiyorum ama bizim embriyolarimizi dondurdulsr

Kızlar kan testi yaptirdim bugün tekrar ama bilemedim.

9. Gün 44.95
12. Gün 81.16
Canimm bence artis kotu degil sonucta artmis sen ona bak benim benimde 9. Gun 123 11. gun 229 du . Tam 2 kati artmis olmasi gerekmiyormus yuzde 60 ti sanirim .ve doktor bana cok iyi artmis matematiksel hesaplamalar yapma dedi .canini sikma cok takiliyorsan 15 , 16 da bir daha baktir .

Back