- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Inşallah canım bebişlerin bırakmaz seniHerkese merhaba. Benimde dün transferim oldu 5. denememinşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız
Herkese merhaba. Benimde dün transferim oldu 5. denememinşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız
Cok sukur iyiyim ramazan kosusturmaca, unutmaya calisiyorum, umutlanmaya basliyorum bazen belkide bu ay bebis gelir diye. Garip hisler işte
Sonuna dogru yetistim programin ama, detayli anlatiyolar her hafta cikiyorsa izlerim artikKanaltürkte hafta sonu diye bir program var. Her hafta tüp bebek ile ilgili konuşuluyor. İzlersiniz belki:)
Cok sukur iyiyim ramazan kosusturmaca, unutmaya calisiyorum, umutlanmaya basliyorum bazen belkide bu ay bebis gelir diye. Garip hisler işte
Liste icin ugrasiyorum sona yaklastim
Mormenekse canım iyi olmana sevındım Allahtan umıt kesılmez belkı kendılıgınden olur hıc bellı olmaz opuyorum senıCok sukur iyiyim ramazan kosusturmaca, unutmaya calisiyorum, umutlanmaya basliyorum bazen belkide bu ay bebis gelir diye. Garip hisler işte
İnşAllah amiiiiiiinMormenekse canım iyi olmana sevındım Allahtan umıt kesılmez belkı kendılıgınden olur hıc bellı olmaz opuyorum senı
Hiç ummadığın anda gelir arkadaşımCok sukur iyiyim ramazan kosusturmaca, unutmaya calisiyorum, umutlanmaya basliyorum bazen belkide bu ay bebis gelir diye. Garip hisler işte
Mutluluk duyarak yaziyorumHiç ummadığın anda gelir arkadaşım
Kendin olumsuz yanıt aldığın halde uğraşıyorsun mesai harcıyorsun, Allah razı olsun ve şu mübarek günlerde gönlünün muradını versin...
Canim hosgeldinarkadaşlar mrb bende tup bebek yaptırdım su an sonuc bekleme aşamasındayım 5. günüm ama hiç bi belirtim yok sadece adet ağrısı gibi bi ağrım var o kadar çok heyecanlıyım duanızı esirgemeyin
İnşallah canım tedavin hayırlı olsun müjdeli haberlerini bekliyoruzMerhabalar arkadaslar. Benim de geçen yıl tüp bebek yapılmıştı. Fakat 11. Hafta kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şu an ilaç kullanıyorum persembeye dondurulmuş transferim var Rabbim izin verirse. Evlat kokusunu hepimize duyurması duası ile su mübarek günlerde. ..
arkadaşlar mrb bende tup bebek yaptırdım su an sonuc bekleme aşamasındayım 5. günüm ama hiç bi belirtim yok sadece adet ağrısı gibi bi ağrım var o kadar çok heyecanlıyım duanızı esirgemeyin
Tedavini nerde oldun cnmbenim ilk denemem canım eşimin sperm sayısı az bende o yuzden bu yola basvurduk. 3. gün emriosu benimkisi iki tranver oldu . inş 28 unda sonucu alıcam cnm beklemek zormuş
Transfer tarihin neydi bide canimbenim ilk denemem canım eşimin sperm sayısı az bende o yuzden bu yola basvurduk. 3. gün emriosu benimkisi iki tranver oldu . inş 28 unda sonucu alıcam cnm beklemek zormuş
aminn tşk ederim .. ben konyada tedavi görüyorum cnm 16 sında transferim gerçekleşti.. adet ağrım var aradaşlar bel ağrısıda ayrıca bu normal mi anlamadım doktoru arıycam dvm ederse korkuorum herşeyden
Rahatlamak için ara canım doktorunuaminn tşk ederim .. ben konyada tedavi görüyorum cnm 16 sında transferim gerçekleşti.. adet ağrım var aradaşlar bel ağrısıda ayrıca bu normal mi anlamadım doktoru arıycam dvm ederse korkuorum herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?