- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Progestan (fitil olarak) , coraspin , elevit (vitamin) , ve folık asit kullandım canım .bide kendım 3 gunde 1 balık yagı kapsulu kullandımKızlar siz transfer sonrası neler kullanıyorsunuz ?
Ben günde 2 tane crinone jel (progesteron)
Günde 3 tane estrofem tablet ( östrojen hormonu)
Coraspin
Folbiol
Oskapar ( göbekten pıhtı önleyici iğne)
Tedavın hayırlı ugurlu olsun canım ınsallah guzel haberını alırıZIyi akşamlar kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanlanıyorum bu süreç hayırlısı ile son bulsun inş .
38 yaşındayımBen de aynisini kullaniyorum ama
oskapar kullanmiyorum bir de
Estrofem kalcaya bant olarak yapistirilanlardan kullaniyorum
Crinone den de gunde 1 tane kullaniyorum.
Bu arada kac yasindasin sizde infertilite sebebi neydi
Hoşgeldin aramıza , hayırlısı olsun hakkınızdaIyi akşamlar kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanlanıyorum bu süreç hayırlısı ile son bulsun inş .
Inş canım ya rabbim hepimizi sevindirsin inşTedavın hayırlı ugurlu olsun canım ınsallah guzel haberını alırıZ
Hışbulduk canım , inş güzel haberler veririz birbirimize. Ilk denememiz bu üç yıllık evliyiz normal yollardan olmadı şimdi tüp bebekten tutanları okuyuncada heyecanlanıyorumHoşgeldin aramıza , hayırlısı olsun hakkınızda
Biz de durum ayni ama morfoloji de 1 bizde esim iki yil once varikosel ameliyati olmustu, bide ben 33 yasindayim38 yaşındayım
Eşimin sperm saysı çok az ve ileri hareketlilik sıfır
Sizin ?
Hışbulduk canım , inş güzel haberler veririz birbirimize. Ilk denememiz bu üç yıllık evliyiz normal yollardan olmadı şimdi tüp bebekten tutanları okuyuncada heyecanlanıyorum
Ilk denemense hemen bi tavsiyeee, toplama isleminden bir kac gun once gaz yapan seylere agzini surme yoksa sonrasi cok fena oluyor. Yumurtaliga yapilan mudahaleler direk bagirsaklari etkiliyor cunku.transferden sonra da azar azar ve hafif yemege basla. Guzel haberlerle don inşallahHışbulduk canım , inş güzel haberler veririz birbirimize. Ilk denememiz bu üç yıllık evliyiz normal yollardan olmadı şimdi tüp bebekten tutanları okuyuncada heyecanlanıyorum
Canım ben doktoruma sormustum deneme sikligine olabilir diye, o da 1- 2 ay ara vermeyi tercih ediyoruz demisti. Ideal olan en az bir ay ara vermek sanirimKızlar bu tüp bebekten hemen sonra tekrar başlanabilir mi? Adet görür Görmez tedaviye başlamak istiyorum sizce olur mu
Canım benim bildiğim 3 adet dönemi geçtikten sonra başlamak doğru olanKızlar bu tüp bebekten hemen sonra tekrar başlanabilir mi? Adet görür Görmez tedaviye başlamak istiyorum sizce olur mu
Belirtilerini soracaktim aslinda sormus muydum hatırlamıyorum. Ben bu aksam bi saskinim kiii
Kızlar siz transfer sonrası neler kullanıyorsunuz ?
Ben günde 2 tane crinone jel (progesteron)
Günde 3 tane estrofem tablet ( östrojen hormonu)
Coraspin
Folbiol
Oskapar ( göbekten pıhtı önleyici iğne)
Iyi akşamlar kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanlanıyorum bu süreç hayırlısı ile son bulsun inş .
Eşimde sperm azlığı hatta son tahlilde hiç çıkmadı tekrar bakılacak bilmiyorum süreç nasıl ilerlerCanım sakıncası yoksa sorunuz nedir ? Bir de nerede tedavi oluyorsunuz
Rabbim hakkinda hayirlisini versin ne desem bos biliyorun. Dayanacak sabrin ve gucun olsun cnm.bnmKızlar 0.3 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?