- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Cok guzel yaZmıssın canım zaten üstüne siyecek bır seyım yok .Ama Allah buyuktur Rabbım ınsallah en kısa Zamanda sana bu duyguyu tattırır.güçlü olmak laIm bu işte strese yer yok , tolun acık olsun bu yolda inşallahAslaaaa isyan etmiyoruz. Inaniyorum ki Allah hakkımızda daha iyisini nasip edecegi icin bunlari yasatiyor.esim gecen sene cok agir bir kaza gecirdi ve ciddi hasarlar kaldi . Morale ihtiyaci vardi kendini cok kaptirdi sadece. Ama simdi kendine geldi. Suan hayatta olmasi bile tarifsiz bir mutluluk. Oyleeee isteeee dertlestim:)
Benim iki uc damladan fazla amaCanımm ınsallah pozıtıf sonuc sana suprız olur cok mutlu olurum bende , kanaman derken yogun bır kanama degılse korkma, 9. Gunumde benımde 2 3 damla kanamam geldı , yerleşme bitti dıye dusundum cunku 2 gundur kesıldı cok sukur senınde kesılırse bılkı yerlesme kanamasıdır , dua edıcem sana
Canım benımde 5. Gün embriyosuydu ve 9. Gunde dahıl akıntısız lekesız gunum olmadı su andada hamıle gozuktugume gore semekkı yerlesme surebılıyor.benımkısı siyaha donuk kahve gelmeye baslamıstı 9. Gun , 2 damlada kan gelmıs geliş o geliş 2 gundur cok sukur tertemız , bugun de kan tahlılım 2 ye katlamıs cok sukur artık keseye , benım goguslerım belkı 6 gundur sönük onu kafaya takma ,Benim iki uc damladan fazla amasilindikce geliyo. Bi de yogun bir kanama degil rengi de bi tuhaf.suan durdu gibi ama yerlesme gibi gelmedi bana. Benim 5.gun emriyosu cunku coktan yerlesmis olmasi gerekmez miydi. Bi de goguslerim sondu biliyorsun, gerci sen benim de oyle diyorsun ama bilemiyorum kisabah ola hayrola diyorum. Sahi 22 sinde adet olmuştum. 5haziranda da yumurtalar toplandi,bu durumda ne zaman adet olacagim bir fikri olsn var mi?
He bide normalde kac gunde bır adet oluyorsan ona gore hesapla bence tarıh degısmez canım ama kanama dedıgın , benım yasadıgım koyu kahverengı akıntıysa , bence Allah ın ıznıyle hamılesınBenim iki uc damladan fazla amasilindikce geliyo. Bi de yogun bir kanama degil rengi de bi tuhaf.suan durdu gibi ama yerlesme gibi gelmedi bana. Benim 5.gun emriyosu cunku coktan yerlesmis olmasi gerekmez miydi. Bi de goguslerim sondu biliyorsun, gerci sen benim de oyle diyorsun ama bilemiyorum kisabah ola hayrola diyorum. Sahi 22 sinde adet olmuştum. 5haziranda da yumurtalar toplandi,bu durumda ne zaman adet olacagim bir fikri olsn var mi?
Yükselmiş miiiii! Allah bebisin kokusunu almani da nadip etsin insallah.sen icime su serptin. Benim de cok azicik pembeydi sonra kahve rengiydi. Simdi tik yok insallah yarin guzel haberler aliriz. Tup bebekte adet tarihi degismiyorsa benim daha birkacgunum var ozaman. Ayyy simdi ne desem laf . Mecbur yarini bekleyecegimHe bide normalde kac gunde bır adet oluyorsan ona gore hesapla bence tarıh degısmez canım ama kanama dedıgın , benım yasadıgım koyu kahverengı akıntıysa , bence Allah ın ıznıyle hamılesın
Gözünüzaydın olsun canım. Darısı bizlereBenım bugun 11. Gundu doktorun soyledıgı tahlıl gunu 229 cıktı cok sukur , doktor banada coraspını bırak dedı sadece progestan ve vitamıne devam edıcem , 10 gın sonrarada keseye gelirsin dedi
Canım tabıkı Allah bılır olumsuzuda düşün ama ben senden cok ımıtlıyım , ınsallah güzel haberler verıceksın yarın eğer rengi koyu kahve acık kahve yada o tonlardaysa hıc korkmaYükselmiş miiiii! Allah bebisin kokusunu almani da nadip etsin insallah.sen icime su serptin. Benim de cok azicik pembeydi sonra kahve rengiydi. Simdi tik yok insallah yarin guzel haberler aliriz. Tup bebekte adet tarihi degismiyorsa benim daha birkacgunum var ozaman. Ayyy simdi ne desem laf . Mecbur yarini bekleyecegim
Hayır canım bunyeden bunyeye okadar degısıyorkı , ablamın kupkuruudu mesela , hıc akıntısız hamıle kalanlarda cok ,Herkes bu tutunma kanamasını yaşıyor mu? Benim bugün 7 günüm herhangi bir leke yada kanama yoktur
Benım bugun 11. Gundu doktorun soyledıgı tahlıl gunu 229 cıktı cok sukur , doktor banada coraspını bırak dedı sadece progestan ve vitamıne devam edıcem , 10 gın sonrarada keseye gelirsin dedi
Aranizda 5 gun emriyosuolan var mı?
Herkes bu tutunma kanamasını yaşıyor mu? Benim bugün 7 günüm herhangi bir leke yada kanama yoktur
İnşallah canımm katlanıcak hıc merak etme gönlünü ferah tut.güzel haberını beklıyorumAy ne güzel canım ya inşallah bende önce değerinin katlandığını sonra keseyi görürum
Benim de 5. Gün embriyosu canim
Yükselmiş miiiii! Allah bebisin kokusunu almani da nadip etsin insallah.sen icime su serptin. Benim de cok azicik pembeydi sonra kahve rengiydi. Simdi tik yok insallah yarin guzel haberler aliriz. Tup bebekte adet tarihi degismiyorsa benim daha birkacgunum var ozaman. Ayyy simdi ne desem laf . Mecbur yarini bekleyecegim
Belirtilerini soracaktim aslinda sormus muydum hatırlamıyorum. Ben bu aksam bi saskinim kiiiAy ne güzel canım ya inşallah bende önce değerinin katlandığını sonra keseyi görürum
Insallah dualarla uyuyacagim bu aksam.
Benim de 5. Gün embriyosu canim
Canim ,benim arkadaslarin çoğu belirtisiz kanamasiz hamile kaldi,sen icini ferah tut. Gerci bu aksam bunu ben mi diyorum inanamiyorum kendime.bu aksam kafam karisik azcim ama senin de test gunune az kalmis haa gayretHerkes bu tutunma kanamasını yaşıyor mu? Benim bugün 7 günüm herhangi bir leke yada kanama yoktur
Bi de çatlatma iğnesi vurunuyorumKızlar siz transfer sonrası neler kullanıyorsunuz ?
Ben günde 2 tane crinone jel (progesteron)
Günde 3 tane estrofem tablet ( östrojen hormonu)
Coraspin
Folbiol
Oskapar ( göbekten pıhtı önleyici iğne)
Ben de aynisini kullaniyorum amaKızlar siz transfer sonrası neler kullanıyorsunuz ?
Ben günde 2 tane crinone jel (progesteron)
Günde 3 tane estrofem tablet ( östrojen hormonu)
Coraspin
Folbiol
Oskapar ( göbekten pıhtı önleyici iğne)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?