2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Cok guzel yaZmıssın canım zaten üstüne siyecek bır seyım yok .Ama Allah buyuktur Rabbım ınsallah en kısa Zamanda sana bu duyguyu tattırır.güçlü olmak laIm bu işte strese yer yok , tolun acık olsun bu yolda inşallah )

Benim iki uc damladan fazla ama silindikce geliyo. Bi de yogun bir kanama degil rengi de bi tuhaf.suan durdu gibi ama yerlesme gibi gelmedi bana. Benim 5.gun emriyosu cunku coktan yerlesmis olmasi gerekmez miydi. Bi de goguslerim sondu biliyorsun, gerci sen benim de oyle diyorsun ama bilemiyorum kisabah ola hayrola diyorum. Sahi 22 sinde adet olmuştum. 5haziranda da yumurtalar toplandi,bu durumda ne zaman adet olacagim bir fikri olsn var mi?

Canım benımde 5. Gün embriyosuydu ve 9. Gunde dahıl akıntısız lekesız gunum olmadı su andada hamıle gozuktugume gore semekkı yerlesme surebılıyor.benımkısı siyaha donuk kahve gelmeye baslamıstı 9. Gun , 2 damlada kan gelmıs geliş o geliş 2 gundur cok sukur tertemız , bugun de kan tahlılım 2 ye katlamıs cok sukur artık keseye , benım goguslerım belkı 6 gundur sönük onu kafaya takma ,

He bide normalde kac gunde bır adet oluyorsan ona gore hesapla bence tarıh degısmez canım ama kanama dedıgın , benım yasadıgım koyu kahverengı akıntıysa , bence Allah ın ıznıyle hamılesın

He bide normalde kac gunde bır adet oluyorsan ona gore hesapla bence tarıh degısmez canım ama kanama dedıgın , benım yasadıgım koyu kahverengı akıntıysa , bence Allah ın ıznıyle hamılesın
Yükselmiş miiiii! Allah bebisin kokusunu almani da nadip etsin insallah.sen icime su serptin. Benim de cok azicik pembeydi sonra kahve rengiydi. Simdi tik yok insallah yarin guzel haberler aliriz. Tup bebekte adet tarihi degismiyorsa benim daha birkacgunum var ozaman. Ayyy simdi ne desem laf . Mecbur yarini bekleyecegim

Canım tabıkı Allah bılır olumsuzuda düşün ama ben senden cok ımıtlıyım , ınsallah güzel haberler verıceksın yarın eğer rengi koyu kahve acık kahve yada o tonlardaysa hıc korkma yarın guzel haberlerını beklıyorum

Benım bugun 11. Gundu doktorun soyledıgı tahlıl gunu 229 cıktı cok sukur , doktor banada coraspını bırak dedı sadece progestan ve vitamıne devam edıcem , 10 gın sonrarada keseye gelirsin dedi

Ay ne güzel canım ya inşallah bende önce değerinin katlandığını sonra keseyi görürum

Aranizda 5 gun emriyosuolan var mı?

Benim de 5. Gün embriyosu canim

Ay kanama deyince bende şakır şakır zannettim kız ?? Böyle bahsettiğin gibi adet kanaması mı olur ? Yarın ola hayrola
Bazen ufak bi düşük tehlikesi olduğunda da ufak kanamalar olabilir
Ayağını uzat otur cnm bi de progesteronunu ihmal etme

Kızlar siz transfer sonrası neler kullanıyorsunuz ?

Ben günde 2 tane crinone jel (progesteron)
Günde 3 tane estrofem tablet ( östrojen hormonu)
Coraspin
Folbiol
Oskapar ( göbekten pıhtı önleyici iğne)

Herkes bu tutunma kanamasını yaşıyor mu? Benim bugün 7 günüm herhangi bir leke yada kanama yoktur
Canim ,benim arkadaslarin çoğu belirtisiz kanamasiz hamile kaldi,sen icini ferah tut. Gerci bu aksam bunu ben mi diyorum inanamiyorum kendime.bu aksam kafam karisik azcim ama senin de test gunune az kalmis haa gayret

Coraspin
Folbiol
Bi de çatlatma iğnesi vurunuyorum
1. Transferden sonraki gün
Diğeri
Transferden 4 gün sonra bir diğeri de transferden 1 hafta sonra

Coraspin
Folbiol
Ben de aynisini kullaniyorum ama
oskapar kullanmiyorum bir de
Estrofem kalcaya bant olarak yapistirilanlardan kullaniyorum
Crinone den de gunde 1 tane kullaniyorum.
Bu arada kac yasindasin sizde infertilite sebebi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…