• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar kontrolden geliyorum bugün iğneleri başlayalı 7 gün oldu doktor 5 yumurta var dedi arkadan gelenler küçükmus artı büyüklerin çatlamaması için de ayrı bir ıgne verdi 5 yumurta nasıl sizce pazartesi tekrar gidecem
Anne olmak için 1 yumurta bile yeter canını sıkma benim 5 tane olgun yumurtam olsa sevinçten göklere uçardım herhalde. önemli olan kaliteleri benim son tedavimde 2 tane yumurtam oluşmuştu ancak kaliteleri düşüktü ve sonuç negatif oldu. pozitif düşün pozitif olsun, daha önce fsh hormununa bakıldı mı yaşın kaç

Ayy hadi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada beni hastaneden aradılar. 13 yumurta toplamışlardı 6 sı olgunmuş 5 i döllenmiş gelişimlerini sürdürüyorlarmış. Muhtemelen pazartesi transfer yapılacak
ne güzel darısı bana inşallah 13 gibi rakamları bende görürüm inşallah ben adet olmayı bekliyorum

Canım benim yumurta rezervi azalma var erken menapoz , bir daha verilmişti iğne ama başka bir iğne verdi gonal f le devam ettim sanırım
benimde problemin erken menopoz. sanırım pozitif sonuç aldın tebrik ediyorum. kaç tane yumurtan oluştu. kaliteleri nasıldı. kaçıncı gün embriyosuydu. birde hangi ilaçları kullandın..

ne güzel darısı bana inşallah 13 gibi rakamları bende görürüm inşallah ben adet olmayı bekliyorum
inşaallah canım. Rakam iyi bakalım sonuç ne olacak

evet öyle yazıyor teşekkür ederim bilgi için
rica ederim. Ama bence iftardan hemen sonra da vurabilirsin iğnelerini. Ben saat 10 da vurmuştum. Hemşirelerin pek hoşuna girmemişti ama ancak o saatte müsait olmuştum ilk gün. Sonra da öyle devam ettim.

Anne olmak için 1 yumurta bile yeter canını sıkma benim 5 tane olgun yumurtam olsa sevinçten göklere uçardım herhalde. önemli olan kaliteleri benim son tedavimde 2 tane yumurtam oluşmuştu ancak kaliteleri düşüktü ve sonuç negatif oldu. pozitif düşün pozitif olsun, daha önce fsh hormununa bakıldı mı yaşın kaç
34 yaş fsh bakilmisti herhangi bişey yok denilmisti ilk tedavi olduğu için biraz tedirginlik var 10 ve yukarı yumurta oluşmuş olar var ama doğru önemli olan kaliteli olmasi inşallah olacak hayırlısıyla

benimde problemin erken menopoz. sanırım pozitif sonuç aldın tebrik ediyorum. kaç tane yumurtan oluştu. kaliteleri nasıldı. kaçıncı gün embriyosuydu. birde hangi ilaçları kullandın..

Yani ben hala kendimi pozitif almış gibi göremiyorum 9. Gün değerin 44 pazartesi tekrar edicez bakalım

İlaçlar gonal f 375. Menapur enjeksiyon, estradiol tb. Son üç gün kala da orgalutran eklendi canım bir de sabah akşam bir çorba kaşığı soğuk press keçi boynuzu pekmezci içtim ilk defa yedi yumurta oluştu beşi dollendi. Dolerim sen dollenen yumurtalarinda çift rakamları görürsün ve hepsi kaliteli olur

Kaçıncı denemen bu? Daha önce kaç yumurta oluşuyordu

Cemremm canım sakın idrar testine kafayı takma sende bakmıssındıe forumlara idrarda cıkmayan cok var .hayırlı sonucunu beklıyoruz ınsallah ne Aman yaptırıcaksın
Canim zaten kanamam başladı, tahlile yarin gitmeye karar verdik hem test gunum cumartesi. Esim inanilmaz üzüldü.ilk gordugumde lekelenmedi sandim ama 9. 10. Gunude de lekelenme olmaz bence.bu arada benim 5. Gun emriyosuydu sma ise yaramadi.

Canım sana bişey diyim,
Ben kendi oğlumda moralim öncedem bozulmasn diye idrar kan hiçbir türlü testi test tarihimden önce yapmamıştım... Ama ukteydi içinde çift çizgi görmek.. Neyse test günü gelmişti ve haberler müthişti hcg 470 çıkmıştı hemen eczaneden gebelik testi aldım dünya gözüyle bi çift öizgi göriiim diye sonuç senin desiğin gibi tırt ... Aradan 1 saat geçti çöpe attığım teste birdaha baktım ikinci çizgi mikroskopla görülcek kadar silikti... Rahat ol tatlım senden de güzel haberler gelecek inşallah
Oyyyy canimsin, içimi ısıttın, ama sanirim adet oldum goguslerim tamamen sondu ve kanamam basladi. Gerci hala tam bir sokulme yook ama sanmiyorum artik. Hayirlisi olsun. Yarin test gunum. Ama idrar testi bizi her sonuca alistirdi , beklentimiz buyuk degil. Pozitif olursa supriz olur. Iyi ki idrari yapmisim esimi yarin negatifi girunce mumkun degil toparlayamazdim. Bugun onu aglarken gordum icim yandı:(((

Oyyyy canimsin, içimi ısıttın, ama sanirim adet oldum goguslerim tamamen sondu ve kanamam basladi. Gerci hala tam bir sokulme yook ama sanmiyorum artik. Hayirlisi olsun. Yarin test gunum. Ama idrar testi bizi her sonuca alistirdi , beklentimiz buyuk degil. Pozitif olursa supriz olur. Iyi ki idrari yapmisim esimi yarin negatifi girunce mumkun degil toparlayamazdim. Bugun onu aglarken gordum icim yandı:KK43:((
Aaahh arkadaşım, geçecek bu üzüntülü günler her gecenin sabahı var
Bize yakışan isyan etmememk herşeye şükretmek Allah eşine ve sana uzun ömürler versin... Gün gelir burdan müjdeli haberler de verirsin
Allaha emanet olun canım

Canim zaten kanamam başladı, tahlile yarin gitmeye karar verdik hem test gunum cumartesi. Esim inanilmaz üzüldü.ilk gordugumde lekelenmedi sandim ama 9. 10. Gunude de lekelenme olmaz bence.bu arada benim 5. Gun emriyosuydu sma ise yaramadi.
ilaç kullanırken adet olunur mu benim bildiğim olunmuyordu siz gidin ve kan verin alalhım size tedavisiz bebişler nasip etsin yüzünüzü güldürsün tez zamanda...

Canımm ınsallah pozıtıf sonuc sana suprız olur cok mutlu olurum bende , kanaman derken yogun bır kanama degılse korkma, 9. Gunumde benımde 2 3 damla kanamam geldı , yerleşme bitti dıye dusundum cunku 2 gundur kesıldı cok sukur senınde kesılırse bılkı yerlesme kanamasıdır , dua edıcem sana

Canımm ınsallah pozıtıf sonuc sana suprız olur cok mutlu olurum bende , kanaman derken yogun bır kanama degılse korkma, 9. Gunumde benımde 2 3 damla kanamam geldı , yerleşme bitti dıye dusundum cunku 2 gundur kesıldı cok sukur senınde kesılırse bılkı yerlesme kanamasıdır , dua edıcem sana

Benim de dün ve bugun damla şeklinde kananamam oldu dr mu aradım hemen clexan kullanıyordum onu hemen kesmemiş söyledi inşallah bir sorun olmaz

Benim de dün ve bugun damla şeklinde kananamam oldu dr mu aradım hemen clexan kullanıyordum onu hemen kesmemiş söyledi inşallah bir sorun olmaz
Benım bugun 11. Gundu doktorun soyledıgı tahlıl gunu 229 cıktı cok sukur , doktor banada coraspını bırak dedı sadece progestan ve vitamıne devam edıcem , 10 gın sonrarada keseye gelirsin dedi

Aaahh arkadaşım, geçecek bu üzüntülü günler her gecenin sabahı var
Bize yakışan isyan etmememk herşeye şükretmek Allah eşine ve sana uzun ömürler versin... Gün gelir burdan müjdeli haberler de verirsin
Allaha emanet olun canım
Aslaaaa isyan etmiyoruz. Inaniyorum ki Allah hakkımızda daha iyisini nasip edecegi icin bunlari yasatiyor.esim gecen sene cok agir bir kaza gecirdi ve ciddi hasarlar kaldi . Morale ihtiyaci vardi kendini cok kaptirdi sadece. Ama simdi kendine geldi. Suan hayatta olmasi bile tarifsiz bir mutluluk. Oyleeee isteeee dertlestim:)

Back