2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar bende bu ayın 26 sında adet olacağım onu bekliyorum tedavi için Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Amin canim Raabim sanada cumlemizede nasip etsin bu duyguyu ,hosgeldin aramiza

Hosgeldın canım tedavın hayırlara vesıle olaun bebeklerını kucagına almayı nasıp etsim Raabbım ınsallah.ilk denemenmi sorun neydi
hoşbuldum canım amin inşallah cümlemizin hayırla sonuçlanır inşallah tedavieleri ve bebişlerimizi almak nasip olur inşallahilk tüp denemem canım 4 kere aşımama olmuştum iki klomenle ıkıde ıgnelı hersey normalken olmadı 6 yılı bıtırdım evliliğimde ve anca tüp bebek yapmak nasıp oldu inşallah ilk ve son olur

Arkadaşlar herkese hayırlı Ramazan'lar transfer işlemi sonrası Oruç tutuyormusunuz merak ettim ben tutmak istiyorum da
ben doktorumla konustum daha dun transfer oldugum ıcın doktorum dedıkı ılk zamanlar pek ıstemiyoruz tutmayı ama kımseye tut veya tutma deme luxumuz yok dedı he peki dedim bende zaten kullandıgım ılaclarım vardı 3 gun tutmayacam bakalım borcumuz borç olsun bebişlerimiz olsunda yeterki

Arkadaşlar herkese hayırlı Ramazan'lar transfer işlemi sonrası Oruç tutuyormusunuz merak ettim ben tutmak istiyorum da
benim transferimin ilk günleri orucun son günlerine denk gelecek ama sanırım tutmayacağım Rabbim affetsin nasılsa borç haneme yazılacak yavruma kavuştuktan sonra borçlarımı eda ederim diye düşünüyorum. Rabbim sağlık sıhat versin

Hayirli ramaAnlar canim , benim bugun 10. Gunum kan tahlil sonucum pozitif oldugu icin ben tutmadim .sende bjr doktoruna sor istersen alman gereken ilaclar var cunku , hepsini ardarda almak senin icin sorun teskil edermi kacinci gunundesin , eger daha cok yeniyse bence borclan tutunma asamasinda bol bol et havuc suyu ananas yedim ben

Canım benim transfer sonrası 6.günüm 2.gün embriyosu iki tane transferi oldu bi garip hissediyorum ama gebelik oluşmuşsa hangi gün semptomlar hissedilıyor ki yani embriyo kaç günlük iken

Canım hayırlı olsun benim de dün oldu transferim inşallah sıkı sıkı tutunur cümlesi .. 29 u dimi test tarihin ?

Canım benim dualarımız seninle .. Allah cc. OL emrini inşallah en kısa zamanda sizler için de verir... Ama inan gün olur çocukların olur bakar da şaşırırsın inanamazsın bile... Nasıl oldu ne zaman büyüdüler diye ... Sabır

Yaaa kızlar ben koştura koştura ramazanda tüp bebek yaptırmaya gittim ki orucumu tutabileyim diye... Dün doktorum kesinlikle yasakladı zaten günde üç tane içtiğim bi östrojen hapımda var... Siz tutuyomusunuz ? Kendimi tutmadığım için çok kötü hissediyorum

Şuan kullandığın ilaçların var bu kadar emek verdin bu sene borcun olsun Allah nasip ederde Bebeğin olursa doğduktan sonra kaza yaparsın

Canım hayırlı olsun benim de dün oldu transferim inşallah sıkı sıkı tutunur cümlesi .. 29 u dimi test tarihin ?
ayyy kendime şafak saycak arkadaş buldum yaşasın DD 12 gun sonra test yap dediler 29 u olmalı ama 10 gun sonrada belli olurmus heralde burda okuduklarıma gore 5. gun transferi benımkı canım senınkı kaçıncı gun ... İnşallah tutuncak bebişlerimiz bizeee hepimize ya senın de ılk denemenmı

Yok canım benim 3. Gün transferi 1 oğlum var 4 yaşında ..oğlumda tüp bebekti...
5. Gün teansferinin şansı daha yüksek canım
Mutlu haberlerini bekliyoruz canım

Hayirli ramazanlar arkadaşlar benimde bugün transferimin 5. günü bende oruç tutmadim ne olur ne olmaz belli olmaz çünkü rabbim hepimizin göbislerini doldursun inşallah
Mrb sizinle aynı transfer olmusuz sanırım benimde 5. Gün bugün bende oruca niyet etmedim test günü ne zaman benim 23de

Allah bagıslasın canım oğlusunuda göbüşündekini de inşallah oğluna hayırlı kardes sızede hayırlı evlat olur ... Olsun biz üçe beşe bakmadan senle beraber bebiş yapcas banene :) inşallah tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…