- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Hayırlı olsun Reyyan87 sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu güzel ayda dediğin gibi bol dualı bol bebişli geçerhayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dualı ve bol bebişli bol şükürlü bir ramazan dilerim selam ve dua ile kalın
MaşAllah canım ilk hamisimizsin inşAllah rabbim sirayla buraya haberlerimizi yazmayi nasip eylesinKızzzlarrrr benim transferden sonra 10. Günüm yarındı hiç idrar testi yapmamıştım.eşim bugün sabah dayanamadı hastaneye gittik kan verdim ve sonuç pozitifff betahcg 109.7 çıktı acayip oldum hala inanamıyorum.cuma günü bidaha gideceğiz test tekrarlanacak değerin 2 ye katlaması gerek.10 seneden sonra mevlam bizi de sevindirdi inşallah sonuna kadar hep böle devam eder.burdaki kader arkadaşlarım hepiniz içinde hep dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsinn.Asla umudunuzu yitirmeyin herşey Kudreti sonsuz Rabbimin elinde O nun katında olmaz diye bişey yok.
Daha iyiyim cok sukur, toparladim sayilir. Ekonomik durumumuza gore yine regli oldugimda yeniden baslayabilirim yada diger ayada birakabilirimmormenekse0101 canım nasılsın toparladin mi kendini? Ne karar verdin? Merak ettim
Daha iyiyim cok sukur, toparladim sayilir. Ekonomik durumumuza gore yine regli oldugimda yeniden baslayabilirim yada diger ayada birakabilirim
Canimm tebrik ediyorum seni sonucun cok guzel , 2 embriyomuydu canim ? Benim 9. Gun degerim 123 bakalim pazartesiden beri 3 katlamis, cumakızlar sonuç 447 nasıl sizce
Tebrikleeeerkızlar sonuç 447 nasıl sizce
İnsallah canim ya cok tesekkurler , degerimBi önceki tüp bebek denememde degerlerim düşüktü ve kahverengi akıntılarım gün geçtikçe artmıştı banada hep normal dediler daha sonra kanla karışık gelmeye başlamıştı ve daha sonrası düşük yaptım. Yine de sen üstüne git. Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yaşamazsın.
Canim benimde oyle goguslerimin siskinliggi cok azalmisti ve hic bir degisme olmadi.ilk baslarda daha hassas oldugu halde simdi sönük, ama beya degerım hamıle oldugumu gosterıyor :))oyuzden sakın belırtı arama bulamazsın , benı lekelenmem dısında 4 gundur hıc bor belırtım yoktu .hee sadece ac kalınca uzun sure baş donmesı ve cabuk yoeulma varMerhaba canım. Bakınca degil ama dokununca bariz bir şişkinlik var. Kullandığım ilaclara bagli olarak da rahim kalinlasmis olabilir bilemiyorum ama hayra yormak istiyorum. Ama sanirim bosuna belirti ariyorum cunku goguslerimin siskinligi cok azaldi
Hayırlı Ramazanlar hepınızın huzur içinde oldugu güzel haberler aldıgı mutlu bır ramaZan ayı olsun :)hayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dualı ve bol bebişli bol şükürlü bir ramazan dilerim selam ve dua ile kalın
Cok sevindim cnm hayırlısı olsun bilgi verirsin ilk denemen mi kimde sorun vardı biraz anlatirsan umut olur bizekızlar sonuç 447 nasıl sizce
Bence erken ama yinede sen bilirsin transfer günü sayılmıyor diye biliyorum senin 7. Gün olabilirMerhaba güzel anne Adayları Ramazan'ımız hayırlı olsun.benim ayın 11 de transferim oldu yarın test yapsam çıkar mı acaba yarın8. Gün oluyor.bileyim tutmuş mu ona göre orucumu tutmak istiyorum
Merhaba hayırlı olsun mutlu haber ver inşallah sende bize diğer arkadaşlar gibi bizde beklemedeyizslm kızlarrrr günaydınnnnsonunda buldum sizi ... Hayırlı Ramazanlar olsun cümlemize inşallah bebişlerimize bu ayın yüzü suyu hürmetine kavuşuruzzz
Ben dün transferimi yaptırdım Allah ın izniyle iki denecikİnşallah tutunurlar bizlere
Canım evet arkadasın dedıgı gıbı 7. Gunun transferden sonrakı gun sayılıyor .hamıle olup olmadıgını anlamak ıcın cok erken.bu sekılde karar verme kesın bellı olsun ondan sonra orucu düşün .benım 7 gunde hayalet cızgı dedıklerı sey olusmustu dun yaptım 9. Gun ıkısıde kıpkırmızıydı , sende bence 9 da yapMerhaba güzel anne Adayları Ramazan'ımız hayırlı olsun.benim ayın 11 de transferim oldu yarın test yapsam çıkar mı acaba yarın8. Gün oluyor.bileyim tutmuş mu ona göre orucumu tutmak istiyorum
Hosgeldın canım tedavın hayırlara vesıle olaun bebeklerını kucagına almayı nasıp etsim Raabbım ınsallah.ilk denemenmi sorun neydislm kızlarrrr günaydınnnnsonunda buldum sizi ... Hayırlı Ramazanlar olsun cümlemize inşallah bebişlerimize bu ayın yüzü suyu hürmetine kavuşuruzzz
Ben dün transferimi yaptırdım Allah ın izniyle iki denecikİnşallah tutunurlar bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?