- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
teşekür ederim darısı size olsunCanimm tebrik ediyorum seni sonucun cok guzel , 2 embriyomuydu canim ? Benim 9. Gun degerim 123 bakalim pazartesiden beri 3 katlamis, cuma
Gunude insallah katlayarak devam eder.doktorun ne dedi canim bir daha kana baktir dedimi yoksa direk kese gormeyemi
Tebrikleeeer
Cok sevindim cnm hayırlısı olsun bilgi verirsin ilk denemen mi kimde sorun vardı biraz anlatirsan umut olur bize
Canim benim benim 5. Gun embriyosuydu , ben net ikinci cizgiyi 8. Gun gordum , 7. Gunde kanda pozitif cikti .seninde ustune 3 koyarsak 10. Gun ogrenebilirsin bence .hayirli haberlerini bekliyoruz insallahCanım benim transfer sonrası 6.günüm 2.gün embriyosu iki tane transferi oldu bi garip hissediyorum ama gebelik oluşmuşsa hangi gün semptomlar hissedilıyor ki yani embriyo kaç günlük iken
Senin 11. Gun degerindi dimi cnm cuma 13 olucak ?benimde yarin asil test gunum bakalimteşekür ederim canım cuma bir daha kan verecem değer güzel dediler 10 gün sonra kese için gel dediler canım benim oğlumda degerim 125 çıkmıştı bu neden fazla oldu dedim açıkçası korktum ama sorun yok belki donmuş emb. oldugu için yüksektir sen kese için ne zaman gideceksin inşallah güzel bir gebelik geçiririz canım.
teşekür ederim darısı size olsun
canım bizimki sebepsiz infertilite ve donmuş emb. darısı size olsun
Evet canım 10. Gün ama belki erken yaptirabilirim25 inde benim test günüm sana 10. Gün yaptır demişler o zaman
İnşallah canım Rabbim sana da Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinCanim benim benim 5. Gun embriyosuydu , ben net ikinci cizgiyi 8. Gun gordum , 7. Gunde kanda pozitif cikti .seninde ustune 3 koyarsak 10. Gun ogrenebilirsin bence .hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
canım 2 defa tahlil isteniyor başka istenmiyor sanırım tek emb. kan yanıltıcı oluyor bizim 2013 topiğinde arkdaş 83 ile ikiz doğurdu :) evet cuma 13. gün kese için kaç gün beklenecek sizde.Senin 11. Gun degerindi dimi cnm cuma 13 olucak ?benimde yarin asil test gunum bakalim
Kac cikicak , senin tek
Embriyo degilmi ozaman yuksek
Cikarsada ikizdir diye sevinmiyeuim :)seninde yuksek cunku .yarin ikimizde guzel haberler veririz insallah.benim
Cumadan sonra bir kere daha tahlil isterler herlade sinra kese canim
Canım doktorun bana dedıgı tarih yanı 11. Gun yarın zaten ,ben erken yaptım bıraz , oyuzden belkı pazartesı bır daha ister bakalım artık ben olsam senın yerinde haftaya cuma giderdim heralde xnmcanım 2 defa tahlil isteniyor başka istenmiyor sanırım tek emb. kan yanıltıcı oluyor bizim 2013 topiğinde arkdaş 83 ile ikiz doğurdu :) evet cuma 13. gün kese için kaç gün beklenecek sizde.
çok erken değil mi cuma bide sıkıdım canım alttan muayneden bide eşim de yanımda oluyor utanıyorum karından baksınlar istiyorum sen nasıl rahat edeceksen öyle kan ver bence sonucun gayet güzel maşallah.Canım doktorun bana dedıgı tarih yanı 11. Gun yarın zaten ,ben erken yaptım bıraz , oyuzden belkı pazartesı bır daha ister bakalım artık ben olsam senın yerinde haftaya cuma giderdim heralde xnm
bende niyetliyim canım heşeyi araya şıkıştırdım bir tuhaf oldu vallaKızlar hayırlı ramazanlar olsun herkese benimde bugün tüp bebek tedavide 6 günüm oruca niyetlendim ilaçları ve iğneleri iftardan sonra vurulacagim
ne güzel Rabbimumutlarımızı boşa çıkarmasın yavrularımıza kardeş nasip etsin. Senin problem neydi?Aynı yoldayız arkssaşım brnim de oğlum 4 yaşında dün de ikinciyi transfer oldum hakkımızda hayırlısı
Allah kabul etsin canım benim günde 3 hapım var diye dr müsade etmedi ama gerçekten çok üzgünüm tutamadığım içinKızlar hayırlı ramazanlar olsun herkese benimde bugün tüp bebek tedavide 6 günüm oruca niyetlendim ilaçları ve iğneleri iftardan sonra vurulacagim
canım adını söyle adınla dua ederim ben sanaCanlarım her birinize maşAllah hayirli haberlerinizi tez vakitde duyalim inşAllah. Rabbim hepimizi ve yavrucuklarida korusun. Kendinize cok dikkat edin. İlac kullaniyorsunuz, oruc tutmamaniz gerekiyorsa kendinizi zora sokmayin. Bu islemde yapilan emeklernize yazik.ne olur benide dualariniza katin
Canım eşimin spermi çok az o yüzden .. Sizin ?ne güzel Rabbimumutlarımızı boşa çıkarmasın yavrularımıza kardeş nasip etsin. Senin problem neydi?
bizdeki sorunda benim yumurta sayım az çünkü fsh yüksek halk dilinde erken yumurta yetmezliği erken menopoz deniliyor bende ilk denememi 2011 ekimde yaptırdım ne yazıkki negatif sonuç aldım. 2. denememi 3 ay sonrasında yaptırdım ve kızımı kucağıma aldım. 6 ay önce 3. tedavimi oldum ama ne yazıkki yumurta sayım 2 ve kaliteleri düşüktü tutunmadı. doktorum biesteron dhea verdi ve 6 ay sonra gel dedi. 6 ay doldu bu ay adet olmayı bekliyorum.Canım eşimin spermi çok az o yüzden .. Sizin ?
Biz ikinci denemde oğlumuzu kucakladık.. Darısı tüm isteyenlere inş
ben niyetliyim ancak adet olunca oruç bitecek benim için iğne kullanırken de daha önceki tedavilerimden biliyorum doktorum hep saat 18.00 den önce iğnelerini vurdur dediği için oruca devam edemeyeceğim. Rabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallahBenimde günde 3 hap var ve 2 ıgne var hemşire ye sordum hapları akşam alabilirmiyim diye oda olur dedi gerçi yarın kontrol var yarın tutmayacagim bide doktora sorarım bakalım o ne diyecek
Hadi hayırlısı cnm allah yumurtanın bereketini artırsın sevinçli haberlerini bekliyoruzbizdeki sorunda benim yumurta sayım az çünkü fsh yüksek halk dilinde erken yumurta yetmezliği erken menopoz deniliyor bende ilk denememi 2011 ekimde yaptırdım ne yazıkki negatif sonuç aldım. 2. denememi 3 ay sonrasında yaptırdım ve kızımı kucağıma aldım. 6 ay önce 3. tedavimi oldum ama ne yazıkki yumurta sayım 2 ve kaliteleri düşüktü tutunmadı. doktorum biesteron dhea verdi ve 6 ay sonra gel dedi. 6 ay doldu bu ay adet olmayı bekliyorum.
Amin Ben ilk kez deniyorum bana şu saatte vurulacaksin demediler bende akşam 9 9.30 gibi vuruluyorum iğneleriben niyetliyim ancak adet olunca oruç bitecek benim için iğne kullanırken de daha önceki tedavilerimden biliyorum doktorum hep saat 18.00 den önce iğnelerini vurdur dediği için oruca devam edemeyeceğim. Rabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?