• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızzzlarrrr benim transferden sonra 10. Günüm yarındı hiç idrar testi yapmamıştım.eşim bugün sabah dayanamadı hastaneye gittik kan verdim ve sonuç pozitifff betahcg 109.7 çıktı acayip oldum hala inanamıyorum.cuma günü bidaha gideceğiz test tekrarlanacak değerin 2 ye katlaması gerek.10 seneden sonra mevlam bizi de sevindirdi inşallah sonuna kadar hep böle devam eder.burdaki kader arkadaşlarım hepiniz içinde hep dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsinn.Asla umudunuzu yitirmeyin herşey Kudreti sonsuz Rabbimin elinde O nun katında olmaz diye bişey yok.
MaşAllah canım ilk hamisimizsin inşAllah rabbim sirayla buraya haberlerimizi yazmayi nasip eylesin

Daha iyiyim cok sukur, toparladim sayilir. Ekonomik durumumuza gore yine regli oldugimda yeniden baslayabilirim yada diger ayada birakabilirim

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım, en önemlisi kendini hazır hissetmen. Soğuk pres keçi boynuzu sabah akşam bir çorba kaşığı içmeni tavsiye ederim. Etkisi oluyor mu bilmem ama bana biri söylemişti ve bende yumurta rezerv azlığı olmasına ragmen iki ay düzenli kullandım ve 10 yumurta gelişti 7 si kaliteliydi, nasıl olsa vücuda pekmezin bir zarari olmaz, denemkde fayda var diye dusunuyorum

kızlar sonuç 447 nasıl sizce
Canimm tebrik ediyorum seni sonucun cok guzel , 2 embriyomuydu canim ? Benim 9. Gun degerim 123 bakalim pazartesiden beri 3 katlamis, cuma
Gunude insallah katlayarak devam eder.doktorun ne dedi canim bir daha kana baktir dedimi yoksa direk kese gormeyemi

Bi önceki tüp bebek denememde degerlerim düşüktü ve kahverengi akıntılarım gün geçtikçe artmıştı banada hep normal dediler daha sonra kanla karışık gelmeye başlamıştı ve daha sonrası düşük yaptım. Yine de sen üstüne git. Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yaşamazsın.
İnsallah canim ya cok tesekkurler , degerim
Yuksek ama 2 gunde 3 e katlamis belki yerlesmedir diyorum ama cuma gunu gahlil sonucunu haber verirken gekrar soyleyecem cunku benim israrla aramamdan dolayi dusuk onleyici yagli igne verdi onu vurdurdum zaten gerekirse haftada bir sanirim , olmadi haftaya bir daha vurdururum ama indallah gerek kalmadan kesilir

Merhaba canım. Bakınca degil ama dokununca bariz bir şişkinlik var. Kullandığım ilaclara bagli olarak da rahim kalinlasmis olabilir bilemiyorum ama hayra yormak istiyorum. Ama sanirim bosuna belirti ariyorum cunku goguslerimin siskinligi cok azaldi
Canim benimde oyle goguslerimin siskinliggi cok azalmisti ve hic bir degisme olmadi.ilk baslarda daha hassas oldugu halde simdi sönük, ama beya degerım hamıle oldugumu gosterıyor :))oyuzden sakın belırtı arama bulamazsın , benı lekelenmem dısında 4 gundur hıc bor belırtım yoktu .hee sadece ac kalınca uzun sure baş donmesı ve cabuk yoeulma var

hayırlı ramazanlar arkadaşlar bol dualı ve bol bebişli bol şükürlü bir ramazan dilerim selam ve dua ile kalın
Hayırlı Ramazanlar hepınızın huzur içinde oldugu güzel haberler aldıgı mutlu bır ramaZan ayı olsun :) ;)

Hayırli ramaaznlar canlarim, inşAllah tuttugumuz oruclar ve ettigimiz dualar kabul, yaptiğımiz ibadetler makbul olir. Rabbim dermansiz dert vermesin. Tez vakitde hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin İnşAllah . ne olur banada dualarinizda yer verin, umudum soldu bu ay, insAllah diger ay bende hayirli haberlerimi verebileyim. Yanan yuregime su serpeyim .

Merhaba güzel anne Adayları Ramazan'ımız hayırlı olsun.benim ayın 11 de transferim oldu yarın test yapsam çıkar mı acaba yarın8. Gün oluyor.bileyim tutmuş mu ona göre orucumu tutmak istiyorum
Bence erken ama yinede sen bilirsin transfer günü sayılmıyor diye biliyorum senin 7. Gün olabilir

slm kızlarrrr günaydınnnn :D sonunda buldum sizi ... Hayırlı Ramazanlar olsun cümlemize inşallah bebişlerimize bu ayın yüzü suyu hürmetine kavuşuruzzz
Ben dün transferimi yaptırdım Allah ın izniyle iki denecik :D İnşallah tutunurlar bizlere

slm kızlarrrr günaydınnnn :KK70: sonunda buldum sizi ... Hayırlı Ramazanlar olsun cümlemize inşallah bebişlerimize bu ayın yüzü suyu hürmetine kavuşuruzzz
Ben dün transferimi yaptırdım Allah ın izniyle iki denecik :KK70: İnşallah tutunurlar bizlere
Merhaba hayırlı olsun mutlu haber ver inşallah sende bize diğer arkadaşlar gibi bizde beklemedeyiz

Merhaba güzel anne Adayları Ramazan'ımız hayırlı olsun.benim ayın 11 de transferim oldu yarın test yapsam çıkar mı acaba yarın8. Gün oluyor.bileyim tutmuş mu ona göre orucumu tutmak istiyorum
Canım evet arkadasın dedıgı gıbı 7. Gunun transferden sonrakı gun sayılıyor .hamıle olup olmadıgını anlamak ıcın cok erken.bu sekılde karar verme kesın bellı olsun ondan sonra orucu düşün .benım 7 gunde hayalet cızgı dedıklerı sey olusmustu dun yaptım 9. Gun ıkısıde kıpkırmızıydı , sende bence 9 da yap

slm kızlarrrr günaydınnnn :KK70: sonunda buldum sizi ... Hayırlı Ramazanlar olsun cümlemize inşallah bebişlerimize bu ayın yüzü suyu hürmetine kavuşuruzzz
Ben dün transferimi yaptırdım Allah ın izniyle iki denecik :KK70: İnşallah tutunurlar bizlere
Hosgeldın canım tedavın hayırlara vesıle olaun bebeklerını kucagına almayı nasıp etsim Raabbım ınsallah.ilk denemenmi sorun neydi

Back