- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
Hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi birbirimize veririz.23 haziranda benimkisi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi birbirimize veririz.23 haziranda benimkisi:)
Canım ya onun için hemşireler seni uyarmadımı kabız olmamak önemli çünkü beni acayip tenbihlemişlerdi neler yemeliyim yememeliyim listelemişlerdi ben olmadım çok şükür ama bol bol kayısı yedim hem kurusunu hem tazesini bende ceviz etkili olur yedikten sonra üzerine bol su içtimmi çok etkili olurKabızlık yaşayan var mı arkadaşlar? Benim 12sinde transferim oldu. 5. Gün bugün. 2 gündür mahvetti beni
Günaydin kizlar dun 3kontrol icin doktora gittik. Ve ben yumurta toplama tarihini ögrenmeyi beklerken azin son sadece 2yumurtamin buyudugunu ve bu sekildr bu yasta yetersiz buldugunu soyledi doktor.igne tedavisini durduruk. Yani bu sy tüp bebek sürecim iptal oldu. Öyle cok agladimki, umutlarim hayallerim basima yikildi. Vardir bundada bir hayir. Nasipten ötesi yok. Bir dahaki regl tarihinde gel daha yuksek dozlar ile yeniden başlarız dedi doktorum. İnanin sadece iki yumurta olgunlaşmıs dedikden sonra kulaklarim birsey duymaz oldu. Ben cok istiyorum evlat sahibi olabilmek ama imtahan oluyorum. Artik biraktim akisina, ben bu ay dinleneyim diorum.ama esim vakit kaybetmeyelim diyor. Cok kararsizim. Üzgünüm ve en önemlidi cok yiprandim.
Rabbim bizlere yardim eylesin, rabbim tez vakitde her birimizi hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Yavrularimiz sikica tutunsun, birakmasinlar bizi. Hic birimiz evlat ile imtahan olmayalim inşAllah. Umarim hersey cok guzel olur, üzülmeyiz umudumizu yirirmeyiz. Kader arkadaşlarim hepinizi cok seviyorum inşAllah tez vakitde hayirli hamis haberleriyle dolar sayfam
Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızzzlarrrr benim transferden sonra 10. Günüm yarındı hiç idrar testi yapmamıştım.eşim bugün sabah dayanamadı hastaneye gittik kan verdim ve sonuç pozitifff betahcg 109.7 çıktı acayip oldum hala inanamıyorum.cuma günü bidaha gideceğiz test tekrarlanacak değerin 2 ye katlaması gerek.10 seneden sonra mevlam bizi de sevindirdi inşallah sonuna kadar hep böle devam eder.burdaki kader arkadaşlarım hepiniz içinde hep dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsinn.Asla umudunuzu yitirmeyin herşey Kudreti sonsuz Rabbimin elinde O nun katında olmaz diye bişey yok.
Çok güzel canım tebrik ederim.kızlar sonuç 447 nasıl sizce
Süper sonuç bence hayırlı olsun tebrik ederim MAŞALLAH. Benim oğlumda da 470 dikızlar sonuç 447 nasıl sizce
ay ne güzel benim oğlum 1. gün 125 ti bunu görünce bir afalladık :) teşekür ederimÇok güzel canım tebrik ederim.
Süper sonuç bence hayırlı olsun tebrik ederim MAŞALLAH. Benim oğlumda da 470 di
hayırlı olsun rabbim yar ve yardımcınız olsunKızlar bugün ben de transfer oldum 3. Gün 8 hücreli bir embriyo .. 29 haziran test günüm.. Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin .. Olmayanlara da en kısa zamanda
Müjdeli haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun cnmMerhaba bende 12 Haziran da transfer oldum bekleme sürecindeyim benimle aynı duyguları yaşayanlara destek olmak güzel olacak
Herkese mutlu haberler diliyorum
Vallaben ilk gebeliğimde Allah razı olsun annemden kendimi hiç yormamıştım bol istirahat ve duaPozitif sonuç alan hanımlar nelere dikkat ettiniz bizimle paylaşırmısınız :)
valla ne dikkat etmesi canım çıkıyor oğlum var daha küçük 15 aylık al koy yatır ev süpür gece kalk ben nasıl 11 gün geçti anlamadım sadece transferden sonra 1 gün eşim baktı oğlana o kadar ertesi gün seçim vardı görevli gitti biz bu sürede her gün 1 saat parka gittik gezdik tozduk siz bana uymayın ama çokta kendinizi dinlemeyinPozitif sonuç alan hanımlar nelere dikkat ettiniz bizimle paylaşırmısınız :)
Teşekkürler canımCanım ya onun için hemşireler seni uyarmadımı kabız olmamak önemli çünkü beni acayip tenbihlemişlerdi neler yemeliyim yememeliyim listelemişlerdi ben olmadım çok şükür ama bol bol kayısı yedim hem kurusunu hem tazesini bende ceviz etkili olur yedikten sonra üzerine bol su içtimmi çok etkili olur
Zormuş senin ama çok şükür güzel sonucu almışsın :)valla ne dikkat etmesi canım çıkıyor oğlum var daha küçük 15 aylık al koy yatır ev süpür gece kalk ben nasıl 11 gün geçti anlamadım sadece transferden sonra 1 gün eşim baktı oğlana o kadar ertesi gün seçim vardı görevli gitti biz bu sürede her gün 1 saat parka gittik gezdik tozduk siz bana uymayın ama çokta kendinizi dinlemeyin
Vala bende şuan öyleyimde bakalım herşey Rabbimden.Vallaben ilk gebeliğimde Allah razı olsun annemden kendimi hiç yormamıştım bol istirahat ve dua
Dua ederdim bol bol
canım ben oğluma hamileykende üstüme almadım kimseye demedik hala da kimse bilmiyor yoksa her kafadan ses çıkar canım milletimi dinleyimZormuş senin ama çok şükür güzel sonucu almışsın :)
Doğru sen de haklısın canım :)canım ben oğluma hamileykende üstüme almadım kimseye demedik hala da kimse bilmiyor yoksa her kafadan ses çıkar canım milletimi dinleyim