2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Allah yardımcımız olsun canım

Benim 3. Gün transferi ve 2 embriyo transfer edildi

Iyi akşamlar hepinize... Hepimizin transferleri hayırlı olsun inşallah.
Kızlar transferimin 6. günü ve rahimde bir şişlik farkettim. Bu durum ilaçlardan mi siz de böyle mi? Çok merak ediyorum
Canım ben giç hissetmedım yanı bildiğin şişmi duruyor ? İstersen doktorundan bır bılgı al , sanada oyle gelmıs olabılır kafana takma sakın

canimm cok sevindim senin adina Allah tamamini erdirsin insallah cok mutlu oldum :)))beni biliyordun pazartesi 43 tu , bugun bir daha yaptirdim veeee 124 :))havalara uctun 3 kati artmis insallah ikiside benimledir, ama cumadanda korkmuhor degilim bakalim degerde nasik bir degisiklik olucak , benim kahverengiler hala kesilmiyor

Canım Allah yardımcın olsun inşallah değerin katlanır. Kahverengi akıntın artarsa doktoruna görün bence.

Canim neler yasamissiniz oyle ya bosu bosuna gecen koskoca bir zaman kaybi ..ama sizinde sinaviniz nasibiniz buymus demekki bak simdi cok umutlu bir trdavi surecine giriyorsun bence Allah in iznihle olmamasi icin bir neden yok ,gonlunu ferah tut Allah yardimcin olsun

Canım Allah yardımcın olsun inşallah değerin katlanır. Kahverengi akıntın artarsa doktoruna görün bence.
Canim cok yesekkur ederim, surekli soyluyorum normal olabilecegini soyledi ben cok kafama takinca ozaman igne yaptir dedi igne ismini unuttum ama dusuk tehlikesi icindi, bugunde yogun bir sekilde geldi , ama artik tutunma kanamasi degildir diye dusunuyorum , tutunmustur artik , bu neden kesilmiyor anlamiyorum , cuma gunu doktorun dedigi test gunum zaten haber verirken onuda soyleyecegim

Bi önceki tüp bebek denememde degerlerim düşüktü ve kahverengi akıntılarım gün geçtikçe artmıştı banada hep normal dediler daha sonra kanla karışık gelmeye başlamıştı ve daha sonrası düşük yaptım. Yine de sen üstüne git. Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yaşamazsın.

Canım çok mutlu oldum senin adına harika bir haber ama şu akıntıyi dr bir konuş bence allah korusun erken önlem almak iyi olur.

Canım ben giç hissetmedım yanı bildiğin şişmi duruyor ? İstersen doktorundan bır bılgı al , sanada oyle gelmıs olabılır kafana takma sakın
Merhaba canım. Bakınca degil ama dokununca bariz bir şişkinlik var. Kullandığım ilaclara bagli olarak da rahim kalinlasmis olabilir bilemiyorum ama hayra yormak istiyorum. Ama sanirim bosuna belirti ariyorum cunku goguslerimin siskinligi cok azaldi

Bende bugün bir karamsarim sanki tutmadı yine 8. Günüm bugün dakika sayıyorum artık geçsin şu zaman, ya aklıma birde idrar testi geliyor ama yapsam mi bilemiyorum

Canm allah yarımcın olsun ama ikinci çizgi çıkmazsa moralin şimdiden bozulur umudunu yitirme... Şöyle ki ;
Ben 12. Günde gidip kan testini yaptırmıştım oğlumda sonrada eve gelip idrar testi yapmıştım buna tağmen ikinci çizgi inanılmaz silikti.. BetaHCG 470 olduğu halde...

Canm yaaa ben tüp bebek gebeliği yaşamış biri olarak şunu diyebilirim ki "hiç belirti aramayın"
İnanın vücudunuzda olan değişikliklerin birçoğu tedavinin yan etki süreci allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…