- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
Ankara özel tüp bebek merkezinde. Ilkinde düşük yapmıştım. Bu sefer donmuş embriyo transferim oldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Emelingo hayırlısı olsun hangi tüp bebek merkezinde yaptınız denemelerinizi canım
İnş sevinçli haberlerini alırız bizi haberdar etmeyi unutma
Canım çok teşekkür ederim inşallah allahın izniyle tutar bi baslasaydik hayirlisyla günler geçmiyor çok hasretiz valla hamile olmayi o kadar hayal ediyorum ki hep ruyalarimda erkek bebek görüyorum ve benim çocuğum olarak yıllardır görüyorum inşallah allah herkese verirCanım oncelıkle tesavın hayırlı olsun ınsallah ,aşılama şansı dusekken neden vucuduna okadar hormon yukledı anlamıyorum keske dırek tüp bebege yonlendırseydı, canım bence senın ilk tüp denemende tutucak Allah ın ıznıyle , cunku cevremde erkekte bu tıp sorunlar oldugunda tüp bebekle halloluyor , Allah yolunu acık etsın ınsallahh
Hayırlı olsun bebeklerin sımsıkı tutunsun sana insallahBitti kızlar inanılır gibi değil. 2 embriyo transfer yapıldı. 7 taneden 2 tanesinin gelşimş durmuş. O nednele bugün yapmak istemişler. İlaçlarımı söylediler 29 hazirqn test günü. Darısı transfer bekleyen diğer arkadaşlara
Âmin . Şuanız hiçbirşey hissetmiyorum çok garipHayırlı olsun bebeklerin sımsıkı tutunsun sana insallah
Sağol canım. Hiç öyleymiş gibi gelmedi. AlışamadımHadi hayırlı olsunaksi ispatlanana kadar hepimiz birer gebeyix
Ikiz miiiiiiiiii bu fikri doktor söyleyene kadar hiç düşünmemiştik. Şimdi korkmuyoruz desem yalan olur. Çok zor olacak. Ama zevkli olacak sanırım.Oo ikizler gelcek inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
Hadi inşallah güzel sonuçlarını alırız arkadaşımkızlar kan verdim akşam çıkacak
inş canım hep beraber alalım güzel neticeleriHadi inşallah güzel sonuçlarını alırız arkadaşım
İnşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.inş canım hep beraber alalım güzel neticeleri
inşallah rabbim bu yolda olan herkese yar ve yardımcı olsun isteyen herkes anne olsun baba olsun aminnİnşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.
kızlar kan verdim akşam çıkacak
inşallah canımAyy hadi hayırlı haberler inşallah.
Amin canım inşallahinşallah rabbim bu yolda olan herkese yar ve yardımcı olsun isteyen herkes anne olsun baba olsun aminn
Bence kötü düşünme. Ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendikten bi kaç gün sonra idrar testi yapmıştım ve ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bence bekle boştan yere kendini üzmüş olursun daha belli olmaz.Bende bugün bir karamsarim sanki tutmadı yine8. Günüm bugün dakika sayıyorum artık geçsin şu zaman, ya aklıma birde idrar testi geliyor ama yapsam mi bilemiyorum
Canımmm çok sevindim Rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder.Kızzzlarrrr benim transferden sonra 10. Günüm yarındı hiç idrar testi yapmamıştım.eşim bugün sabah dayanamadı hastaneye gittik kan verdim ve sonuç pozitifff betahcg 109.7 çıktı acayip oldum hala inanamıyorum.cuma günü bidaha gideceğiz test tekrarlanacak değerin 2 ye katlaması gerek.10 seneden sonra mevlam bizi de sevindirdi inşallah sonuna kadar hep böle devam eder.burdaki kader arkadaşlarım hepiniz içinde hep dua ediyorum Rabbim hepimizi sevindirsinn.Asla umudunuzu yitirmeyin herşey Kudreti sonsuz Rabbimin elinde O nun katında olmaz diye bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?