- 31 Aralık 2014
- 227
- 284
- 33
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #2.201
İnsAllah canim sag olasin hep birlikteeHayırlı uğurlu olsun canım allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mormenekse0101 haberi okuyunca nasıl mutlu oldum inşallah miniğini kucağına sağlıkla al Allah'ım bizede böyle mucize verir inşallah ama bu ay dondurulmuş embriyolar ile deneyeceğim bakalım ilaç almaya başladım bugün herşeyin hayırlısıİnsAllah canim sag olasin hep birliktee
Amin amin amin
Allah razi olsun insAllah hepimizin yuzkeri gulsun hepimize rabbim saglikli sihatli salih evlat nasip eylesin, hayirlisiyla kucaklarimiza alalimMormenekse0101 haberi okuyunca nasıl mutlu oldum inşallah miniğini kucağına sağlıkla al Allah'ım bizede böyle mucize verir inşallah ama bu ay dondurulmuş embriyolar ile deneyeceğim bakalım ilaç almaya başladım bugün herşeyin hayırlısı
Yaa kızlar bu arada bu topikte gebe kalan ve gebeliği devam edenler... Gelişmeleri bizlerle paylaşsanız ne güzel olur .. Mesela en son ne zaman gittiniz kollar bacaklar göründümü ? Kaç haftalık oldunuz? Bizlere ışık olun
Oyyy maşallah onaaa .. Çok şükür canım yaaa rabbim cümle isteyenlere bu heyecan bu mutluluğu yaşatsın.. Meliha hn da hamile galiba geçen sanki öyle gördüm onu?Eki Görüntüle 1598491 kol bacak tam olarak görünmese de bebek şeklini almış gibiydi geçen cumartesi gittim tam 10 haftalık ti darısı en kısa zamanda sizlere inşallah
Daha gitmedim hiç meliha hanıma fatih beye devam ediyoruz şimdilik birkaç kontrol daha giderim sonra bakarız artık hamileyse başka doktor bulurum artik hulusi beyide öneriyorlar ondan randevu alırım artıkOyyy maşallah onaaa .. Çok şükür canım yaaa rabbim cümle isteyenlere bu heyecan bu mutluluğu yaşatsın.. Meliha hn da hamile galiba geçen sanki öyle gördüm onu?
Allah'ım acil şifalar versin bol bol dinlen canım kendini yorma,dualarım seninle.Kızlar mrb benim dün akşam pembe kanamam oldu. Soluğu hastanede aldık. Gece hastanedeydik serum iğne falan. Kesildi şimdilik. Evde dinleniyorum. Bebişim 3,8 cm kollarını bacaklarını hareketlerini gördük. Allahım onu bize bağışlasın. Dualarınızı bekliyorum.
Teşekkürler canımAllah'ım acil şifalar versin bol bol dinlen canım kendini yorma,dualarım seninle.
Senin bulantıların falan oluyomu canımTeşekkürler canım
Benim çok sıkıntılıydı da şimdi bi ilaç verdi doktor onun sayesinde yemek yiyebiliyorum 4 kilo verdim transferden itibaren.Evet canım oluyor. Bir kaç kez de kustum
en son geçen pazartesi gittim, ikiz başlamıştı gebeliğim pazartesi bir tanesinin gelişiminin durduğunu öğrendim. Zaten çok ama çok küçüktü. Diğer bebişim çok şükür tam haftasında gelişiyor. Hamilelik takviminde 10 hafta diyor ama 9. haftamdayım. Mide bulantıları, halsizlik çok fena. Üstüne bir de sıcaklar....Yaa kızlar bu arada bu topikte gebe kalan ve gebeliği devam edenler... Gelişmeleri bizlerle paylaşsanız ne güzel olur .. Mesela en son ne zaman gittiniz kollar bacaklar göründümü ? Kaç haftalık oldunuz? Bizlere ışık olun
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.Kizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Bende 2 kilo verdim canım. Benimde canım hiçbirşey istemiyor. Hemoglobini. Ve ferritinim çok düşük. Halsizlik kötü. Az kaldı inş. 3. Ay bitince geçecek inş. SabırBenim çok sıkıntılıydı da şimdi bi ilaç verdi doktor onun sayesinde yemek yiyebiliyorum 4 kilo verdim transferden itibaren.
Aynen az kaldı vala doktorum da beni böyle teselli ediyor. Bide sıcak işe git gel bile mahvediyor insanı.Bende 2 kilo verdim canım. Benimde canım hiçbirşey istemiyor. Hemoglobini. Ve ferritinim çok düşük. Halsizlik kötü. Az kaldı inş. 3. Ay bitince geçecek inş. Sabır
Ben sadece progestan ve estrofem kullanıyorum. Doktorum 14,15i gibi ara görüşelim keselim ilaçları dedi bende çok sıkıldım fitilin kokusundan ve akıntısındanKızlar peki progestan ilaçlarını bıraktınız mı?Drm p.Depot iğneyi bıraktırdı fitile devam o da sıcakta tahriş etmeye başladı. Bende 11. haftadaym çok kusma yok ama mide bulantısı var hatta artış var böyle böyle sabredecez işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?