• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Fitil beni çok yormaya başladı hayırlısı bakalım birde estrofemi kalp atışını duyunca bırak dedi Dr az kaldı kızlar 2 hafta daha dayanacaz...

Merhaba kızlar eşimin sperm sayısı düşük diye bir tüp bebek yaptırdım da negatif olmuştu ya embiriyolarim 1.sinif kalitede 5 .gün transferi doktorlar o kdr güzel haber verince tutmamisti ya zor günler gecirdim.sonra rahim filmi cekindim bayiltarak sağ tüpüm kapalı sol da yarisi kapalı 25 yaşındayım doktor dedi ki tüplerin agzinda sıvı olup Rahime akar embriyo tutmaz dedi Laparoskopi ameliyatı yapıp tuplerini rahimle olan bağlantısni kesecegiz dedi cok üzüldüm korktum hic bi zaman normal yolla hamile kalamiycam ama tek çaren bu dedi eşinin spermi düşük kalamazsin tüpün tıkalı zaten kalamazsin dedi kesmek en doğrusu dedi tamam dedim ameliyat 3150 biraz sıkıştık maddi açıdan temmuzda yaptik tüp bebeği daha yeni filmi de yeni cektirdik ya biraz dinleniyim toparliyim dedim eşimdende kromozom testi istedi onuda yapturacagiz ama sülalesinde herkesin çocuğu olmuş inşallah bisey cikmaz.benim de iki tane dondurulmuş embriyom var ameliyatı olduktan sonra onlardan birini koydursam olur mu şans ne olur iki tane birden olunca korkuyorum hem tutmaz diye öbürü dursun bida koyariz diye aranızda bnm durumumu yaşayan var mi arkadaşlar lütfen cvp yazın ne yapmalıyım sizce. Cok tesekkurler

Kızlar peki progestan ilaçlarını bıraktınız mı?Drm p.Depot iğneyi bıraktırdı fitile devam o da sıcakta tahriş etmeye başladı. Bende 11. haftadaym çok kusma yok ama mide bulantısı var hatta artış var böyle böyle sabredecez işte ..
Ben şuan progestan fitile devam ediyorum. Folik asit alıyorum. Birde bu hafta kan ilacına başladım hemoglobin ve demirim düşük.

Ben sadece progestan ve estrofem kullanıyorum. Doktorum 14,15i gibi ara görüşelim keselim ilaçları dedi bende çok sıkıldım fitilin kokusundan ve akıntısından :KK43:
Estrofermi bana çoktan bıraktırdı. Fitilin kokusu ve akıntısı benide bunalttı. Hatta bir kaç kez eksik koydum. Geçen kanamam olunca progestan kullanmana rağmen olması sıkıntılı dedi. Sen de sakın ihmal etme fitili koymayı.

Merhaba kızlar eşimin sperm sayısı düşük diye bir tüp bebek yaptırdım da negatif olmuştu ya embiriyolarim 1.sinif kalitede 5 .gün transferi doktorlar o kdr güzel haber verince tutmamisti ya zor günler gecirdim.sonra rahim filmi cekindim bayiltarak sağ tüpüm kapalı sol da yarisi kapalı 25 yaşındayım doktor dedi ki tüplerin agzinda sıvı olup Rahime akar embriyo tutmaz dedi Laparoskopi ameliyatı yapıp tuplerini rahimle olan bağlantısni kesecegiz dedi cok üzüldüm korktum hic bi zaman normal yolla hamile kalamiycam ama tek çaren bu dedi eşinin spermi düşük kalamazsin tüpün tıkalı zaten kalamazsin dedi kesmek en doğrusu dedi tamam dedim ameliyat 3150 biraz sıkıştık maddi açıdan temmuzda yaptik tüp bebeği daha yeni filmi de yeni cektirdik ya biraz dinleniyim toparliyim dedim eşimdende kromozom testi istedi onuda yapturacagiz ama sülalesinde herkesin çocuğu olmuş inşallah bisey cikmaz.benim de iki tane dondurulmuş embriyom var ameliyatı olduktan sonra onlardan birini koydursam olur mu şans ne olur iki tane birden olunca korkuyorum hem tutmaz diye öbürü dursun bida koyariz diye aranızda bnm durumumu yaşayan var mi arkadaşlar lütfen cvp yazın ne yapmalıyım sizce. Cok tesekkurler
İki embriyoyuda koydur tabiki canım şansın daha yüksek olur tutmayacağı varsa bir sonraki tedavidede tutmaz o embriyonu olmazsa mecburen yeniden başlarsınız yapacak bişey yok bak bana 2 kondu 1 tanesi tuttu

Estrofermi bana çoktan bıraktırdı. Fitilin kokusu ve akıntısı benide bunalttı. Hatta bir kaç kez eksik koydum. Geçen kanamam olunca progestan kullanmana rağmen olması sıkıntılı dedi. Sen de sakın ihmal etme fitili koymayı.
Yok hic ihmal etmiyorum sen de ihmal etme canim simdilik bi sıkıntın yok dimi.

Öncelikle çok gecmis olsun Allah en yakin zamanda nasip eder insallah. Bence ikisinide koydur bi tane koyunca digeride cozulecek zaten donmus embriyon kalmayacak benim öyle oldu. 2 tane donmus embriyom vardi teki transfer edildi. Digeri cozuldugu icin de tekrar dondurulmadigini soylediler. Senin de oyle olabilir hem 2 tanesi sansini yukseltir.

Öncelikle çok gecmis olsun Allah en yakin zamanda nasip eder insallah. Bence ikisinide koydur bi tane koyunca digeride cozulecek zaten donmus embriyon kalmayacak benim öyle oldu. 2 tane donmus embriyom vardi teki transfer edildi. Digeri cozuldugu icin de tekrar dondurulmadigini soylediler. Senin de oyle olabilir hem 2 tanesi sansini yukseltir.
Tamam cnm çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur

İki embriyoyuda koydur tabiki canım şansın daha yüksek olur tutmayacağı varsa bir sonraki tedavidede tutmaz o embriyonu olmazsa mecburen yeniden başlarsınız yapacak bişey yok bak bana 2 kondu 1 tanesi tuttu
Teşekkür ederim bilgin için çok saol inşallah güzel hayırlı haberler veririm

Teşekkür ederim bilgin için çok saol inşallah güzel hayırlı haberler veririm
Bişi merak ettim cnm ilk tüp bebek denemesinden sonra mı rahim filmi çekildi?Eğer öyleyse bi yanlışlık var. Bence de ikisini koydur,bende 2 tane istedim biri tutundu. 2 tane embiryo da tekrar dondurulamadı telef oldu. Israr et iki tane dene bence

Benim de yarın yine kontrolüm var ve geçen hafta doktorum müjdeyi verdi haftaya crinone jeli bıraktırıcam diye :) kısmetse yarın kurtuluyorum. :)

Bişi merak ettim cnm ilk tüp bebek denemesinden sonra mı rahim filmi çekildi?Eğer öyleyse bi yanlışlık var. Bence de ikisini koydur,bende 2 tane istedim biri tutundu. 2 tane embiryo da tekrar dondurulamadı telef oldu. Israr et iki tane dene bence
Aynen ben de ki tane diye ısrar ettim ve bana 1 tane konsa bie tutar denmişti. İki embriyo kondu ve diğer yavrumun gelişimi geçen hafta durdu. İkincisi çok şükür sağlıkla gelişiyor. 2 tane konması ısrarla istenmeli bence de.

Canım ben doktora ilk başvurduğumda ilk istedikleri rahim filmi oldu. Senin ise yanlış anlamadıysam ilk tüp bebek tedavin negatif olunca rahim filmi istenmiş. Ama bu işte bir yanlışlık var bence. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

Canım ben doktora ilk başvurduğumda ilk istedikleri rahim filmi oldu. Senin ise yanlış anlamadıysam ilk tüp bebek tedavin negatif olunca rahim filmi istenmiş. Ama bu işte bir yanlışlık var bence. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
Yok cnm şöyle oldu ben iki sene once samsunda cektirmistim cok ağrılı zor cekmislerdi yerimde duramamistim sidim cok bozukdu simdiki doktorum açtı ama hicbirsey göremedi anlayamadı sadece bnm aklımda kalan bir tüpüm açık kapali idi ona istinaden yaptik tutmayinca :( bi film daha istedi anestezi ile cektirdim kapalı çıkınca Laparoskopi yapalim dedi kesebilir tupleri sıvı akiyorsa işte embriyo kalitem cok guzel düşük spermden dolayı başvurduk allahım inşallah herkese verir cok zor günler

cnm şöyle oldu ben iki sene once samsunda cektirmistim cok ağrılı zor cekmislerdi yerimde duramamistim sidim cok bozukdu simdiki doktorum açtı ama hicbirsey göremedi anlayamadı sadece bnm aklımda kalan bir tüpüm açık kapali idi ona istinaden yaptik tutmayinca :KK43: bi film daha istedi anestezi ile cektirdim kapalı çıkıncaLaparoskopi yapalim dedi kesebilir tupleri sıvı akiyorsa işte embriyo kalitem cok guzel düşük spermden dolayı başvurduk allahım inşallahherkese verir cok zor günler

Back