- 31 Aralık 2014
- 227
- 284
- 33
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #2.181
Kizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim olmayan herkesi böyle sevindirir inşallahİnaninki bir mucize bu. Tedavim iptal edildikten bi ay sonra hamile kaydim. Ve bu ay bir tek stres yapmadim.tatile gittim 8gun. Bol dua ettim rabbime sigindim.
İnanin yapilmamasi gerek tum hareketleri yaptim 20-30kilo defalarca tasidim ama bi baktimki cok sukur hic ummadigim anda tup bebek tedavisi icin yeniden randevu aldidgim gun hamile oldugumu ogrendim. Kurban oldugum Allaha binlerce kez sukur ve hamd olsun . rabbim evlatsizlik ile imtahan eylemesin. hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Amin amin aminGözün aydın canım çok sevindim rabbim olmayan herkesi böyle sevindirir inşallah
Ah canıım tebrik ederim... Gözün aydın :))İnaninki bir mucize bu. Tedavim iptal edildikten bi ay sonra hamile kaydim. Ve bu ay bir tek stres yapmadim.tatile gittim 8gun. Bol dua ettim rabbime sigindim.
İnanin yapilmamasi gerek tum hareketleri yaptim 20-30kilo defalarca tasidim ama bi baktimki cok sukur hic ummadigim anda tup bebek tedavisi icin yeniden randevu aldidgim gun hamile oldugumu ogrendim. Kurban oldugum Allaha binlerce kez sukur ve hamd olsun . rabbim evlatsizlik ile imtahan eylemesin. hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına...Kizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Kizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Allah razi olsun insAllah. İnsan burda kendi ailesinden daha yakin oluyor birbirine. İnaninki burasida hep dualarim daAllahım bu ne güzel haber, güzel yürekli insan allah gönlüne göre verdi, bu konuyu ilk actiginda olumsuz sonuç almana rağmen herkese destek oldun, hiç bırakmadan takip ettin eminim ki sosyal hayatında da bu güzel yureginle dualar aldın ve allah gönlüne göre verdi :) inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat alırsın kucağına çok çok tebrik ederim canım.
çok sevindim inan demek ki dua her kapıyı açarmış :) sana çok dua etmiştik topik olarak rabbaim kucagına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımKizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Allah hepinizden razi olsun cok teskkur ederim insAllah Alahim basa kadar goturur. Hayirla saglikla kucagimiza aliriz insAllahçok sevindim inan demek ki dua her kapıyı açarmış :) sana çok dua etmiştik topik olarak rabbaim kucagına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım
Canım çok çok sevindim. Allah'ım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah :)Kizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Canım okadar sevındım ki Allah güzel gonlune göre sabrının karsılıgını verdi , ınsallah saglıklı bır gebelık olur ,demekkı stres faktörü cok etkılı hamılelık konusunda bak rahat oldugun ay hamıle kaldın :) sorun neydı cnm sızdeAllah hepinizden razi olsun cok teskkur ederim insAllah Alahim basa kadar goturur. Hayirla saglikla kucagimiza aliriz insAllah
Amin canim insAllah sagol :)Canım çok çok sevindim. Allah'ım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah :)
Allah razi olsun. Benim ve esimin sebepsiz infertiliteydi. Sorunum yoktu hic. Bu ay regli olunca tup.bebek tedavisine basliycam diye saldim kendimi ve mucizem.benimleymis. tup bebek tedavisinr randevu aldigim gun, sonucu aldimCanım okadar sevındım ki Allah güzel gonlune göre sabrının karsılıgını verdi , ınsallah saglıklı bır gebelık olur ,demekkı stres faktörü cok etkılı hamılelık konusunda bak rahat oldugun ay hamıle kaldın :) sorun neydı cnm sızde
İlk hamileligin degil mi canim cok cok sevindim Allah hayirlsiyla dogum yapmayida nasip etsin ,darisi bizlere olsun dualarini esirgeme .. Guzel haberlerinide burdan paylasirsan sevinirimAllah razi olsun. Benim ve esimin sebepsiz infertiliteydi. Sorunum yoktu hic. Bu ay regli olunca tup.bebek tedavisine basliycam diye saldim kendimi ve mucizem.benimleymis. tup bebek tedavisinr randevu aldigim gun, sonucu aldim
Evet ilk hamileligim. Amin canim benim. Tabiki detaylari hep paylasirim burdanİlk hamileligin degil mi canim cok cok sevindim Allah hayirlsiyla dogum yapmayida nasip etsin ,darisi bizlere olsun dualarini esirgeme .. Guzel haberlerinide burdan paylasirsan sevinirim
Canım benimm haberi okuyunca ne kadar mutlu oldum bilemezsin... Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun... Gönülden edilen hiçbir dua karşılıksız kalmaz. Er ya da geç gerçekleşir...Kizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah
Allah razi olsun canim benim.sagolCanım benimm haberi okuyunca ne kadar mutlu oldum bilemezsin... Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun... Gönülden edilen hiçbir dua karşılıksız kalmaz. Er ya da geç gerçekleşir...
Hayırlı uğurlu olsun canım allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar ben geldim uzun sure yoktum ve mujedili haber var ben hic bir trdavi girmeden bu ay gebeyim masAllah. Rabbim isteyen herekese hayirla hasatsin bu duyguyu tez vakitde insAllah