• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Yok cnm şöyle oldu ben iki sene once samsunda cektirmistim cok ağrılı zor cekmislerdi yerimde duramamistim sidim cok bozukdu simdiki doktorum açtı ama hicbirsey göremedi anlayamadı sadece bnm aklımda kalan bir tüpüm açık kapali idi ona istinaden yaptik tutmayinca :KK43: bi film daha istedi anestezi ile cektirdim kapalı çıkınca Laparoskopi yapalim dedi kesebilir tupleri sıvı akiyorsa işte embriyo kalitem cok guzel düşük spermden dolayı başvurduk allahım inşallah herkese verir cok zor günler
canım benim her zorluğun ardında bir güzellik vardır Rabbim gönlünüzce versin inşallah

Kızlar günaydın progestan ilaçlarını kullanmaya devam mı? Ben fitil kullanıyorm ve bugün kutuyu bitirdim, cuma kontrol var ve 13. Hafta olacak. Yeni kutu almayı düşünmüyorum acaba olumsuz etkisi olur mu?

Kızlar günaydın progestan ilaçlarını kullanmaya devam mı? Ben fitil kullanıyorm ve bugün kutuyu bitirdim, cuma kontrol var ve 13. Hafta olacak. Yeni kutu almayı düşünmüyorum acaba olumsuz etkisi olur mu?
Ben devam ediyorum cuma yada cumartesi kontrole gidicem keser diye düşünüyorum artık 3 kutu var elimde zaten fazla almışım ziyan etmeyeyim bence sende doktorun kes diyene kadar kullan daha 6 gün var kontrolüne ne olur ne olmaz sonra vicdan azabı duyacağın işler yapma

Teşekkürler cvp için öznur , çok tahriş yaptı fitil 1 haftadır öğlenleri kullanmadım sabah akşam kullandım vicdanen aslında çok rahat değilim şimdi druma yazdım crinone jel var elimde onu mu kullansam muayeneye kadar, yıldım ilaç kullanmaktan ...

merhaba canım ilaçlardan sadece coraspinim ve vitaminim kaldı, geri kalanların hepsini bıraktırdı doktorum çok şükür özellikle crinone dan kurtulduğuma çok mutluyum :)

Selam kizlar nasilsiniz? Buraya fazla giren olmuyo diye bende baska forumlara bakiyodum ama bizi bizden iyi kimse anlamaz:) ne durumdasiniz ben 11.haftama girmek uzereyim 10 gun sonra 2li test var cok heyecanliyim. Folbiol ve crinone jel kullaniyorum 12. Haftaya kadar devam ona heralde bide eutrox tiroid ilacim var. Cinsiyet ogrenen varmi aranizda bazi yerlerde 12. Haftada soyluyolarmis tabi gosteriyosa eger bebis​

Selam kizlar nasilsiniz? Buraya fazla giren olmuyo diye bende baska forumlara bakiyodum ama bizi bizden iyi kimse anlamaz:) ne durumdasiniz ben 11.haftama girmek uzereyim 10 gun sonra 2li test var cok heyecanliyim. Folbiol ve crinone jel kullaniyorum 12. Haftaya kadar devam ona heralde bide eutrox tiroid ilacim var. Cinsiyet ogrenen varmi aranizda bazi yerlerde 12. Haftada soyluyolarmis tabi gosteriyosa eger bebis​
Bende cumartesi gidicem bakalım kontrole cinsiyetini inşallah gösterir bebeğim çok şükür herşey yolunda ara ara kasik ağrısı oluyor o kadar 12+4teyim bende

Bende bu cuma gidicem 12+0 haftalık benimki beni bu fitiller yordu :( birde benim kusmalarım 11. Hafta da arttı,sabahları zorla yiyorum inşallah güzel haberlerle dönerim bu arada cinsiyet belli oluyor 12 haftadan sonra

Bende bu cuma gidicem 12+0 haftalık benimki beni bu fitiller yordu :KK43: birde benim kusmalarım 11. Hafta da arttı,sabahları zorla yiyorum inşallah güzel haberlerle dönerim bu arada cinsiyet belli oluyor 12 haftadan sonra
Merhaba canım benim de cumartesi kontrolüm var. Ense kalınlığı ölçülecekmiş. Stresliyim biraz, inşallah hepimiz için her şey yolunda gider. Bu arada benim de bulantılarım bu hafta arttı. Kokulara dayanamıyorum. Şİmdiye kadar böyle olmamıştım ama napalım katlanıcaz :)

Ben bulantı konusunda çok rahatım hic bulantim olmadı çok şükür ara ara kokular rahatsız etti o kadar bulantim olmayınca biraz yeme olayını abartıp 3 kilo aldım nerdeyse gidişatım iyi değil ama gerçekten karnım acikiyor

Ben bulantı konusunda çok rahatım hic bulantim olmadı çok şükür ara ara kokular rahatsız etti o kadar bulantim olmayınca biraz yeme olayını abartıp 3 kilo aldım nerdeyse gidişatım iyi değil ama gerçekten karnım acikiyor
Ben de yiyip kilo almak istiyorum artık. Pozitif sonucu aldığımdan bu yana 5 kilo verdim.

Ben de yiyip kilo almak istiyorum artık. Pozitif sonucu aldığımdan bu yana 5 kilo verdim.
Aileden gelen birsey bu bulantı galiba benim annemde de ablamda da olmamış ama zaten ilk 3 ay oluyormuş yakında biter seninkide inşallah canım bugünlere geldik ya kilo almakta önemli degil vermekte yeterki sağlıklı sıhhatli alalım bebisleri kucağımiza

Aileden gelen birsey bu bulantı galiba benim annemde de ablamda da olmamış ama zaten ilk 3 ay oluyormuş yakında biter seninkide inşallah canım bugünlere geldik ya kilo almakta önemli degil vermekte yeterki sağlıklı sıhhatli alalım bebisleri kucağımiza
Evet canım anneden gelen bir şey ama annem senin kadar kötü değildim diyor. Dediğin gibi en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Allah isteyen herkesin kucağını doldurur inşallah. Sen 2'li tarama testi yaptırdın mı canım?

Evet canım anneden gelen bir şey ama annem senin kadar kötü değildim diyor. Dediğin gibi en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Allah isteyen herkesin kucağını doldurur inşallah. Sen 2'li tarama testi yaptırdın mı canım?
Yok canım biz eşimle yaptırmama kararı aldık ne olursa olsun bu bebeği doguracagim çünkü rabbim izin verirse aldırmak gibi bir niyetim yok yada sıkıntı çıkarsa amniyosentez falan da yaptirmam o yüzden aklımi boşu boşuna yormak istemiyorum bu arada ben hemsireyim 10 yıllık yıllarca kadın doğum da çalıştım ona nazaran böyle konuşuyorum Allah a dua ediyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver diye inşallah sıkıntı olmayacak

Yok canım biz eşimle yaptırmama kararı aldık ne olursa olsun bu bebeği doguracagim çünkü rabbim izin verirse aldırmak gibi bir niyetim yok yada sıkıntı çıkarsa amniyosentez falan da yaptirmam o yüzden aklımi boşu boşuna yormak istemiyorum bu arada ben hemsireyim 10 yıllık yıllarca kadın doğum da çalıştım ona nazaran böyle konuşuyorum Allah a dua ediyorum hep sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver diye inşallah sıkıntı olmayacak
İnşallah canım ben de çok kararsızım bilmiyorum ne karar vereceğimi.

İnşallah canım ben de çok kararsızım bilmiyorum ne karar vereceğimi.
Eğer sıkıntı çıktığında ben asla dogurmam kürtaj olurum diyorsan ki bebek 5 aylık falan oluyor kesin tanı konduğunda o zaman yaptir canım ama yok herşeye rağmen kucağıma almak istiyorum diyorsan gerek yok yaptırmaya ikili testte her 30 kadında 1 kişide risk yüksek cikiyor riski yüksek çıkan 23 kadından sadece 1 inin bebeği hasta olarak doğuyor testi yaptiripta riskli cikarsa 9 ay üzmek istemem kendimi açıkçası kaderimizde ne varsa o

Ben yaptırdım 2li testi,sonuç pazartesi dra gidecek önemli olan ense kalınlığı ve burun Allaha şükür onlar da sıkıntı çıkmadı ikili testi çokta sallamıyorum. Bu arada oğlum olacakmş :)

Back