• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızlar benim olmadı malesef :KK43: en ufak bır kıpırtı bıle yok kapkara bır delık , 8 haftaya yakınım doktor artık ıhıtmal yok tıbben sonuc bellı , ama ıcının rahat etmesı ıcın pazartesı son bir kez daha bakalım aynı gün kürtaj yapalım dedı :KK43: kendı tüp bebek doktorum ilaçla düşürülsün dedi , eşimle konusup karar verıcez artık. Cok uzuldum ama yıkılmadım doktor cok guzel bır kpnısma yaptı kendıme geldım, benim için hayırlısu boyle oldugu ıcın boyle oldu bılıyorum Allah a tevekkul ıle daha sağlam duruyorum , Allah sızlerın bebeklerını korusun , bızlerede en yakın zamanda nasip etsın , önümüzde yaşayacagımız guzel gunler var sabırla beklıyecegız ..
Çok üzüldüm canım yaaa allahım Sabrını versin inşallah hayırlı vakitte muradınıza erin hep dualarımda olucaksın

Arkadaslarım hepınıze tek tek tesekkur ederım , Rabbım hamıle olanların bebegını korusun , bebegını kaybedenlerede saglık sıhhat ve en yakın zamandada saglıklı bır gebelık nasıp etsın ..her şerde bır hayır vardır .. Güzel günler hepımız ıcın olsun ..

Canım üzüntünü paylaşıyorum..
%99 haftaya çarşamba bende senin gibi bir sonuç elde edeceğim.. Ancak bende senin gibi tevekkül ettim rabbime.. Verdiği evlatla imtihan edilmektense inanki evlatsızlıkla imtihan edilmek tercih edilir..
Ama ucu göründü arkadaşım rahim gebe kalmayı öğrendi yakındır senden güzel haberler...
En kısa zamanda yaşayacağına inandığım gebelik haberlerini benimle paylaşmayı unutma.. Allah a emanet ol canım
Paylasırımtabı canım ınsallah o haberı verıcegım gunler yakın olsun..Allah sanada sabır ve dayanma gucun versın evladını sana vagıslasın kna bol bol sarıl kokla , Rabbım bırını vermıs kardesınıde verir

Arkadaslarım hepınıze tek tek tesekkur ederım , Rabbım hamıle olanların bebegını korusun , bebegını kaybedenlerede saglık sıhhat ve en yakın zamandada saglıklı bır gebelık nasıp etsın ..her şerde bır hayır vardır .. Güzel günler hepımız ıcın olsun ..
Çok geçmiş olsun arkadaşım elden hiç bişey gelmiyor Allah sabrınıda veriyor derdiyle birlikte. İnşallah daha güzel haberlerimizi paylaşıcaz burdan :(

Gecmis olsun arkadasim aynisini bende yasadim 9 haftalikdi hic kalp atsi almadik bende kurtaj oldum allahim kimseye yasatmasin cok zor ben hala atlatamadim kendimi okadar alistirmisim ki hamile olmaya

Gecmis olsun arkadasim aynisini bende yasadim 9 haftalikdi hic kalp atsi almadik bende kurtaj oldum allahim kimseye yasatmasin cok zor ben hala atlatamadim kendimi okadar alistirmisim ki hamile olmaya
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda bugünlere mükafat olacak bir evlat versin ... Benim merak ettiğim bu 9 hafta içerisinde hiç kanama falan yaşadınızmı son umudum son umudum

Cok tesekkur ederım canım , ben sımdı cok farkında degılım ama lürtaj etkıleyecek sanırım ,mıdem bıle bulanıyordu belırtılerı yasamayabaslıyorsun 7. Haftadan sonra nasıl uzulmezsın ! Allah en yakın zamanda sanada banada herkese evlat nasıp etsın , sen ne zaman yasadın? Korunma surecın bıttımı ?

Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda bugünlere mükafat olacak bir evlat versin ... Benim merak ettiğim bu 9 hafta içerisinde hiç kanama falan yaşadınızmı son umudum son umudum
Mercan sennasılsın canım ? Carsamba gunumu gıdıcem demıstın ? Insallah bır mucıze olur , bu arada her hangınır kanamam benımde olmadı canım .

Eğer böyleyse benimde kesin boştur canım nasip zaten kendimi herşeye hazırladım biliyorsun... Sen ne yaptın ? Nasılsın?
Ben iyiyiym canım çok şükür bayram iyi geldi düşünmeye fırsatım olmadı , yarınıda atlatırsak yenı bır dönem acıcam kendıme ..sımdıden arastırıyorum tatil spor ..bır aktıvıte bulmam lazım ..
Senın ıcınde hayırlısı olsun ınsallah bellımı olur belkı gozukur annesine birden ..olmazsada dunyanın sonu degılmıs zamanı var beklıyoruz işte ..

Ben iyiyiym canım çok şükür bayram iyi geldi düşünmeye fırsatım olmadı , yarınıda atlatırsak yenı bır dönem acıcam kendıme ..sımdıden arastırıyorum tatil spor ..bır aktıvıte bulmam lazım ..
Senın ıcınde hayırlısı olsun ınsallah bellımı olur belkı gozukur annesine birden ..olmazsada dunyanın sonu degılmıs zamanı var beklıyoruz işte ..
Valla aynen canım bende tatil planlıyorum.. Yaz günü gezer dururuz bizde.. Çok şükür kendi sağlığımız yerinde olsun sevdiklerimiz ve bizi sevenler bizimle olsun dimi ama

Arkadaşlar burası sessiz kaldı ,gelişmeleri yazın lütfen bir ay boyunca msjlaştık ortada kaldı sanki herşey :KK43:
Evet canım bence de çok sessiz kaldı. Benim bulantılar falan biraz ağır geçiyor dün tekrar gördüm miniğimi her şey yolunda çok şükür. Sende durumlar nasıl?

Evet canım bence de çok sessiz kaldı. Benim bulantılar falan biraz ağır geçiyor dün tekrar gördüm miniğimi her şey yolunda çok şükür. Sende durumlar nasıl?

Herkes nerede, tatilde mi? Eğer öyleyse ne güzel bize bu yıl tatil yok :( Benim bulantılar yeni yeni başladı. Bir de ilginçtir midem ağrıo,halsizlik...Hayırlısıyla bi üç ay geçsin

Bende dün kontrole gidip bebegimin kallp atışlarını duydum çok şükür herşey yolunda bulantim falan hiç olmadı benim koku hassasiyetim var sadece o kadar herkesin iyi olmasına sevindim bu arada hep böyle oluruz inşallah

Back