• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm:KK43: 5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Canım arkadaşım Allah sabrını gücünü metanetini artırsın.. Eşini sana senide eşine bağışlasın.. Umarım rabbim seni en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlatla ödüllendirir..
Yeterki isyan etmeyelim...
Benimde kese büyümemiz ve şekli bozulmuş embriyo zaten görünmedi bayram sonuna kadar prognex iğne olcam..bir umut..
Ama diyorum ki
Doğup herhangi bir özürü olacak bir evlatla imtihan edilmektense imtihanım bu olsun... Hiç oluşmazsa üzülmiycem rabbimin verdiğine de vermediğine de şükredicem...
Çünkü bizim için en doğrusunu o bilir...

Canim son sorum ☺ peki senin son adet tarihin ne? Benim transfer 27 haziran beklenen dogum 16 haziran. 8 gun var beklenen dogumla aramizda ama transfer de baya farketmiste ondan merak ettim
Canım benim sat 2 Hazirandı. Doktorumda tam 6 haftalık olduğunu onayladı. Ne istersen sorabilirsin canım sıkıntı yok :)

Canım benim sat 2 Hazirandı. Doktorumda tam 6 haftalık olduğunu onayladı. Ne istersen sorabilirsin canım sıkıntı yok :)
bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allah sağlıklı sıhhatlı olsun benim son adet tarihim 2 haziran 15 haziran yumurta toplandı 17 haziranda transfer edildi sizin sat 2 haziran transfer 6 haziran tam anlayamadım kusura bakmayın dondurulmuslarlamı transfer oldunuz

bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allah sağlıklı sıhhatlı olsun benim son adet tarihim 2 haziran 15 haziran yumurta toplandı 17 haziranda transfer edildi sizin sat 2 haziran transfer 6 haziran tam anlayamadım kusura bakmayın dondurulmuslarlamı transfer oldunuz
6 Haziran değil 12 Haziran dondurulmus transfer edildi.

Ne denir ki .. Allah sana saglik guc kuvvet versin. Bi an once atlatirsin insallah ve en kisa zamanda yuzun guler. Inan bende 10.haftada kalbinin durdugunu ogrendigimde ne yapicami bilemiyodum ama Allah sabrini veriyo ve sonrasi da vermeyisini altinda bi sey oldugunu anlayip sukrediyosun. Hayirlisi diyosun.. bisey sorucam canim yanlis hatirlamiyosam embriyolara genetik inceleme yapilmisti degil mi?

Kıyamam sana arkadaşım. Allahım sabır versin. Çok üzülürsün biliyorum... Ama gördüğüm kadarıyla yaşın çok genç. Gebe kalmanda da sorun yok. Bak iki seferdir o da oluyor. İnşallah düşüklerinin sebebini bulsunlar da, bütün bu çektiklerin kucağına alacağın yavrun için hazırlık süreci olarak kalır...

Çok üzüldüm canım. Allah sana ve eşine sağlık versin. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.

Allah sabır versin canım ne denir bu durumda ınan hiç bilemiyorum rabbim dayanma gücü versin inşallah

Al

Allah sabrını versin canım. Dua etmeye devam et birgün kavuşacaksın bebişine

Allah sabır versin canım zamana ihtiyacımız var şimdi üzülme demek olmaz insan hemde ne üzülüyor :KK43: allah bir gün bizlerede verecek elbet önemli olan umudumuzu yitirmreyelim şükür ki imkanımız deneme şansımız var. İnşallah en kısa zamanda tüm isteyenlerin kucakladı dolar

Canım arkadaşım Allah sabrını gücünü metanetini artırsın.. Eşini sana senide eşine bağışlasın.. Umarım rabbim seni en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlatla ödüllendirir..
Benimde kese büyümemiz ve şekli bozulmuş embriyo zaten görünmedi bayram sonuna kadar prognex iğne olcam..bir umut..
Ama diyorum ki
Doğup herhangi bir özürü olacak bir evlatla imtihan edilmektense imtihanım bu olsun... Hiç oluşmazsa üzülmiycem rabbimin verdiğine de vermediğine de şükredicem...

çok uzuldum canım...aniden kanamamı basladı??allah guç versın bıtanem..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar pes etmek yok Allah güç verdiği sürece devam edicez desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sizleri takip edicem burdan 2-3 ay sonra biraz toparlanınca tekrar denicem 2 tane dondurulmuş embriyo var daha. Şimdiden hepinize iyi bayramlar dualarım hep sizlerle...

Ama diyorum ki
Canım haberım yoktu cok uzuldum ama sen gereken seylerı yazmıssın zaten ,saglıksız bır embrıyo zaten enınde sonunda gidicektı , Allah sana ve eşine sabır versin , bende bırazdan gidicem benımde bugun gözüktü gözüktü yoksa bayramdan sonra kürtaj :( zor bır bayram gecıcek ıkımızedeAllah hayırlısını nasıp etsın

Kızları benim bebeğim düştü dün akşam ağrı kanama falan.Az önce dr dan geldim çok üzgünüm:KK43: 5. denemem ve ikinci düşüğüm daha ne yapabilirim bilmiyorum daha ne kadar deneyebilirim...
Canım cok uzuldum :( ama elden ne gelır sımdı güçlü olma zamanı çünkü eşinin sana senın eşine ihtıyacınız var , bebişleriniz olucak ama daha zamanı var demkkı sabırla beklıyoruz hepımız , yeterkı umutlaumız körelmesin , Allah yardımcınız olsun

Canım cok uzuldum :KK43: ama elden ne gelır sımdı güçlü olma zamanı çünkü eşinin sana senın eşine ihtıyacınız var , bebişleriniz olucak ama daha zamanı var demkkı sabırla beklıyoruz hepımız , yeterkı umutlaumız körelmesin , Allah yardımcınız olsun
Çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım haberım yoktu cok uzuldum ama sen gereken seylerı yazmıssın zaten ,saglıksız bır embrıyo zaten enınde sonunda gidicektı , Allah sana ve eşine sabır versin , bende bırazdan gidicem benımde bugun gözüktü gözüktü yoksa bayramdan sonra kürtaj :KK43: zor bır bayram gecıcek ıkımızedeAllah hayırlısını nasıp etsın
İnşallah güzel bir süprizle karşılaşır müjdeli haberlerini paylaşırsın bizimle..kaçta randevun? Haberdar et bizi canım

Canım haberım yoktu cok uzuldum ama sen gereken seylerı yazmıssın zaten ,saglıksız bır embrıyo zaten enınde sonunda gidicektı , Allah sana ve eşine sabır versin , bende bırazdan gidicem benımde bugun gözüktü gözüktü yoksa bayramdan sonra kürtaj :KK43: zor bır bayram gecıcek ıkımızedeAllah hayırlısını nasıp etsın
Allah yardimcin olsun yuzunu guldursun insallah. Hemen haberdar et bizi dualarimiz seninle

Kızlar benim olmadı malesef :( en ufak bır kıpırtı bıle yok kapkara bır delık , 8 haftaya yakınım doktor artık ıhıtmal yok tıbben sonuc bellı , ama ıcının rahat etmesı ıcın pazartesı son bir kez daha bakalım aynı gün kürtaj yapalım dedı :( kendı tüp bebek doktorum ilaçla düşürülsün dedi , eşimle konusup karar verıcez artık. Cok uzuldum ama yıkılmadım doktor cok guzel bır kpnısma yaptı kendıme geldım, benim için hayırlısu boyle oldugu ıcın boyle oldu bılıyorum Allah a tevekkul ıle daha sağlam duruyorum , Allah sızlerın bebeklerını korusun , bızlerede en yakın zamanda nasip etsın , önümüzde yaşayacagımız guzel gunler var sabırla beklıyecegız ..

Kızlar benim olmadı malesef :KK43: en ufak bır kıpırtı bıle yok kapkara bır delık , 8 haftaya yakınım doktor artık ıhıtmal yok tıbben sonuc bellı , ama ıcının rahat etmesı ıcın pazartesı son bir kez daha bakalım aynı gün kürtaj yapalım dedı :KK43: kendı tüp bebek doktorum ilaçla düşürülsün dedi , eşimle konusup karar verıcez artık. Cok uzuldum ama yıkılmadım doktor cok guzel bır kpnısma yaptı kendıme geldım, benim için hayırlısu boyle oldugu ıcın boyle oldu bılıyorum Allah a tevekkul ıle daha sağlam duruyorum , Allah sızlerın bebeklerını korusun , bızlerede en yakın zamanda nasip etsın , önümüzde yaşayacagımız guzel gunler var sabırla beklıyecegız ..
Canım ne desem boş. Gerçekten çok üzüldüm. Rabbim size sağlık versin en yakın zaman da da güzel duyguları tekrar nasip etsin. Tez zamanda inşallah güzel haberlerini duyarız.

Kızlar benim olmadı malesef :KK43: en ufak bır kıpırtı bıle yok kapkara bır delık , 8 haftaya yakınım doktor artık ıhıtmal yok tıbben sonuc bellı , ama ıcının rahat etmesı ıcın pazartesı son bir kez daha bakalım aynı gün kürtaj yapalım dedı :KK43: kendı tüp bebek doktorum ilaçla düşürülsün dedi , eşimle konusup karar verıcez artık. Cok uzuldum ama yıkılmadım doktor cok guzel bır kpnısma yaptı kendıme geldım, benim için hayırlısu boyle oldugu ıcın boyle oldu bılıyorum Allah a tevekkul ıle daha sağlam duruyorum , Allah sızlerın bebeklerını korusun , bızlerede en yakın zamanda nasip etsın , önümüzde yaşayacagımız guzel gunler var sabırla beklıyecegız ..
Canım üzüntünü paylaşıyorum..
%99 haftaya çarşamba bende senin gibi bir sonuç elde edeceğim.. Ancak bende senin gibi tevekkül ettim rabbime.. Verdiği evlatla imtihan edilmektense inanki evlatsızlıkla imtihan edilmek tercih edilir..
Ama ucu göründü arkadaşım rahim gebe kalmayı öğrendi yakındır senden güzel haberler...
En kısa zamanda yaşayacağına inandığım gebelik haberlerini benimle paylaşmayı unutma.. Allah a emanet ol canım

canım benim...ınsallah cok yakında anne olacaksın...lutfen uzulme sakın bılıyorum soylemek kolay ama..

Hayırlısı olsun canım. Allah eşine ve sana sağlık versin.

Herşeyin vakti zamanı var canim, bol bol dua edicem sana...

Back