• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabiki bizide ayakta tutan zaten bu umudumuz değil mi ?
Mübarek Ramazan ayında isteyen nerde kim varsa tez zamanda evlat hasreti dindirsin Rabbim
10 temmuzda benm test günüm bende hiiç pozitif olcagını hissetmiyorum
öğle düşünmeyin ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ

tabiki bizide ayakta tutan zaten bu umudumuz değil mi ?
Mübarek Ramazan ayında isteyen nerde kim varsa tez zamanda evlat hasreti dindirsin Rabbim
10 temmuzda benm test günüm bende hiiç pozitif olcagını hissetmiyorum
Allahın izniyle İnşallah seninki çıkar.en azından seninkiyle sevinelim :)

öğle düşünmeyin ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ

yok umudum var tabiki ama hani demek istediğim pozitif olacagını pek hissetmiyorum
ztn en başından beri hep olumsuza hazırlamıştım kendimi olmazsa üzülmemek için
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sizin durumunuz nedir ? sonuç mu bekliyorsunuz ?

Offff bu sigara ne olucak bilmiyorum bende iciyorum malesef su tedaviye basliyayim birakicam dedim tam tersi arttirdim daha asilama yapilmadi 6.ignemi yapicam bugun yarinda kontrolum var bakalim.buarada bende izmirde yasiyorum doktorum cinarli hast.resat bozoklar.igneler yapilirken sizinde kasiklarinizda sanci olmusmuydu bide bel agrisi?
canım ben iğnemi olurken fazla bişey hissetmedim hatta hiçbişey hisetmedim ama sadece ilk iğnemde sanırım bir batma gibi oldu kasığıma ama daha sonrası pek bişey anlamadım .o dönemde annemlerde istanbuldan gelmi,şlerdi koşturma fln hiç kendimi dinliyememiştim.reşat beyi bende duydum çok iyi bir doktormuş hayırlısı olsun inşallah

Allahın izniyle İnşallah seninki çıkar.en azından seninkiyle sevinelim :)
hayırlısı olsun canım napıcan yola devam yılmak yok. ben bu yolda yaşanmışlıkları dinliyorum.kızlar çok büyük mucizeler var hayatta inşallah bizde tez zamanda mucizemize kavuşuruz.benimde ümitsiz olmamın sebebi hiçbir belirti yok vucudumda.annem zaten derki çocuğun anne rahmine düştüğü an annenin içine doğarmış.hissedermiş.ben ilkinde hissettim ama bunde malesef :(

Offff bu sigara ne olucak bilmiyorum bende iciyorum malesef su tedaviye basliyayim birakicam dedim tam tersi arttirdim daha asilama yapilmadi 6.ignemi yapicam bugun yarinda kontrolum var bakalim.buarada bende izmirde yasiyorum doktorum cinarli hast.resat bozoklar.igneler yapilirken sizinde kasiklarinizda sanci olmusmuydu bide bel agrisi?

Merhaba canim ben de bugun oğlen yaptirdim asilamami. Hepimiz icin guzel haberler gelsin insallah saglikli hayirli bebisler gelsin.
ben de son ignelere dogru kasiklarimda kimildanmalar oldu.
bu arada resat bey e ben rahim filmi cektirmistim.

Hadi inşallah ağzından bal damlıyor..bn hic hamlie kalmadim bilmiyorum belirti fln ama sanki afedersin buyuk abtestimi yapsam gecicek gibi...yapamiyirum tabi zorlamiyorumda ne olur ne olmaz.

yinede çok fazla pskolojik olarak kasma kendini bende zorlayamıyordum sanki bişey olucak diye kayısı falan ye yumusat miğdeni.pskolojik olarak dr korktuğun için 1 kere çıkamayınca devamı böyle olur demişti

canım senin olmamasının sebebi neydi.yani senden mi eşinden mi

şuan için benim geçirdğim operasyonlarla herhangi bi sorunum kalmadı
eşiminde morfoloji sorunu var biraz

Merhaba canim ben de bugun oğlen yaptirdim asilamami. Hepimiz icin guzel haberler gelsin insallah saglikli hayirli bebisler gelsin.
ben de son ignelere dogru kasiklarimda kimildanmalar oldu.
bu arada resat bey e ben rahim filmi cektirmistim.

hayırlı ugurlu olsun aşılaman
aramıza hoşgeldin:KK19:

şuan için benim geçirdğim operasyonlarla herhangi bi sorunum kalmadı
eşiminde morfoloji sorunu var biraz

hayırlı ugurlu olsun aşılaman
aramıza hoşgeldin:KK19:

Hosbulduk caniim :-)
Amin hepimizinki hayirli olsun insallah.
ben bugun yaptirdim asilamami ama doktor cumartesi gel ultrasonla bakicam dedi.
sizce ne gorebilir ki 4 gun sonra sizden de böyle bisi istemis miydi?

[QUOT
E="anelya88, post: 41603206, member: 496212"]Uyuyorum okuyorum uyaniyorum okuyorum yine uyuyorum...
Guzel haber bekliyorum...aşılama sonucu bekleyenler nerdeesinizzz mujde verin artik[/QUOTE]
Bende yaptırdım aşılama bakalım hayırlısı Rabbim inş yüzümüzü guldurur inş cumartesi tahlil yaptiracam bakalım

Hosbulduk caniim :-)
Amin hepimizinki hayirli olsun insallah.
ben bugun yaptirdim asilamami ama doktor cumartesi gel ultrasonla bakicam dedi.
sizce ne gorebilir ki 4 gun sonra sizden de böyle bisi istemis miydi?
:KK14: hyr istemedi canım ama isteseydi fena olmazdı
meraklanıyor insan haliyle:KK51:
15 gün sonra gel dedi işte onuda test vermek için :KK17:

[QUOTE ="Amelie p, po st: 41606090, member:osbulduk caniim :-)
Amin hepimizinki hayir li olsun insallah .
ben bugu n yaptirdim asilamami ama doktor cumartesi gel ultrasonla bakicam dedi.
sizce ne gorebilir ki 4 gun sonra sizden de böyle bisi istemis miydi?[/QUOTE]
Benide çağırmış ti 4 gün sonra karnimdan ultrasyonla baktı yumurtaliklar nasıl kiste falan dönüşmüş mü diye baktı cnm

Bende yaptırdım aşılama bakalım hayırlısı Rabbim inş yüzümüzü guldurur inş cumartesi tahlil yaptiracam bakalım

hayırlısı olsun cnm. ılk asılamanmı? bugun yaptırdın sanrm...bnde p.tesi 2.gunum..
seninki ne güzl gel demiş.benm dr. adet olunca yada gecıkınce gel dedi. 10 yada 15 gun sonra test yap fln bile demedi

[QOTE= "my baby24, post: 41606397, member: 289214"]az kalmış canım senin :rolleyes: hadi hayırlısı pozitif olur inşallah:rolleyes:[/QUOTE]
Ins cnm ama hiç bilmiyorum ya Rabbim büyük

[QU OTE="mybaby24, post: 41606427, member: 289214"]hımmm Allah korusun beni çağırmadı kist mist olmasın artık korkar oldum:KK35:[/QUOTE]
Ins cnm

hayırlısı olsun cnm. ılk asılamanmı? bugun yaptırdın sanrm...bnde p.tesi 2.gunum..
seninki ne güzl gel demiş.benm dr. adet olunca yada gecıkınce gel dedi. 10 yada 15 gun sonra test yap fln bile demedi
Ewet cnm ilk asilamam ocak ayında gonal f ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu Şubat ayında düşük oldu sonrasında tedaviye başladık tmm yumurtam gelişti 17 mm oldu ertesi gün doktora gidecektim geceden ağrı tuttu beni hemen acilen apandisit ameliyati oldum sonrasında yine tedavi işte ayin 20 sinde asilamam yapıldı bakalım cumartesi test günü hayırlısı Rabbim büyük inş mucizesini gönderecek ol der ve olu verir inş

Back