canım benim sağolasın :) kesemizi gördük darısı sizin başınıza inşallah :)Çok geçmis olsun canim dayan guclu ol bebegin icin.en guclu anne en mutlu anne sen olucaksin insallah.darisi insallah benim bizim basimizaAllahim nazarlardan korusun seni
teyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
Hayirlisi olsun canim uzme kendini.umutlarimiz bitmesin yolumuza devam edicez her turlu zorluga gogus gericez.pes etmek yok.Allahim bize guc versin.bu hayttaki sinavimiz buymus demekki.sukredip 4 elle daha cok sarilicaz.buda bizim hikayemiz olucak ve sonu mutlu son ile biten insallahTest sonucum geldi negatif biliyordum zaten
Tedaviye ara verdim bi süre asla bebek kelimesini duymak bile istemiyorum
Masallah masallah Allahim bizede yasatir insallah bu guzel sevinci.cok sevindim senin adina mutlulugun daim olsun canim.saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim.teyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
Sağol canım eksik olma Allah razı olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın herkesin mucizesini göndersinHayirlisi olsun canim uzme kendini.umutlarimiz bitmesin yolumuza devam edicez her turlu zorluga gogus gericez.pes etmek yok.Allahim bize guc versin.bu hayttaki sinavimiz buymus demekki.sukredip 4 elle daha cok sarilicaz.buda bizim hikayemiz olucak ve sonu mutlu son ile biten insallah
sakin ol canım benim doktorların benden en umutlu olduğu zamanlarda bile olmadı ama herşeyden umudu kestiğim zaman oldu hemde bir sürü dış gebelik geçiren ben yaşadım bugün bu mutluluğu hiç ara vermeden hemen 2. aşılamanı yap ilaçların etkiside devam ediyorken hiç ara verme umutsuzluk yok . 2 . de tutmazsa o zaman ara ver güzel bi tatil yap canım :)Ohhh çok şükür Pericim gözünaydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısı ile benim olmadı perii çok kötüyüm kendime gelemedim hala
Amin canim.sen guclu olucaksin ki Allahim sabrina gucune karsilik sana mucizeni vericek insallah.hep imkansiz hikayeleri oku dinle bu hayatta hersey bizler icin.moralini bizup negatifligi cekme kendine.daha cok guclen hırslan ve dewam et yoluna sakin yorulma pes etmeyi dusunme nekadar istersen okadar olumlu sonuc alirsin Allahin izniyle.ben inaniyorum imkansiz diye bisey yok Allahin izniyle.hayatin sonu degil Allah once sana ve esine saglik guc versin hersey zamanla olur.olmaz dedgin nevarsa olur bu hayattaSağol canım eksik olma Allah razı olsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın herkesin mucizesini göndersin
Canım benim hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağınada almaya nasip etsin inşallah :))canım benim sağolasın :) kesemizi gördük darısı sizin başınıza inşallah :)
canım dualarınız yerini buldu kesemizi gördük :)çok geçmiş olsun Allah korusun bebişi ve seni
çok teşekkür ederim ben adetime 1 hafta kala kanda öğrendim 6.96 çıkmıştı ama aşılamanın yapıldığı gün hariç 11 gün.de öğrendim yani :)maşallahhhhhh
ne güzel bi mutluluk yaşadıgın bu mutluluk daim olsun
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
perii ilk testini sen kaçıncı gün vermiştin ve kaç çıkmıştı
çok erken öğrenmiştin hatırladıgım
Perii canım 1 yıldır tedavi görüyorum biraz ara vericem eşimle ilaçsız bir iki ay deniycez sonra eylül gibi gideriz öyle düşündük çünkü çok yoruldum yıprandımsakin ol canım benim doktorların benden en umutlu olduğu zamanlarda bile olmadı ama herşeyden umudu kestiğim zaman oldu hemde bir sürü dış gebelik geçiren ben yaşadım bugün bu mutluluğu hiç ara vermeden hemen 2. aşılamanı yap ilaçların etkiside devam ediyorken hiç ara verme umutsuzluk yok . 2 . de tutmazsa o zaman ara ver güzel bi tatil yap canım :)
Ayyyy Allah razı olsun canım desteğin için çok sağol inşallah olucak Allahın izniyle Rabbim duyucak sesimizi inşallahAmin canim.sen guclu olucaksin ki Allahim sabrina gucune karsilik sana mucizeni vericek insallah.hep imkansiz hikayeleri oku dinle bu hayatta hersey bizler icin.moralini bizup negatifligi cekme kendine.daha cok guclen hırslan ve dewam et yoluna sakin yorulma pes etmeyi dusunme nekadar istersen okadar olumlu sonuc alirsin Allahin izniyle.ben inaniyorum imkansiz diye bisey yok Allahin izniyle.hayatin sonu degil Allah once sana ve esine saglik guc versin hersey zamanla olur.olmaz dedgin nevarsa olur bu hayatta
sen kendin için nasıl uygun görüyorsan öyle yap canım benim :) herşey çok güzel olacak eylüle kadar kendiliğinden hamile kalabilirsin şaşırma yumurtlaa günlerini boş geçme sakın :)Perii canım 1 yıldır tedavi görüyorum biraz ara vericem eşimle ilaçsız bir iki ay deniycez sonra eylül gibi gideriz öyle düşündük çünkü çok yoruldum yıprandım
çok teşekkür ederim ben adetime 1 hafta kala kanda öğrendim 6.96 çıkmıştı ama aşılamanın yapıldığı gün hariç 11 gün.de öğrendim yani :)
Sağol canım ALLAH razı olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah canım inşallahsen kendin için nasıl uygun görüyorsan öyle yap canım benim :) herşey çok güzel olacak eylüle kadar kendiliğinden hamile kalabilirsin şaşırma yumurtlaa günlerini boş geçme sakın :)
çok teşekkür ederim ben adetime 1 hafta kala kanda öğrendim 6.96 çıkmıştı ama aşılamanın yapıldığı gün hariç 11 gün.de öğrendim yani :)
tamam o zaman çok iş yapma yorma kendini benimde aşılamanın 9. günü 1.77 çıkmıştı ama aşılamanın 12. günü 6.76 çıktı sonra 12 sonra 19 derken 4 hafta 4 günlük oldum :) sabret mükafatını alacaksın :)
Zaman gecmiyor bncede daha asilamanin 1.gunundeyim...ablm ile annem ikiz olucak deyip duruyorlar.hamile kaldığım kesin de ikiz olucak..hayal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?