Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın keseyi görmeye gidiyorum kızlarrrrr hayırlısı ALLAHTAN rabbim sizlerede bu duyguları yaşatsın en kısa sürede inşallah . 2 günde 3 kez hastanelik oldum daha yeni serumum bitti eve geldim . kanamam oldu ateşim 40 a çıktı karnım ağrıdı vs bir sürü şey atlattım ama herşey minik meleğime kavuşmak için sizde ne olur pes etmeyin. HER GECENİN SABAHI VAR !!!

çok geçmiş olsun Allah korusun bebişi ve seni

en güzelini yapıyosun cnm sen hiç şişirme kendini heveslendirip, olursa müjdenin kralı olur olmazsa çay suyu

Çok geçmis olsun canim dayan guclu ol bebegin icin.en guclu anne en mutlu anne sen olucaksin insallah.darisi insallah benim bizim basimiza Allahim nazarlardan korusun seni

19.gündesin ve hala negatif düşünüyosun. ben 4e kadar hastanenin kapısında yatardım herhalde :) bu kadar umutsuz olma herşey güzel olacak inş. bu kdar insan seni bekliyoruz heycanla
İnşallah canım yarın haberi veririm eskiden bende durmazdım hemen gider alırdım şimdi hiç heves yok içimde

Perii dikkat et kuzum kendine hadi iyi haberlerle gel bende yarın sonucumu yazıcam sonuç çıktı ama ben gidip almadım alamadım cesaret edipte

Arkadaslar merhaba
ben de kismetse yarin ilk asilamami oluyorum. Beni de dualariniza ekleyin olur mi.
1,5 yildir nerdeyse deniyoruz.

bisi sorucam her iki yumurtaliktan da yumurtladiniz mi ve kaç yumurtaniz oldu asilama oncesi?
ben fostimon igne kullandim. 7+4 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…