bugün 2. aşılamam yapıldı dualarınızı eksik etmeyin hayırlı iftarlar :)
Zeynu,anelya ve sametucheBugun asilama yaptiran 3 kisi olduk..dualarimiz hep beraber insallah güzel haberi de veririz...
çok teşekkür ederm tabiki sonucu yazcamZeynu,anelya ve sametuchehayirlisi olir insallah.haberleselim kizlar
yarın keseyi görmeye gidiyorum kızlarrrrr hayırlısı ALLAHTAN rabbim sizlerede bu duyguları yaşatsın en kısa sürede inşallah . 2 günde 3 kez hastanelik oldum daha yeni serumum bitti eve geldim . kanamam oldu ateşim 40 a çıktı karnım ağrıdı vs bir sürü şey atlattım ama herşey minik meleğime kavuşmak için sizde ne olur pes etmeyin. HER GECENİN SABAHI VAR !!!
en güzelini yapıyosun cnm sen hiç şişirme kendini heveslendirip, olursa müjdenin kralı olurben olsam meraklanırdım hele ki kan vermişken yarını bekleyebilcekmisin
bende bu sefer kendimi hep negatife hazırladım olursa süpriz olsun olmazsada yıpratmayım kendimi diye
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Çok geçmis olsun canim dayan guclu ol bebegin icin.en guclu anne en mutlu anne sen olucaksin insallah.darisi insallah benim bizim basimizayarın keseyi görmeye gidiyorum kızlarrrrr hayırlısı ALLAHTAN rabbim sizlerede bu duyguları yaşatsın en kısa sürede inşallah . 2 günde 3 kez hastanelik oldum daha yeni serumum bitti eve geldim . kanamam oldu ateşim 40 a çıktı karnım ağrıdı vs bir sürü şey atlattım ama herşey minik meleğime kavuşmak için sizde ne olur pes etmeyin. HER GECENİN SABAHI VAR !!!
İnşallah canım yarın haberi veririm eskiden bende durmazdım hemen gider alırdım şimdi hiç heves yok içimde19.gündesin ve hala negatif düşünüyosun. ben 4e kadar hastanenin kapısında yatardım herhalde :) bu kadar umutsuz olma herşey güzel olacak inş. bu kdar insan seni bekliyoruz heycanla
Perii dikkat et kuzum kendine hadi iyi haberlerle gel bende yarın sonucumu yazıcam sonuç çıktı ama ben gidip almadım alamadım cesaret edipteyarın keseyi görmeye gidiyorum kızlarrrrr hayırlısı ALLAHTAN rabbim sizlerede bu duyguları yaşatsın en kısa sürede inşallah . 2 günde 3 kez hastanelik oldum daha yeni serumum bitti eve geldim . kanamam oldu ateşim 40 a çıktı karnım ağrıdı vs bir sürü şey atlattım ama herşey minik meleğime kavuşmak için sizde ne olur pes etmeyin. HER GECENİN SABAHI VAR !!!
Cnm sen asilamayla mi hamile kaldn?en güzelini yapıyosun cnm sen hiç şişirme kendini heveslendirip, olursa müjdenin kralı olurolmazsa çay suyu
Kızlar yarn aşılama min 13.gunu kan tahlili yapim mi bana cvp vern lütfen çok kafam karsk ilk aşılamam ne yapcami blmym/QUOTE]
İnternetten baksana canım sonucunaYapma canım iki gün daha bekle
Yarın eşim alıcak canım bakmak istemiyorum cesaretim yok çünküİnternetten baksana canım sonucuna
Sende haklısın insallah hayırlı haberler verir sana dualarım seninleYarın eşim alıcak canım bakmak istemiyorum cesaretim yok çünkü
GÜNAYDIN, BEKLİYORUM :)Yarın eşim alıcak canım bakmak istemiyorum cesaretim yok çünkü
Günaydın canım bende bekliyorum eşim daha gelmedi işten gelince yazarım ama içimde bi sıkıntı gene negatif sankiGÜNAYDIN, BEKLİYORUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?