• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gerçekten çok sevindim adınıza.rabbim ol demiş olmuş.boşuna uzuldun bak.darısı başımıza inşallah.hamileliğinin keyfini çıkar.
darısı başınıza canım benim valla inşallah üzülmücem artık son üzüldüğüm bu olsun ya bunu az çok hakettim yani yazık günah bana :)

Bende 66 kiloyum malesef kilom fazla benimde boyuma gore ama napalim saglikla alalimda kucagimiza veririz sonra canim bizde 4 hafta 3 gunluguz yaa ayniymisiz valla :-) doktor besinci haftaya girdigimizde kontrole cagirdi insaallah keseyi gorebiliriz
bugünde 4 hafta 4 günlük olduk ikimizde desene :) benim beta hcg çarşamba günü yani dün 181 di yarın 360 pazar 750 olsa salı 1500 olsa inşallah sağlıkla tabi ve ve keseyi görürüz senin en son kaçtı beta hcg benimki biraz düşük oran gibi ama

EVet canim bugun 8. Gunumdu :KK43:
canım yerleşme kanaması falan olabilirmi aşılamanın 8 . günü adet olması imkansız yani progestan kullanmıyormusun düşük önleyici falan o bile kanamanın gelmesini engelliyor. bence sakin ol ve doktoruna gito sana doğru cvbı verecektir.

arkadaşım merhaba sonucumerak ettim inşallah herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı
rabbim ol dedi ve oldu herşey güzelleşti :) yavaş yavaş ilerliyoruz kan sonuçlarım güzel artmaya başladı yarın da gidicem inşallah hayırlısı olacak dualarınız için çok teşekkür ederim.haklarınızı helal ediniz bacılarım :)

nasipse bayramdan önce 2.asılama için Dr gidecem adette eski düzen olursa iğneler bayrama denk gelecek ozamanr tşkler canım
hadi hayırlı uğurlu olsun canım ben inanıyorum olacak bebeğin hamileyim azıcık hislerim kuvvetliyse evet hissediyorum bebiş olacak :):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: sen gönlünü ferah tut ve aşılamada sakın kasma derin nefes alırken başlamasını söyle doktorun spermi resmen yutuyor yumurtalar.

canım yerleşme kanaması falan olabilirmi aşılamanın 8 . günü adet olması imkansız yani progestan kullanmıyormusun düşük önleyici falan o bile kanamanın gelmesini engelliyor. bence sakin ol ve doktoruna gito sana doğru cvbı verecektir.

Canim kanam yokki sadece sanci cekiyorum. Bugun gttm doktora 9. Gunum 2.19 cikti beta hcg henuz erken dedi test icin haftaya tekrar yapalm ddi

Canim kanam yokki sadece sanci cekiyorum. Bugun gttm doktora 9. Gunum 2.19 cikti beta hcg henuz erken dedi test icin haftaya tekrar yapalm ddi
tamam o zaman çok iş yapma yorma kendini benimde aşılamanın 9. günü 1.77 çıkmıştı ama aşılamanın 12. günü 6.76 çıktı sonra 12 sonra 19 derken 4 hafta 4 günlük oldum :) sabret mükafatını alacaksın :)

tamam o zaman çok iş yapma yorma kendini benimde aşılamanın 9. günü 1.77 çıkmıştı ama aşılamanın 12. günü 6.76 çıktı sonra 12 sonra 19 derken 4 hafta 4 günlük oldum :) sabret mükafatını alacaksın :)

Gercektenmiii :) ayy umut oldun bana canim cok tesekkur ederim :)

Back