• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi hayırlı uğurlu olsun canım ben inanıyorum olacak bebeğin hamileyim azıcık hislerim kuvvetliyse evet hissediyorum bebiş olacak :):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: sen gönlünü ferah tut ve aşılamada sakın kasma derin nefes alırken başlamasını söyle doktorun spermi resmen yutuyor yumurtalar.
amin canım Allah razı olsun,inşallah dediğin gibi olur bende müjdeli haberi veririm sizlere seninde bebişinin güzel haberlerini alırız inşallah :KK200::KK200:

bugünde 4 hafta 4 günlük olduk ikimizde desene :) benim beta hcg çarşamba günü yani dün 181 di yarın 360 pazar 750 olsa salı 1500 olsa inşallah sağlıkla tabi ve ve keseyi görürüz senin en son kaçtı beta hcg benimki biraz düşük oran gibi ama
Canim ben 3 hafta 3 gunlukken 131 di doktorum istemedi bidaha ilk yaptigimda 49 iki gun sonrada 131e cikti doktor yaklasik.3e katlamis diye bidaha istemedi acikcasi bende kafam.karisir.diye yaptirmadim bi daha peki kese karindan ultrasobla kacta goruluyor hcg kac olmali yani

Kzlar pzrtesi catlatma ignemi olmustum ogun iliski oldu bide tam 36saat sonra yani sali gunu ilski oldu dha sonra gun asiri yapcktik ama stresten olmadi yani esim cok stres yapti.hersy nasip diye israr etmedm iki gun duzenli olmstu o yetermi o iki gundede kasik agrim wardi catladgni hssettm yani.ikigun yeterlimidir sizce artk doktr saat gun werdmi cok geriliyorz :(

Kzlar pzrtesi catlatma ignemi olmustum ogun iliski oldu bide tam 36saat sonra yani sali gunu ilski oldu dha sonra gun asiri yapcktik ama stresten olmadi yani esim cok stres yapti.hersy nasip diye israr etmedm iki gun duzenli olmstu o yetermi o iki gundede kasik agrim wardi catladgni hssettm yani.ikigun yeterlimidir sizce artk doktr saat gun werdmi cok geriliyorz :KK43:

Bİr gun bile yeter gerekli olan tek bir damla ve tabiki Allah ol dicek

Kızlar merhaba , benim aşılamamda yarın 13. günüm , kan testi yaptırıcam bakalım inşallah tutar.. Hiç umudum kalmadı , adet öncesi belirtilerimi yaşıyorum sivilcem çıkar mesela yüzümde bu ay yine bastı sivilceler :(

Adamların 14 gün demesinde bir sır varmış bu sabah itibariyle regl oldum erkenden yaptigimiz yaotiedigimiz testler hayal kırıklığından başka birşey değil regl gününüzü n geçmesini bekleyin mutlaka

Kızlar Merhaba ben haziranın 11. De aşılamamı yaptırdım bugün aşılama günümle beraber 15. Günüm ben daha test yaptırmadım ama çok bel ağrım var bide oruçtanmı ne çok açıktım :KK48::KK48::KK48::KK48: en basit evi topladım süpürmedim bile belim sanki ikiye ayrılıyor şuanda uzandım inşallah bebeğimin belirtileridir bunlar
hala neden bekliosun ki :) hadi gitte bizde rahatlayalım. bana 12 gün gel demişti zaten o günde hasta oldum, pozitif olabilir yani. inş öyledir.

ya çatlamada sorun warsa cnm?bunu dusundun mu??
Cnm progestan testimde 10 un uzerinde cikti dr yani yumurtlama var dedi..Birde 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldm olmadi..Asilamalardada c.ignesi vuruluyo 1. Asilama tutmadi a2. Yi oldm cok stresliym Allah yardm etsn hepmize

merhaba arkadaşlar çrş günü itibariyle 3. aşılamama başladık hayırlı olur inşş. doktor bu son aşılama bundan sonra tüp bebeğe geçeceksiniz dedi. benim gibi aşılaması tutmayanlar ne yaptı acaba özellikle mrymgoztrk?

merhaba arkadaşlar çrş günü itibariyle 3. aşılamama başladık hayırlı olur inşş. doktor bu son aşılama bundan sonra tüp bebeğe geçeceksiniz dedi. benim gibi aşılaması tutmayanlar ne yaptı acaba özellikle mrymgoztrk?

umarım bu sefer hayırlısı olur canmm senin için. benm ilk aşılamamdı GATA da yaptırmıştım orası temmuz ağustos ayında kapalı oluyormuş. ilaçların etkiside 3 ay süreceği için ağustosta düşünüyorum marmara araştırma yaptıracağım ama bu sefer. çok üzdü bu beni insanlar yıllarca 7-8 kere tüp deniyorlar benm ilk aşılamaydı ama kendimi kaptırmışım galiba. kaç gündür anca kendime gelebildim. o yüzden bi iki adet sonra başlarız diye karar verdik eşimle.
hakkımızda hayırlısı ne diyebiliriz ki...

Adamların 14 gün demesinde bir sır varmış bu sabah itibariyle regl oldum erkenden yaptigimiz yaotiedigimiz testler hayal kırıklığından başka birşey değil regl gününüzü n geçmesini bekleyin mutlaka
hayırlısı olsun tatlım, bol bol dua edip sabredeceğiz. inş bundan sonra bebişlerini alırsın kucağına sağlıcakla.

Onlar dan bsy olmaz ki benm arkadaş m hamile kaldgnda aynı adet olacakmış gbi sivilceleri çıktı inşallah tutmuştur yaa Rabbim mübarek cuma nın hurmetini bize hayrli evlat versn en yakın zamanda

Benm aşılma olduğum ikinci gün acdi halen acyo:KK66: ve sistiler gerçi ben adet olcagm zamanda böyle olyurdu

herkese merhabalar kızlar.bugün yumurta büyütme iğnemin son günüydü vuruldum ve doktoruma kontrole gittim.doktor ultrasonla yumurtalığıma baktı ve tek yumurtam gelişmiş Sağ Yumurtalığım 17ml olmuş.çatlatma iğnemi yarın akşam saat 21:00da vurulucam ve pazar günü dinlen dedi pazartesi sabah eşimden sperm alınacak yıkandıktan sonra da pazartesi öğlen bana aşılama yapılacakmış.çok heycanlıyım nolur bana dua edin.Allahım hayırlısını nasip etsin.bazı sorularım olucak tecrübeli arkadaşlara sizce yumurtamın gelişimi nasıl ?bide doktorumun asistanı sordu sağ mı sol mu hocam diye not alırken,dediki sol.ama bana muayenede sağ dedi :) sizce bir önemi var mı?yani desemki hocam sağdaydı cesaret edemedim.bana ultrason görüntüsünü de vermedi acaba arayıp sorsam mı ?

Back