- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım Allah razı olsun,inşallah dediğin gibi olur bende müjdeli haberi veririm sizlere seninde bebişinin güzel haberlerini alırız inşallahhadi hayırlı uğurlu olsun canım ben inanıyorum olacak bebeğin hamileyim azıcık hislerim kuvvetliyse evet hissediyorum bebiş olacak :) sen gönlünü ferah tut ve aşılamada sakın kasma derin nefes alırken başlamasını söyle doktorun spermi resmen yutuyor yumurtalar.
Canim ben 3 hafta 3 gunlukken 131 di doktorum istemedi bidaha ilk yaptigimda 49 iki gun sonrada 131e cikti doktor yaklasik.3e katlamis diye bidaha istemedi acikcasi bende kafam.karisir.diye yaptirmadim bi daha peki kese karindan ultrasobla kacta goruluyor hcg kac olmali yanibugünde 4 hafta 4 günlük olduk ikimizde desene :) benim beta hcg çarşamba günü yani dün 181 di yarın 360 pazar 750 olsa salı 1500 olsa inşallah sağlıkla tabi ve ve keseyi görürüz senin en son kaçtı beta hcg benimki biraz düşük oran gibi ama
Bilmiyorum ki cnm...Her ay duzenki adet goruyorm yumurta olusuyo kendiliginden buyuyo,tupler acik hormonlar normal,sperm iyi ... bebbis yok yok yok....
Kzlar pzrtesi catlatma ignemi olmustum ogun iliski oldu bide tam 36saat sonra yani sali gunu ilski oldu dha sonra gun asiri yapcktik ama stresten olmadi yani esim cok stres yapti.hersy nasip diye israr etmedm iki gun duzenli olmstu o yetermi o iki gundede kasik agrim wardi catladgni hssettm yani.ikigun yeterlimidir sizce artk doktr saat gun werdmi cok geriliyorz
hala neden bekliosun ki :) hadi gitte bizde rahatlayalım. bana 12 gün gel demişti zaten o günde hasta oldum, pozitif olabilir yani. inş öyledir.Kızlar Merhaba ben haziranın 11. De aşılamamı yaptırdım bugün aşılama günümle beraber 15. Günüm ben daha test yaptırmadım ama çok bel ağrım var bide oruçtanmı ne çok açıktım en basit evi topladım süpürmedim bile belim sanki ikiye ayrılıyor şuanda uzandım inşallah bebeğimin belirtileridir bunlar
Cnm progestan testimde 10 un uzerinde cikti dr yani yumurtlama var dedi..Birde 2 kere klomen ve catlatma ignesi oldm olmadi..Asilamalardada c.ignesi vuruluyo 1. Asilama tutmadi a2. Yi oldm cok stresliym Allah yardm etsn hepmizeya çatlamada sorun warsa cnm?bunu dusundun mu??
merhaba arkadaşlar çrş günü itibariyle 3. aşılamama başladık hayırlı olur inşş. doktor bu son aşılama bundan sonra tüp bebeğe geçeceksiniz dedi. benim gibi aşılaması tutmayanlar ne yaptı acaba özellikle mrymgoztrk?
hayırlısı olsun tatlım, bol bol dua edip sabredeceğiz. inş bundan sonra bebişlerini alırsın kucağına sağlıcakla.Adamların 14 gün demesinde bir sır varmış bu sabah itibariyle regl oldum erkenden yaptigimiz yaotiedigimiz testler hayal kırıklığından başka birşey değil regl gününüzü n geçmesini bekleyin mutlaka
Bennn goguslerim cok aciyodu ozellikle sabahlari ve hic gecmediler halada aciyo . Asilamamda tutru insaallah seninkide tuttu erkenden acimaya basladiysa tutmus olabilir :)Benim goguslerim cok sistii cok aciyo boyle olan varmi