• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeğim sağlıklı olucak galiba beta hcglerim sağlıklı yükselmeye başladı bugün 181 olduk cuma 360 olsak pazar 750 olsak salı 1500 vee kese görme zamanıııııııııııı :) nekadar ağladığımı ne kadar üzüldüğümü biliyordunuz geçen hafta bazı tahlillerimiz yeterince katlamamıştı .çok şükür ilk aşılamada hamile kaldım ama bunun 1 i 2 si 3ü önemli değil olmasaydıda 10 kezde olsa denerdim bu sayfadaki herkes bir gün bebek sahibi olacak bu sınavı en layıkı ile vericez ve evlatlarımızı kucağımıza alıcaz.hala korkuyorum kese görünmeden kalp atışını duymadan hala şüphem var korkum var ama hayırlısı dicez inşallah güzel olcak bak tuttu ama sayfadan gitmedim herkesi takip edicem hatta doğumlarınıza bile katılırım :) bu arada dua etmeye devam edin bak dualarla düzeliyor bebeğim bu sefer dış gebeliğe vermicem bebeğimi :):KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlısı olsun canım çok mutlu oldum :) maşallah Allahım nazardan saklasın

kızlar dün 11 de çatlatma iğnesini yaptım
benimde yrn aşılamam :KK17: sabah 8,30 da gideceğim :KK55:
Rabbim inşallah hayırlı haberlerle geri dönmeyi nasip eder
hayırlısı olsun canım bnmde pazartesi günü aşılamam olucak kısmetse aramızda fazla yok 2 gün :) takipteyim seni inşallah güzel haberlerini alırız amin

herkese merhabalar kızlar.bugün yumurta büyütme iğnemin son günüydü vuruldum ve doktoruma kontrole gittim.doktor ultrasonla yumurtalığıma baktı ve tek yumurtam gelişmiş Sağ Yumurtalığım 17ml olmuş.çatlatma iğnemi yarın akşam saat 21:00da vurulucam ve pazar günü dinlen dedi pazartesi sabah eşimden sperm alınacak yıkandıktan sonra da pazartesi öğlen bana aşılama yapılacakmış.çok heycanlıyım nolur bana dua edin.Allahım hayırlısını nasip etsin.bazı sorularım olucak tecrübeli arkadaşlara sizce yumurtamın gelişimi nasıl ?bide doktorumun asistanı sordu sağ mı sol mu hocam diye not alırken,dediki sol.ama bana muayenede sağ dedi :) sizce bir önemi var mı?yani desemki hocam sağdaydı cesaret edemedim.bana ultrason görüntüsünü de vermedi acaba arayıp sorsam mı ?
aşılama yaparken sağa yada sola ayrı ayrı yapmıyorlar spermleri gönderiyorlar onlar zaten yumurtaya doğru yol alır yumurtan zaten aşılama gününe kadar biraz daha büyür takma kafaya bunları Allah'tan hayırlısını iste işlemde hiç acılı değil kendini sakın kasma rahat ol

Adamların 14 gün demesinde bir sır varmış bu sabah itibariyle regl oldum erkenden yaptigimiz yaotiedigimiz testler hayal kırıklığından başka birşey değil regl gününüzü n geçmesini bekleyin mutlaka

öncelikle hayırlısı olsun, senin canın sağolsun bidahaki sefere inşallah nasip olur
kesnlikle bellirti aramaya ve erken test yapmaya karşıyım bende
haa ben daha önceleri yapmadım mı neler yaptım neler :KK76:
5 sene oldu bu yolda
o sebeple yapmamam gereken şeyler arasında 1 belirti aramak 2 erken test yapmak :KK20:
sizin ilk aşılamanızmıydı ? yeniden tedaviye başlıcakmısınız?

merhaba arkadaşlar çrş günü itibariyle 3. aşılamama başladık hayırlı olur inşş. doktor bu son aşılama bundan sonra tüp bebeğe geçeceksiniz dedi. benim gibi aşılaması tutmayanlar ne yaptı acaba özellikle mrymgoztrk?

hayırlı ugurlu olsun yeni tedavin :rolleyes:

umarım bu sefer hayırlısı olur canmm senin için. benm ilk aşılamamdı GATA da yaptırmıştım orası temmuz ağustos ayında kapalı oluyormuş. ilaçların etkiside 3 ay süreceği için ağustosta düşünüyorum marmara araştırma yaptıracağım ama bu sefer. çok üzdü bu beni insanlar yıllarca 7-8 kere tüp deniyorlar benm ilk aşılamaydı ama kendimi kaptırmışım galiba. kaç gündür anca kendime gelebildim. o yüzden bi iki adet sonra başlarız diye karar verdik eşimle.
hakkımızda hayırlısı ne diyebiliriz ki...

canım seni çok iyi anlıyorum
bende demiştim ya tüp bebek yaptırdım diye
dediğin gibi olacagına okdr kaptırmıştım ki kendimi
olmayınca kahrolmuştum günlerce :cry:
şimdi aşılama yaptırdım veee çok rahatım
Rabbim nasip ettiyse olur etmediyse zaten yapacak bişey yok
seninde tedavin inşallah son olur tüpe gerek kalmadan son aşılamada müjdeni alırız

Onlar dan bsy olmaz ki benm arkadaş m hamile kaldgnda aynı adet olacakmış gbi sivilceleri çıktı inşallah tutmuştur yaa Rabbim mübarek cuma nın hurmetini bize hayrli evlat versn en yakın zamanda

Amin. sanada hayırlı cumalar cnm

herkese merhabalar kızlar.bugün yumurta büyütme iğnemin son günüydü vuruldum ve doktoruma kontrole gittim.doktor ultrasonla yumurtalığıma baktı ve tek yumurtam gelişmiş Sağ Yumurtalığım 17ml olmuş.çatlatma iğnemi yarın akşam saat 21:00da vurulucam ve pazar günü dinlen dedi pazartesi sabah eşimden sperm alınacak yıkandıktan sonra da pazartesi öğlen bana aşılama yapılacakmış.çok heycanlıyım nolur bana dua edin.Allahım hayırlısını nasip etsin.bazı sorularım olucak tecrübeli arkadaşlara sizce yumurtamın gelişimi nasıl ?bide doktorumun asistanı sordu sağ mı sol mu hocam diye not alırken,dediki sol.ama bana muayenede sağ dedi :) sizce bir önemi var mı?yani desemki hocam sağdaydı cesaret edemedim.bana ultrason görüntüsünü de vermedi acaba arayıp sorsam mı ?

tatlım benim hem sağda hem solda toplam 3 yumim vardı
ve dediğin gibi not edildi boyutları ve tarafları
bunun bi önemi varmı aşılama için hiç fikrim yok inanki

hayırlısı olsun canım bnmde pazartesi günü aşılamam olucak kısmetse aramızda fazla yok 2 gün :) takipteyim seni inşallah güzel haberlerini alırız amin

evet birlikte gün sayacagız seninlede :rolleyes:
bnm bgn 2. günüm ve bel ağrım var
fazla yatmaktan mı yoksa aşılamadan mı bilemiyorum
sizlerinde bel ağrısı oldumu aşılama sonrası ???

aşılama yaparken sağa yada sola ayrı ayrı yapmıyorlar spermleri gönderiyorlar onlar zaten yumurtaya doğru yol alır yumurtan zaten aşılama gününe kadar biraz daha büyür takma kafaya bunları Allah'tan hayırlısını iste işlemde hiç acılı değil kendini sakın kasma rahat ol
çok teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah çok saol :)

öncelikle hayırlısı olsun, senin canın sağolsun bidahaki sefere inşallah nasip olur
5 sene oldu bu yolda
o sebeple yapmamam gereken şeyler arasında 1 belirti aramak 2 erken test yapmak :KK20:

seninde tedavin inşallah son olur tüpe gerek kalmadan son aşılamada müjdeni alırız

doktorum bana 1 veya 2 yumurta bekliyoruz dedi.3 yumurta olsaydı aşılamayı iptal edicektik dedi.senin nasıl 3 oldu acaba?

doktorum bana 1 veya 2 yumurta bekliyoruz dedi.3 yumurta olsaydı aşılamayı iptal edicektik dedi.senin nasıl 3 oldu acaba?

bilmem ki canım birinin boyutu diğer ikisine göre daha küçüktü mm olarak o sebeple olabilir belki
onu saymamıştır o sebeple o_O
nasip kısmet olacagı varsa ztn 1 yumurtada yeterli o yüzden sayıya takılmamak lazım
snn tedavinin iptal olması durumu sanırım çoğul gebelik riskinden dolayı olabilir

bende iptal edilme sebebini anlamadım ama tahminen çoğul gebelik riskinden dolayı diye düşünüorum:KK64:
Ahh cnm olacagi varsa olur..Benim ilk asilamada 8 tane vardi , vardida ne oldu asilama yapikdi bi tane bile tutmadi.Ikincidede 5 tane vardi 2 gun once ikinci asilamayi yaptrdm...Yani bu is uce besr bakmiyo olacagi varsa olur olmayacaksafa olmuyo

rabbim ol dedi ve oldu herşey güzelleşti :) yavaş yavaş ilerliyoruz kan sonuçlarım güzel artmaya başladı yarın da gidicem inşallah hayırlısı olacak dualarınız için çok teşekkür ederim.haklarınızı helal ediniz bacılarım :)
Allahım tamamına erdirsin inşallah benimde pazartesi yapılacak aşılamam dualarınızı eksik etmeyin maşallah

5 sene oldu bu yolda

aminn canm hepimiz için güzel şeyler olur inş Her seferinde bekleyen isteyen herkes için dua ediyorum. ama daha çok etmemiz gerekiyor demek ki. elimizden gelen sadece bu. ol diyecek ve olacak.
benimde 2yada 3 tane vardı hatta üçüz olursa naparız diyoduk eşimle :) ama bi tane bile olamadı, kısmet...

slm..seninle aynı kaderi paylasıyoruz...bn de p.tesi hayırlısı ile aşılma yaptırcam..12 de fln..iğne pazar gunu olucak...
endiseliyim 18 aydır korunmuyoruz 5aydır klomen kullanıyorum..bu ay inşallah aşılma tutar..
ilk aydan tutan oldu mu nasıl gelişti...merak ediyorum

yok cnm dün oldum
yani aşılama günü 1 sayarsak 2.gün den sonra ilişki serbest dedi
Peki dr asilama sonrasi iliski icin faydali yada zararli olur die bise dedimi bizimki iliski yok dedi ilkindede iliski yok demisti..Esime yapalm diorm belki faydasi olur zaten ilk asilamada 8 yumurtaya ragmen tutmamisti....Ama esim istemiyo dr yapmayn dedi die

Peki dr asilama sonrasi iliski icin faydali yada zararli olur die bise dedimi bizimki iliski yok dedi ilkindede iliski yok demisti..Esime yapalm diorm belki faydasi olur zaten ilk asilamada 8 yumurtaya ragmen tutmamisti....Ama esim istemiyo dr yapmayn dedi die

yani zararlı olabilceğini düşünseydi zaten ilişki yasak derdi canım
ben de her zmn doktoruma güvenirim ve dediğinin dışına çıkmam
sana yasak dediyse sanırım sebebi vardır :KK64:
rahimde vs bi problem varmıydı peki sende ?

Ilk asilamaydi bugün hcg verdim gene 95 olmuş :( ama ben dua ediyorum dis gebelik değil dusuk oluyordur inşallah diye beyaz beyaz parçalarda geliyor zaten temmuz reglimde tekrar denemeye baskiycam kismetse

Yok cnm cok sukur..Ben sordm yapsak sansi artirms olmazmiyz die biz zaten en uygun zamanda en uygun yere spermleri veriyorz dedi :)) Ama yok olmadi iste ilk asilamada kafamda delisorular :)

Back