- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirm.sekil.bozuklugu.bebegin tutunmasi zor tutunsa bile yuzde 25dusukle snuclanr demisti o egriligi duzeltti yani egri yere tutunursa bebek.ksn duser demsti.oyuzden amelyt oldm gecen ayrahim yapısı değişk derken? septum mu? bnde septum ameliyatı olmuştum. bi kez yumurta takibi bi kezde aşılama oldum ama ikisi de olmadı malesef. bi kaç ay sonra ikinci aşılamayı yaptıracağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla. inş güzel şeyler olur bu sefer herkes için
Inşallah hayrli haber verirsin banda umut olrsun
Merve test için erken değil mi bana 15 gün u gel dediler
Normalde oyle de erken gebelik testi yaptim silik cizgi pozitif cikti dunde ayni sekilde o yzden doktora gttm oda kan testi yapalim ddm cok yuksek cikmaz ama bakalim yinede dedi
Erken gebelik testi nasl olyo banda anltrmsn 2 gün snra 9 gün olck
canım şöyle açıklamaya çalışayım istediğin bölümün ana sayfasına geliyorsun, mesela bizim bulunduğumuz sayfanın en üstünde 2015 haziran aşılama yaptıcaklar yazıyor siyah yazıyla işte tam onun üzerinde aşılama yöntem ve tecrübeleriniz var küçük kırmızı başlık olarak işte burası şuanki konunun ana sayfası. sende açacağın konunun ana sayfasını bulmalısın tabi. ona tıkladığında tüm herkesin açmış olduğu ana konuların başlıkları var ve sayfanın sağ üst köşesinde yeni konu aç diye küçük kırmızı başlık var yine oraya tıklayınca zaten yönergeler seni yönlendiriyor. inşallah kafan karışmamıştır.Konu acacm canm
Inan ki herks için dua edym snda ederm
Evet septum deniyor rahimi bölen bi duvar söz konusu oluyor bnde gecen eylulde oldum ama yine olmadi kismet ikinci asilamayi bekleyeceğiz artıkSanirm.sekil.bozuklugu.bebegin tutunmasi zor tutunsa bile yuzde 25dusukle snuclanr demisti o egriligi duzeltti yani egri yere tutunursa bebek.ksn duser demsti.oyuzden amelyt oldm gecen ay
Kizlar bende bugun 2. Asilamayi oldm zor gecti biraz cok kastım kendimi.Dr bana dekort die bi ilac varmi bu ilaci nie verdi bilmiyorum ilqcn recetesnde iltihap,kan ,kas rahatszliklari falan yazio
Kizlar lutfen cvp verin.....Asilamasi tutanlar ve bekleyenler asilama sonrasi dr iliski onerdimi yoksa yasakladi mi?1.asilamada yasakladi yani 1 aylik adet doneminde sadece asilama oldu 8 yumurta oldu tutmadi 2. Yi bugun oldum asilama yine iliski yok dedi...
Banada cevap verin lutfennn adet olmus gbi agri cekeniniz varmi
Selam kizlar bnide ali aranizaa.23yasindaym 10aylk ewliym 1.aydan itibaren.bebek istiyorz pko rahatszlgm war adetm hep duzensz hap kullanmadan yumrtam gelismiyo.3kere catlatma ignesi oldm tutmadi dha sonra rahim filmi cektrdm we rahim yapim degsik oldgu icn histereskopi amelyati oldm.onun uzerne adet gordm doktr asilama yapalm demsti ama bnm sdce bi yumrtam gelistgi icn dger ay asilama yapalm ddi bu ay sdce catlatma ignesyle tek yumrtani degerlendr dedi.pazartesi ignemi oldm heycnla bekliyorm gunlern gecmesni.insllah rabbim bu hyrli gunlerde tum bebek isteyenlere nasip etsn kimseyi nadim etmesn allahm.
Kızlar bende aşılama oldum tam 8 gün oldu ilk aşılamam bnde hiç problem yok eşim de sperm hareketsizligi var acaba tutarmi ya
Arkadaşlar tekrar herkese merhaba. çoğunuz bilir sebepsiz infertilite ve 3. aşılamamda negatif. aslında tüpe gitmekte o kadar kararlı idimki doktorum 1 saat sonunda herşey mükemmel iken br kez daha deneyelim dedi ve beni ikna etti. hatta yetinmedi bir mucize öyküsünün karekteri ile telefonda görüştürdü. sonunda adamın ısrarları ile ikna oldum. gelelim konuya. çok güzel anlaştık ve biribirimize destek olduk ama negatif sonuç alanlarımız devam edeceklerimiz var maalesef gönül isterdiki hepimiz mutlu sona ulaşalım ama kısmet olmadı. o yüzden yeni konu açtım temmuzda aşılama olacaklar için vede kendim için. Açıkcası burası iyi geldi bana. bekliyorum arkadaşlar hepinizi ve öpüyorum. negatiflere umut dolu günler ve bebişlerine kavuşması dileklerimle, pozitiflere ise sağlıklı hamilelik geçirme ve Kucaklarına alma dileklerimle. hoşçakalın.
tşk edderim canım. aslında bende başka şeyler planlıyordum ama bir anda nerden nereye geldik hayat plan program üzerine olmuyor işe. canın sağolsun ama inşallah bebişin gelirde hiçbir aşılama topiğine katılmana gerek kalmaz.anne oluyorum gibi yerlere katılırsın inşallah