• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahim yapısı değişk derken? septum mu? bnde septum ameliyatı olmuştum. bi kez yumurta takibi bi kezde aşılama oldum ama ikisi de olmadı malesef. bi kaç ay sonra ikinci aşılamayı yaptıracağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla. inş güzel şeyler olur bu sefer herkes için
Sanirm.sekil.bozuklugu.bebegin tutunmasi zor tutunsa bile yuzde 25dusukle snuclanr demisti o egriligi duzeltti yani egri yere tutunursa bebek.ksn duser demsti.oyuzden amelyt oldm gecen ay

canım şöyle açıklamaya çalışayım istediğin bölümün ana sayfasına geliyorsun, mesela bizim bulunduğumuz sayfanın en üstünde 2015 haziran aşılama yaptıcaklar yazıyor siyah yazıyla işte tam onun üzerinde aşılama yöntem ve tecrübeleriniz var küçük kırmızı başlık olarak işte burası şuanki konunun ana sayfası. sende açacağın konunun ana sayfasını bulmalısın tabi. ona tıkladığında tüm herkesin açmış olduğu ana konuların başlıkları var ve sayfanın sağ üst köşesinde yeni konu aç diye küçük kırmızı başlık var yine oraya tıklayınca zaten yönergeler seni yönlendiriyor. inşallah kafan karışmamıştır.

Sanirm.sekil.bozuklugu.bebegin tutunmasi zor tutunsa bile yuzde 25dusukle snuclanr demisti o egriligi duzeltti yani egri yere tutunursa bebek.ksn duser demsti.oyuzden amelyt oldm gecen ay
Evet septum deniyor rahimi bölen bi duvar söz konusu oluyor bnde gecen eylulde oldum ama yine olmadi kismet ikinci asilamayi bekleyeceğiz artık

Kizlar bende bugun 2. Asilamayi oldm zor gecti biraz cok kastım kendimi.Dr bana dekort die bi ilac varmi bu ilaci nie verdi bilmiyorum ilqcn recetesnde iltihap,kan ,kas rahatszliklari falan yazio

Kizlar lutfen cvp verin.....Asilamasi tutanlar ve bekleyenler asilama sonrasi dr iliski onerdimi yoksa yasakladi mi?1.asilamada yasakladi yani 1 aylik adet doneminde sadece asilama oldu 8 yumurta oldu tutmadi 2. Yi bugun oldum asilama yine iliski yok dedi...

hayırlısı olsun canım
bende bgnn oldum aşılamamı beraber gün sayacagız :KK19:
ilaç hakkında bilgim yok bu arada
ilişki kısmına gelince de bana dr yrndan itibaren ilişki serbest dedi
sana ilişki yok dediyse vardır bi bildiği o_O

Banada cevap verin lutfennn :KK43: adet olmus gbi agri cekeniniz varmi

canım hep derler ya hamile olunca adet olcakmışım gibi his oldu diye
inşallah sennde müjdeni alırız zaten kan testi vermişsin
inşallah hamilesindirrrrr inşallahhhhh :rolleyes:
sonuç açıklandımı ?

Selam kizlar bnide ali aranizaa.23yasindaym 10aylk ewliym 1.aydan itibaren.bebek istiyorz pko rahatszlgm war adetm hep duzensz hap kullanmadan yumrtam gelismiyo.3kere catlatma ignesi oldm tutmadi dha sonra rahim filmi cektrdm we rahim yapim degsik oldgu icn histereskopi amelyati oldm.onun uzerne adet gordm doktr asilama yapalm demsti ama bnm sdce bi yumrtam gelistgi icn dger ay asilama yapalm ddi bu ay sdce catlatma ignesyle tek yumrtani degerlendr dedi.pazartesi ignemi oldm heycnla bekliyorm gunlern gecmesni.insllah rabbim bu hyrli gunlerde tum bebek isteyenlere nasip etsn kimseyi nadim etmesn allahm.

1 yumurtada yeterli biliosun İnşallah Rabbim ol demiştir ve olur
hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar bende aşılama oldum tam 8 gün oldu ilk aşılamam bnde hiç problem yok eşim de sperm hareketsizligi var acaba tutarmi ya

benim eşimdede morfoloji sorunu var
inşallah tutar hepimizinki
ben daha bgn aşılama oldum :KK17: daha bekleyeceğim test güününe

Arkadaşlar tekrar herkese merhaba. çoğunuz bilir sebepsiz infertilite ve 3. aşılamamda negatif. aslında tüpe gitmekte o kadar kararlı idimki doktorum 1 saat sonunda herşey mükemmel iken br kez daha deneyelim dedi ve beni ikna etti. hatta yetinmedi bir mucize öyküsünün karekteri ile telefonda görüştürdü. sonunda adamın ısrarları ile ikna oldum. gelelim konuya. çok güzel anlaştık ve biribirimize destek olduk ama negatif sonuç alanlarımız devam edeceklerimiz var maalesef gönül isterdiki hepimiz mutlu sona ulaşalım ama kısmet olmadı. o yüzden yeni konu açtım temmuzda aşılama olacaklar için vede kendim için. Açıkcası burası iyi geldi bana. bekliyorum arkadaşlar hepinizi ve öpüyorum. negatiflere umut dolu günler ve bebişlerine kavuşması dileklerimle, pozitiflere ise sağlıklı hamilelik geçirme ve Kucaklarına alma dileklerimle. hoşçakalın.

canım herşeyde vardır bi hayır
bak dr un seni ikna etmiş inşallah hayırlısıyla son aşılaman olur ve bebeğinin müjdesini alırsın
sonucum negatif olursa temmuz aşılama topiğine katılamayacagım eylül reglisi ile düşünüyorum
umarım temmuz topiğinde hem senin hemde katılan tüm arkadaşların müjdesini okurum
birbirimize destek ollmak için varız bizi bizden iyi kimse anlamıyor çünküEn Büyük KK

[/QUOTE]canım herşeyde vardır bi hayır
bak dr un seni ikna etmiş inşallah hayırlısıyla son aşılaman olur ve bebeğinin müjdesini alırsın
sonucum negatif olursa temmuz aşılama topiğine katılamayacagım eylül reglisi ile düşünüyorum
umarım temmuz topiğinde hem senin hemde katılan tüm arkadaşların müjdesini okurum
birbirimize destek ollmak için varız bizi bizden iyi kimse anlamıyor çünküEn Büyük KK[/QUOTE]

tşk edderim canım. aslında bende başka şeyler planlıyordum ama bir anda nerden nereye geldik hayat plan program üzerine olmuyor işe. canın sağolsun ama inşallah bebişin gelirde hiçbir aşılama topiğine katılmana gerek kalmaz.anne oluyorum gibi yerlere katılırsın inşallah :21:

bende bgn aşılamamı oldum
saat tam 10:30da aşılmam oldu dr güzel oldu herşey yolunda inşallah hayırlısı olur dedi gitti
hemşire yatar pozisyona aldıı koltugu 20dk dinlendim :KK51:
başka hasta girecekti o nedenle daha uzun kalamadım :KK51:

hiçç kasma olmadı kendimi bi tek sıkışık olmam beni huzursuz etti okdr
20 dk dinlendikten sonra ıkınmadan kalkmaya çalıştım
wc gittim eve kdr dayanmam mümkün değildi çünkü :KK43:

reçeteye crinone jel yazdı banada progestan vermedi
yrndan itibaren jele başlayacagım
eve gelince wc gittim bu sefer peçeteye o şeffaf uzayan akıntı geldi baya yogun koktum geri akmış falan diye
ama o o değildir herhalde dimi kızlar o_O
2 hafta sonrada teste gideceğim
olursa şahane olur olmazsada canımız sağolsun dedik eşimle

sağ tarafım daha yogun sancımakta şuan yani sancıda demeyimde değişik bi his :cool:

tşk edderim canım. aslında bende başka şeyler planlıyordum ama bir anda nerden nereye geldik hayat plan program üzerine olmuyor işe. canın sağolsun ama inşallah bebişin gelirde hiçbir aşılama topiğine katılmana gerek kalmaz.anne oluyorum gibi yerlere katılırsın inşallah :21:

amin hepimiz tez zamanda önce hamileik sonra annelik topiklerinde fink atalımmmmm :rolleyes:
çok umutlu değilim niyeyse ama Rabbim ol dediyse de neden olmasın diyorum

Back